killYg0r Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 ja mogu samo da primetim da gubis kilometrazu, odrzavana kola, godiste, drugi set guma, plus treba da dodajes jos kesa i za doplatu i za doradu ako nesto budes radio kako bi dobio vise prostora? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 primarno mi je jachi motor, jer je 1.2 zaista tuga za bilo kakav duzi put.. a posle toga ide enterijer.. recimo talija ne moze da se poredi sa astrom/pezoom a kamoli ovim passatom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Ako ti treba vise prostora, nikako Astru - razmatrao sam je kao kupovinu pre Mondea, jako malo prostora ima pozadi, a i gepek je mali... Da ne pricam da je preglednost iznutra kao kod tenka. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Nemoj uzimati auto koji je prešao 200k pa taman da je ne znam koji auto sa stiba trejdovim univerzalnim modifikatorom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 awwww,slatka ti je ova talija...steta sto te je uhvatila buva da je prodajes u kupujes nesto drugo. Stoji da je taj 1.2 motor stvarno kukavac sinji i mukica na duza putovanja ali nije da ces sa nekim novim autom smanjiti mnogo onih famoznih 7 minuta do centra za koje te godinama svi zezaju koliko sam skontao :) Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 svaki put se oduševim kilijevim rezonovanjem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 primarno mi je jachi motor, jer je 1.2 zaista tuga za bilo kakav duzi put.. a posle toga ide enterijer.. recimo talija ne moze da se poredi sa astrom/pezoom a kamoli ovim passatom :) Jebote, pa ti za 7 minuta do centra stizes sa 1.2 benzincem? :) Slazem se, motor je slab i realno se preporodis kad sednes u druga kola, ja sam vozio 1.2 fabiu i focus je u odnosu na to nebo i zemlja, pogotovu za put. Ali opet ima i ovo sto Kili kaze, a to je da ovde imas (prakticno) nov auto kome tacno znas sta mu je i kako, dok s druge strane kupujes macku u dzaku od polovnjaka (uzimam da ne kupujes auto od nekog poznatog kupca, u tom slucaju je druga prica). Ako bas oces da menjas onda ti je mislim bolja varijanta da taj iznos od Talije das kao ucesce za neki kredit/lizing pa da ga otplacujes jos koju godinicu. Jer jedino tako ces imati komfor koji si imao i dosad, novog automobila. A i kad gledamo recimo ovu ponudu - imas Astru koja je presla 140k km (pod uslovom da je neko nije vracao) koju bi u zameni platio 10k a npr nov Hyndai i30 ti je 11k (doduse benzinac i s manje mozda opreme, ali s 0 km na satu). Ili recimo uzmes taj i30 sa 1.6 motorom (130ks) je doplata jos 800 evra, sto kaze Junkie neces realno toliko ustedeti s dizelom ako prelazis 45k za pet godina. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 aman, prostor mi je apsolutno nebitan, ne znam odakle je kili izvukao to nov auto ne bih opet uzimao, jednostavno mnogo gubi na vrednosti za svega par godina.. jurim neku proverenu varijantu za kupovinu na placu pa cu videti.. al' slusajuci vas ja ne znam kako ljudi kupuju automobile u Srbiji :) pa vecina kola na oglasu ispod 10k su presla preko 100.000 jebote :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 A sta ako se prosiris? Nova kola gube na vrednosti, ali mnogo vise u prvih par godina. Tipa tebi je sad vrlo nepovoljan momenat da prodas Thaliu jer si je platio 10 (otprilike), prodaces je za 6, dakle izgubio si 1k evra po godini na vrednosti. Ali da tebi taj auto generalno odgovara ti bi ga u sreci i veselju vozio jos 5-6 godina, pa bi ga prodao tipa za 3k evra, sto znaci da bi za 10 godina izgubio tipa 700 evra godisnje, ako bi ga zadrzao jos to bi bilo manje. Poenta je da ako kupis nov auto koji ti po svim karakteristikama odgovara mozes da ga vozis narednih 10 godina isplatice se slicno kao polovnjak, dok ces s druge strane uvek znati sta vozis. Kupovina polovnjaka s placa je svojevrsna lutrija, mozes proci zaista dobro, a mozes proci i lose. Zavisi koliko se razumes u kola i sta znas da gledas, ali i tad ima doza srece. A ti sto su presli preko 100k su cesto presli i duplo toliko :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 pa gledas 407 i pasata, koji su duplo veci po gabaritu od talije. astra se ne uklapa nikako u pricu :D a i dalje ne vidim kako je 43k km losije od bilo kog auta sa placa koji je presao sakrivenih pola miliona i pritom su starija ta kola ako se radi o lepoti kola onda odustajem zaista :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 napisao sam sta mi je bitno kili a ti pre nego sto odustanes procitaj opet moje postove jebiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 ja onda zaista mogu da ti preporucim nesto sto i vozim http://www.polovniautomobili.com/oglas3569671/ford_focus_20tdci_automatic/ sa istog tog placa a i ulazi ti u cenu. ima motor dovoljno jak za sta hoces a i prostrano je unutra probaj ga jedan krug oko placa pa javi utiske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 taj fokus mi je skroz gotivan, jedino automatski menjach... kapiram da mu nisu menjali ulje redovno a ako rikne ode soma evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 za 3 godine ne verujem da moze da ode menjac, posto je prakticno bio u garanciji za to vreme a svakako bi morao da mu proveris/promenis sva ulja kada/ako uzmes bilo koji auto edit: koliko god prodavci i drugari ubedjivali da su to kola u koja "sednes i vozis" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 175k. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 http://www.polovniautomobili.com/oglas3866149/mitsubishi_lancer_evolution_x/ :D malo presao, uklapa se u cenu, super ide :D Jedino sto su mu gume 1-2k eur i slicno :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Pročitaj bre ceo oglas :) zuzetan automobil, nov, proizveden 2011, kupljen u julu 2012 godine.Prvi i jedini vlasnik . Poseduje sve 4 nove letnje gume 245/40 R 18 plus sve 4 zimske gume iste dimenzije ( vozene samo prosle zime, nove). BBS felne. Menjac automatski SST , duplo kvacilo. Automobil je na lizingu, kupljen na 60 rata ( 5 godina ) . placeno 15 rata.ostalo jos 45 rata po 604 eura. Kad bi se isplacivao lizing kuci odmah, potrebno je isplatiti 24800 eura. Cena 8000 eura.Vredi pogledati ! ! ! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Enivej aj sad ozbiljno Evo ovaj hoce zamenu http://www.polovniautomobili.com/oglas3701482/mitsubishi_lancer_20_did/ @sonty jel stvarno mislis da sam bio ozbiljan? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 (edited) http://www.polovniautomobili.com/oglas4007588/alfa_romeo_159_jtdm/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3864056/alfa_romeo_159_jtdm_full/ 5 min do centra. Edited November 8, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 7 min do centra je bilo u bravu 1.6 120ks 16v, ne trtljajte vishe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 http://www.polovniautomobili.com/hypo-alpe-adria-leasing/0/0/0/all/priceHRK_asc/2/ Ja bi na tvom mestu gledao aute vraćene sa lizinga. Naravno ne sve, ali u većini slučajeva imaš full service history, znaš da li je auto udaran ili ne itd... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 ја само да кажем да је форд направљен како опел не би био најгори ауто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?id=7828298 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?id=7824326 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 ја само да кажем да је форд направљен како опел не би био најгори ауто Ford? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 dzanki brate, kesh nemam a niko ne zove za auto, tako da mi samo zamena igra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts