Boyka Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Malopre sam instalirao Win 7 Pro x64 na komp (I5, 8GB RAM). Aktivirao ga preko neta, ali i dalje stoji u donjem desnom uglu Build 7601, čudno se ponaša, jedva otvara IE, ostaju one senke prilikom pomeranja prozora i kad instaliram Avast i dam mu finish, on ga sruši, BSOD i onda repair na pre instalacije Avasta...Jel moguće da je nešto do samog ISO fajla (skinut s neta, preko fakultetskog MSDNAA naloga)? Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 ne 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 jesi odradio neki md5 check skinutog iso-a? to sa senkama prozora liči na drajver za grafičku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 31, 2013 Author Report Share Posted October 31, 2013 Upravo sam odradio taj MD5 check pomoću mekog HashTab programa i izbacio mi je hash value, mada ne znam šta to znači...IE crash-uje i kad je prazan tab pa samo probam da ga maximizujem duplim klikom...Instalirao Chrome koji šljaka bez problema, sad skidam novu verziju Avasta, pa ću videti da li će i onda oboriti sistem...Ostaje pitanje tog Build 7601 koji stoji dole desno Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Ne znam chemu minus choveku kad je odgovorio na pitanje. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 31, 2013 Author Report Share Posted October 31, 2013 (edited) Pokrenuta i sveža instalacija Avasta i opet BSOD, ovaj put pri samo pokretanju instalacije i čini mi se da je pisalo PAGE FAULT IN NON-PAGED AREA, ne traži recovery, samo je reboot-ovao sistem...Probaću preko flash-a da ponovo instaliram Win, pa da vidimo onda šta se dešava, ne znam više šta da radim P.S. Što se minusa tiče, ja mu nisam dao Edit: Ne mogu da unpin-ujem ikone sa taskbara?! Takođe kada probam da ga update-ujem, kaže da ne postoji ni jedan, što nije realno Edited October 31, 2013 by BojaNBG Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 nadji drugi iso pa vidi da li ce isto da bude sjebano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Jesi ti siguran da ti je kompjuter 100% ispravan? Testiraj memoriju koristeći memtest86+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 31, 2013 Author Report Share Posted October 31, 2013 Samo da se zahvalim svima što ste kao i uvek izašli u susret i pomogli jednom slepcu kakav sam ja... U pitanju je bila verzija koju sam ja skinuo - Windows 7 with Service Pack 1 Debug_Checked Build (x64) - DVD (English) Prevideo sam ovo Debug_Checked Build Skinuo normalnu verziju i sad bi trebalo da sve bude u redu (da kucnem u drvo), javljam se kasnije s "novog" kompa Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 (edited) Sve radi, sve je kako treba, idemo dalje http://www.youtube.com/watch?v=MhqY_BAAC8A Edited November 1, 2013 by BojaNBG Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Sto avast koristis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted November 12, 2013 Author Report Share Posted November 12, 2013 Pa koristim ga sigurno jedno 3-4 godine na nekoliko kompova, jednostavan je, nisam imao problema sa virusima i slično itd. Naravno, koristim free verziju, nisam imao neku potrebu za Pro... Imaš neku sugestiju ili razlog zašto ne bi trebalo da koristim Avast? Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 (edited) Ja sam imao lose iskustvo sa njim, od tad koristim nod32. Trenutno ga ima na P.B-u. + Ad blocker: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom I to je to. Edited November 12, 2013 by loled2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoljaRS Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 pa kad mu vec preporucujes AV, sto brate NOD32? Sta fali Kaspersky Internet Security? I po meni je mnogo kompletniji od NOD32. ;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 sem ako nisi ucestvovao na izdradi oba av-a onda ne mozes to da znas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoljaRS Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) Nisam ucestvovao, ali sam koristio oba. Nod32 mi je napravio brlju vise puta. Kaspersky nikad. A sad... kako ko voli, svako ima pravo na svoje misljenje. Ja svoje zasnivam na licnom iskustvu i poslu kojim se bavim. A ti? Edited January 7, 2014 by ZoljaRS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted January 7, 2014 Popular Post Report Share Posted January 7, 2014 ja sam nezaposlen 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 nije zolja nego osa. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mire93 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 ne treba ti antivirus,samo nadji windows 7 ultimate 64x untouched,skini taj,narezi i to je to...najpouzdanija verzija,i windows loader 2.2 Quote Budi GOVEDO,zaposli se preko veze !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 jer radi provereno? Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts