deK!sa Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Shvatio sam da cu biti priucen programer, doduse sa vrh platom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Čini mi se da bi najveća vrednost, ukoliko bi je trebalo odabrati, bila to što se veliki broj ljudi združio, iz čega su izrasla i neka vrh prijateljstva... In other news: RUR KEVA OTAC BOG! o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 VIDI COKA S KOSOM LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 lep sam bio Kako smo se prezdrali bataka taj dan sunce ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 A SAD SI RUZAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 upoznao puno careva, šteta samo što nemam više vremena da češće blejim sa njima. Kad bih krenuo sve da navodim, nekoga bih sigurno zaboravio, tako da, prepoznaće se oni sami Ima naravno kao što kaže ližr još puno careva koje nisam upoznao, ali biće vremena a mislim da sam blejanjem na netu (a i na ruru) skapirao šta ću da radim u životu <edit> dobar topic posle sto godina </edit> 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Nista nije bolje od mog topica o secanju na stare igre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Izvini Mr Najbolji topic 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Napisao sam par postova, ali svi su bili previse gej. Volim rur i ziv bio dan kad sam otkrio da cs nije jedini podforum! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 združio se sa puno štakorskih oblika života naučio da budem još veći štakor svašta nešto novo saznao navikao na hejt Mrzitelju Nikola čisto da znaš da sam ja pokrenuo topike "pričajte" i "slike forumaša" i da ne mogu biti uništeni nikada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Jedina stvar koja me zapravo nervira oko foruma jeste sto mi je preslo u naviku da kad god sedim za kompom refreshujem forum i nekad uhvatim sebe kako citam stvari koje me apsolutno ne interesuju. Protracim previse vremena dnevno na takve stvari. Naravno, ljudi su carevi i drago mi je sto sam vec ovoliko godina ovde. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 združio se sa puno štakorskih oblika života naučio da budem još veći štakor svašta nešto novo saznao navikao na hejt Mrzitelju Nikola čisto da znaš da sam ja pokrenuo topike "pričajte" i "slike forumaša" i da ne mogu biti uništeni nikada! Ja sam pokrenuo klinke topic ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Opa, eto šoka za neke članove foruma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Ja sam pokrenuo klinke topic ^^ ostalo je istorija Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 Zapravo Rapid je pokrenuo prvi "Gole žene" topic, klinke su došle tek posle kao varijacija na temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Kad videh topik rekoh Reki pise diplomski, kad ono samo Togfu troluje ljude! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 Mrzitelju Nikola čisto da znaš da sam ja pokrenuo topike "pričajte" i "slike forumaša" i da ne mogu biti uništeni nikada! Štakori, pogrešno si me razumeo, ne želim ni ja uništenje tih topica, već jednostavno glupo je da samo postoji "pričajte", mora biti i novih topica poput ovoga! E da, i ovog gore štakora sam upoznao preko RUR-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Zapravo Rapid je pokrenuo prvi "Gole žene" topic, klinke su došle tek posle kao varijacija na temu nikad necu zaboraviti "DAJTE MI GOLE ZENE DA DRKAM" taj neki fazon : )))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Zapravo Rapid je pokrenuo prvi "Gole žene" topic, klinke su došle tek posle kao varijacija na temu ne bih rekao. klinke su nastale originalno kao klinke sa chata, i to još 2007 recimo, gde je neko skupio fotke svih klinki sa krstarice i okačio na net i onda dei to podelio s nama. na taj topik su se svi izložili i onda je zamro. posle je oživljen kačenjem fotki klinki sa fejsbuka. gole ženske su došle kasnije, siguran sam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 dajte link za prvi topik sa klinkama ikada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=46516&page=1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 nikad necu zaboraviti "DAJTE MI GOLE ZENE DA DRKAM" taj neki fazon : )))) da da, najjače otvaranje topica ikada :)))Ovde kačite slike golih žena da bih imao na šta da drkam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U pravu je prota, klinke su 30. septembar, a ovo iznad je decembar. Nego, vratite se na topic moliću, dajte neke anegdote i tako to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=46516&page=1 Savke Google! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Nikola, sve je pod konzolom! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Sad videh moj stari nalog, banovan je :( a Laki ti si mi licno rekao kako nije banovan nego se nesto sjebalo u bazi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts