Wulfgar Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Igram... ovja zeratul neka opchina izgleda :) Gle opet bugarska veza dobija betu ispred ljudi koji su im stotine evra dali! Pu ovaj Blizzard, nikad vishe. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 dobio alfu ...U Nemackoj dele svima izgleda, dobila jos dvojca likova sto rade sa mnom ... t0fz#2839 Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 ja sam isto u Nemackoj i dobio sam nedavno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 zna se gde su pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Kad izlazi ovo i oce biti za dzabe ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 da li vam radi versus mode? Meni je od sinoc prestalo da radi ~.~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarac Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Zasto blizz ovliko oteze izbacivanje ove igre, godinu dana alfe, pa onda jos godinu dana bete ima tamo 2016 da izadje igra ... Nije toliko losa kada se naviknes na cinjenicu da je ovo ekstremno uprosenja moba. Da je released igrao bi povremeno, ali posto ce da mi brisu progress ko zna koliko puta jos ne hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 nece biti brisanja progresa poslednje brisanje je bilo u septembru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Juce je pocela buy in beta. 39.99 funti, dobiju se neki perkovi. Ortaci koji su unutra kazu da je to najgori pack i da je realno skupo, ali medjutim dobija se beta access.. a posto nece biti wipe-ovanja vise, zanimljivo. Ja se razmishljam da uzmem. Relano da cu dobiti beta key - necu.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 a u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 (edited) Lagao. 29 funti. Kupio. Iskreno, necu lol igrati dok me ovo ne smori :) Brza ja mnogo od lola Ako neko oce da peglamo neka me doda, high gold lol ako nesto znaci v27 #2247 Edited January 21, 2015 by v27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Pa i Dota 2 je mnogo brža od LoL-a, što nisi igrao nju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Ala si znatizeljan Ivane ljubim te. Dota2 ne svidja mi se komplex creep denial farming i brzina. ~ Plus, faking mogu da budem Zerathul. Fak that shit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Cek jel ovo znaci da ce se igra kupovati i kad izadje, ili je ovo samo ko oce da igra betu mora da plati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Ljudi prodaju 2500 in-game golda + 3 lika + 3 skina + mounta + beta pristup za 36 evra. Da li je skupo? Jeste. Da li će gomila ljudi potrošiti daleko više para kroz HotS vremenom na slične stvari? Hoće. Da li će biti ljudi koji neće potrošiti ni dinara kroz HotS vremenom? Hoće. Da li je gomila ljudi potrošila više para na mnoge druge f2p igre? Jeste. Slažem se da je jajarenje, ali u odnosu na sva ostala jajarenja kojih ima u f2p svetu, ovo je prilično korektno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Ali ja nisam ni Blizz fan niti mislim da je fenomenalno. Dranje je, ali ni približno kakva sam sve video. A fakat je da in-game imaš jeftinije heroje + popuste. U smislu, generalno ne deru više nego ostali "f2p". Ovo je više u fazonu, pustite nas da vas oderemo pošto nas volite. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Iskreno, stvarno mi nije toliko lose ovo. Uzece pare onome ko nema nista protiv da im blizz uzme pare. A mi ostali cemo imati F2P regularno, tako da sve kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 meni je ova igra kao recimo neko zen opustanje za nas moba veterane koji vishe nemamo zivaca za ostale stvari :p al ovaj pack se nikako ne isplati mislim da ce uskoro svi dobiti invajt tako da bolje cekajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Mislim da ko oce da plati oce, ko nece ce da saceka. Iovako je f2p tako da.. kako kazu... strpljenje je para vredno. Jebiga ja sam u fazonu dacu to da se igram sada a ne za 6 meseci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 (edited) Hvala salemajsteru sto mi je omoguico da opikam betu! Ovo je tolko dobro, ja sam van sebe :O. Interesovanje za igru mi je bilo bukvalno nula, al ukazala se prilika za betu i kao ajde da probam. Sada razmisljam da cim legne plata pazarim betu, eto takva je situacija :(. Edit: samo sto mislim da nema sanse da igra zazivi kao e sport, iako blizz kaze da im to nije glavna namera, kladim se da im je zelja. Jednostavno nema toliko prostora za neke "majstorije" igraca, i nije zanimljiva za gledanje. Ja sam secam se gameplay trailer ugasio na pola, jer sam gledajuci zapazio ovo sto Lucky kaze, ti i tvoje akcije kao jedinke nemaju toliki impact u igri, sve je podredjeno timskoj igri koja je brza i opet kazem nezahvalna za te pojedinacne majstorije (ne kazem da ih nema, ali nisu naglasene toliko kao u doti). Tuca 1v1 se jednostavno ne radi, maltene ne postoji, lane se ne drzi kao u doti, konstatno se krece po celoj mapi i ka tackama koja donose "prevlast", gde se desavaju timske tuce. Zabava. To je rec koju bih najvise puta upotrebio u opisu ove MOBE. Svestan sam da je to peonta svake igre i da reci da ti je igra koju igras aktivno zabavna nije bas neki epitet. Ali ovde nekako zabava lezi na svakom koraku i svake sekunde partije, zabava lvl 2004 je godina i ja igram prve partije dote i navlacim se kao na belo. S tim da sada sam konjina matora a igrica me "uvatila". Mislim da igra nece odvuci dotase od dote i lolase od lola, siguran sam da ce je fanovi tih igara gledati sa visine i kao retard friendly i za decu i sve to. I nije da nisu u pravu, ali nema potrebe za poredjenjem. Najvise se slazem sa salemajsterom, ovo je za moba veterane. HotS je mali fudbal sa ortacima kada zavrsis profesionalnu karijeru velikog fudbala, hots je basket 3x3, hots je uther party. Cak mislim da recimo nece biti toliko fun kada se iskristalisu buildovi za svakog heroja, trenutno je haoticno i urnebesno dobro. Edited January 26, 2015 by Longli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Meni je smesno kako je lako prepoznati Dotashe u ovoj igru kad partija josh nije ni pocela a svi se naguraju da stormuju jedan lane a njih u chetu vec hvata panika "a ko ce da driz mid? a ko ce da push gore? a kako cemo ovde sa melee na range" i tako neke stvari koje uopste nisu faktor u ovoj igri. Ovde nema lejnovanja nego zurka po celoj mapi non stop, kad krene fajt oko golema koji potraje 15 minuta a creepovi prosto u harmoniji pushuju nema ko da im smeta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 hahah, tako sam i ja prvu partiju, zabo lejn i gledam gde idu budale da se tuku na prvom levelu :D. Sta ces kada nikakvo predznanje nisam imao o igri kada sam upao u prvu partiju, nisam ni znao da MOBA moze da bude drukcija, mislio sam da je to sve manje vise kao dota samo drugacijeg izgleda... Dugo nisam pratio desavanja na gaming sceni, a dota sam aktivno igrao ~ 8 godina, prirodno je da barem prvu partiju odigram dotaski :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 (edited) Dobio juce betu i igrao sa drugarima 7 sati... Igra je prilicno zanimljiva. Edited January 27, 2015 by SpiRo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Ko je zainteresovan ima beta key giveaway preko mog sajta http://forum.adriacraft.net/topic/5455-heroes-of-the-storm-beta-key-giveaway/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 (edited) Kaze da ne mogu da bacim reply u topicu? edit: uspeo, nesto sam sjebo pri validaciji akaunta. Edited January 29, 2015 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts