salejemaster Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 (edited) plox Edited September 15, 2015 by salejemaster 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 ploxnije uopšte lako kontrolisati mišu, imam utisak da je lakše kad skroz upravljaš minionom kao kod Lone Druida, znaš šta treba da radiš a kad ne klikćeš ne radi ni on. Ovako Miša trči okolo i onda moraš da predvidiš u kom će trenutku na koju stranu da krene da bi mogao da cepaš po magijama.A i nisam primetio da se nešto primio među igračima na pubu. Za razliku od Karazima - ne znam dal' odigram meč a da on ne bude u priči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Verovatno zato sto ne sluzi nicemu kao tank a za sve ostalo nije nista posebno, i onda nema svrhu. Ali video sam u ovom patch-u da su ga izmenjali nesto. Mozda ce biti bolji sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Verovatno zato sto ne sluzi nicemu kao tank a za sve ostalo nije nista posebno, i onda nema svrhu. Ali video sam u ovom patch-u da su ga izmenjali nesto. Mozda ce biti bolji sada.ma ništa nisu uradili generalno, kao "dobijamo i pozitiva i negativan feedback na mišu, stoga smo je malo promenili" :)) i sad ono, može da bude u "hold position" modu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Verovatno zato sto ne sluzi nicemu kao tank a za sve ostalo nije nista posebno, i onda nema svrhu. Ali video sam u ovom patch-u da su ga izmenjali nesto. Mozda ce biti bolji sada.ma ništa nisu uradili generalno, kao "dobijamo i pozitiva i negativan feedback na mišu, stoga smo je malo promenili" :)) i sad ono, može da bude u "hold position" modu.Znaci klasican Blizzard odgovor i "balans" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 "Šokn'o" sam se kad sam skapirao da mi je na Cursed Hollow w/l ratio katastrofa a da je dragon shrine zapravo treći odozdo, bio sam ubeđen da mi je to mapa na kojoj imam najgore partije :)Inače je novi Tassadar ok, malo su ga doterali - cooldown na shieldu je takav da možeš da ga stalno bacaš (dizvineš) a pride daje 50% bonus na druge heroje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Meni je bio ok i ranije, sada su ga ofanzivno oslabili ali je bolji kao support donekle. Tu je najvaznije smanjenje CD, sto se brojeva tice, manje lecis sebe (750vs 1000 ranije) a malo vise druge (1125), jer je stit smanjen sa 1000 na 750. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Meni je bio ok i ranije, sada su ga ofanzivno oslabili ali je bolji kao support donekle. Tu je najvaznije smanjenje CD, sto se brojeva tice, manje lecis sebe (750vs 1000 ranije) a malo vise druge (1125), jer je stit smanjen sa 1000 na 750.pa prave ga jacim supportom jer su ga pre ljudi birali kao fajtera vise a igri nedostaju suppovi. realno ko bi birao wall pored jakog archona, a wall je genijalan heroic skill realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Meni se cini da je sada bolji u svakom pogledu, mada nisam ga mnogo igrao od promene tako da nisam siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Meni kod njega najviše smeta glas, uvek mi je bio odbojan, ako mogu da kukam, naravno da mogu da isključim, al' kod drugih mi je ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 READY TO ROLL OUT! sgt. hammer sabija :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Je l su nešto menjali u skorašnjim patchevima? Čini mi se da se kreće (još) sporije nego ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 READY TO ROLL OUT!sgt. hammer sabija :)dosta dobar heroj, šteta što je zavisna isuviše od mapa na kojima se igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 I od tima. Mora da imas tenka i razuman tim koji zna kako da igra sa hammer-om. Meni je QM ubio volju za hammer-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Medic / Hammer combo.. pa majko mila. Znaci ko god da ti skoci da te bije, ako te medik hiluje.. prebijas ga. Pri tom ako ti baci stimpack ulti, bas bahato damage mozes da uradis. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 De ne. Tenk nevidjeno savija u late game-u. Lagano moze da nosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Igrao malo Rexxara ovih dana i bas mi se ne svidja. Koliko sam ukapirao ima 2 build-a. Jedan PVE i jedan za Mishu. Ovaj PVE moze da bude koristan samo na Cursed Hollow. A Misha build moze da napravi dosta demidza ako imas semi-ok micro. Ja nikada nisam voleo heroje koji imaju minione pa mi se ni on nije dopalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 (edited) Igrao malo Rexxara ovih dana i bas mi se ne svidja. Koliko sam ukapirao ima 2 build-a. Jedan PVE i jedan za Mishu. Ovaj PVE moze da bude koristan samo na Cursed Hollow. A Misha build moze da napravi dosta demidza ako imas semi-ok micro. Ja nikada nisam voleo heroje koji imaju minione pa mi se ni on nije dopalo.sredili su ga malo sa patchem, onaj "misha, charge" ili kako se zove pomaže dosta, ali već sad imaš 2 (pa i 3 ako računaš magiju) komande za mišu a krenuli smo od "neće on biti slobodno kontrolabilan" - na kraju će postati :) Edited October 17, 2015 by Lucky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 sredili su ga malo sa patchem, onaj "misha, charge" ili kako se zove pomaže dosta, ali već sad imaš 2 (pa i 3 ako računaš magiju) komande za mišu a krenuli smo od "neće on biti slobodno kontrolabilan" - na kraju će postati :)Jos sa onim talentom da smanji CD, charge je dosta dobar. Cesto mozes da ga bacas u jednom fajtu. Jednom sam ga igrao imao sam upgrejdovan Misha ulti. Prebijao ih je meda dok se ja pravim da sam mrtav. Napravio sam 90k hero damage. Ali ne volim da igram heroje sa pet-ovima i to ti je.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 sredili su ga malo sa patchem, onaj "misha, charge" ili kako se zove pomaže dosta, ali već sad imaš 2 (pa i 3 ako računaš magiju) komande za mišu a krenuli smo od "neće on biti slobodno kontrolabilan" - na kraju će postati :)Jos sa onim talentom da smanji CD, charge je dosta dobar. Cesto mozes da ga bacas u jednom fajtu. Jednom sam ga igrao imao sam upgrejdovan Misha ulti. Prebijao ih je meda dok se ja pravim da sam mrtav. Napravio sam 90k hero damage. Ali ne volim da igram heroje sa pet-ovima i to ti je.. samo ako uzbudljivo izdominiraš protivničku ekipu! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 ahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Kakvo bezumlje. Kao kad vidis Amplified Healing talenat kod tenka a nemamo healera u timu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Dobio sam Artanisa na konto LotV preordera, mogu reći da sam zadovoljan (mada nerfovaće ga naravno, ovo je samo početno loženje). Klasičan spori tenk, bilo je malo povuci-potegni u početku partije, međutim kad sam malo ojačao (išao sam na 1vs1 demidž bild), onda je krenulo pranje, 22-19. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Dobio sam Artanisa na konto LotV preordera, mogu reći da sam zadovoljan (mada nerfovaće ga naravno, ovo je samo početno loženje). Klasičan spori tenk, bilo je malo povuci-potegni u početku partije, međutim kad sam malo ojačao (išao sam na 1vs1 demidž bild), onda je krenulo pranje, 22-19.kako radi swap onaj? to me najviše interesuje. mislim, u praksi, znam kako radi u teoriji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts