Highl1 Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 šta sam doživeo, da me FATA brani, pa čak i u sajber prostoru! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 sve kul, spavali smo zajedno Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shekk Posted October 22, 2013 Popular Post Report Share Posted October 22, 2013 Al si mu ujutru rekao da nije to to i da nećeš da ga mrcvariš 18 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post trn Posted October 22, 2013 Popular Post Report Share Posted October 22, 2013 utisak dana zz 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 To je samo zbog ugla, znaš kolka je meni kita kad je tako slikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Ne znam i ne zelim da znam :( Svakako je do ugla, ali opet nije da nema kul obline Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 prosto nema stajanja https://www.facebook.com/events/328215373985178/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Ajde samo reci da je tvoj bend "specijalni gosti" 2 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 studio nam je preko puta, bilo bi genijalno Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Misli na publiku, jer stvarno moraš biti specijalan da dođeš na njen .. "performans".. Inače, stanje redovno na svim frontovima! Gazi se kroz život, nema stajanja! Bolestan sam već 3 nedelje, ne prestajem da kašljem iako sam koristio 4 različita antibiotika. U to ime, a i pošto kapiram da ću uskoro da se pridružim ekipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 koje ti antibiotike piješ 3 nedelje kad ti nije bolje? :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 (edited) Ospamax tablete, gentamicin i dexason sa pantenol rastvorom mix za inhalaciju, a pošto mi ni to nije pomagalo, dobio sam i klacid. Moguće da nešto od toga i nije antibiotik (pantenol rastvor je čisto da mi ne iritira grlo toliko). Edited October 22, 2013 by Atomic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Cudna stvar se desila, na fejsu mi je u news feed-u iskocila neka stranica BIH Zmajevi ( grupa podrske BIH reprezentaciji u fudbalu ). Prvi put cuo za stranicu, znam da je nisam lajkovao, udjem, kad ono pise liked. Jel se desavalo nekome nesto slicno ? Uveren sam da je nisam lajkovao, nova je stranica i nije niko drugi to uradio umesto mene, samo ja znam sifru accounta 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Da i ja sam to primetio, pa sam unlike odma. A siguran sam 100% da ja nisam like opalio. Ne znam kako se to desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Mozda je bila druga grupa pa su dali nekome ko je promenio ime itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Koji sajt je dobar za pravljenje email adresa, treba mi jedno 10 komada. Bitno mi je da je registracija brza, gmail i hotmail smaraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Samo da kazem Maretu da najverovatnije nije sam u ovoj prici s tim sto ja nisam varao. Videcu veceras jos sta i kako kad se vrati s posla ali je jako tesko i jos jedan udarac :( Šta se desilo, Astora druže? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted October 22, 2013 Popular Post Report Share Posted October 22, 2013 Šta se desilo, Astora druže? Bogu hvala sve je na kraju ispalo u redu :) Danas smo prosetali kroz centar sami nas dvoje. Bili u mini sopingu i na kraju se pocastili sladoledom dok su sin i cerka bili u skoli. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Ne videh dal je bilo, Niggeru, prijavi se u policiju slobodno! http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/414302/Pucao-u-zenu-jer-je-sporo-vozila-Drhtim-od-uzasa-hteo-je-da-me-ubije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Taj rad, samo tvrdo! Ah da nije Megane, mozda je Fatty zamenio makinu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabi Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 koje ti antibiotike piješ 3 nedelje kad ti nije bolje? :v biss cepa samo ecomer, kakvi kurac antibiotici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted October 22, 2013 Popular Post Report Share Posted October 22, 2013 "Tajo samo da znas, danas kada smo bili na uzini Sofija je prisla i poljubila me, 2 puta u obraz" (moj sin, 6 godina). (Stefane, kako to da ti je odjednom prisla i poljubila te u obraz, sta ti je rekla?).. Pa tajo, rekla mi je da sam lep. Upravo mi je rekao. Naravno da mi je drago i osetio sam potrebu da ovo podelim sa vama. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 kad te za 9 godina bude napusavao zbog ovog posta, nece ti biti prijatno :) 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Zajeban je to igrac. Primetio sam ja da devojcice zele da budu u njegovom drustvu ali nisam obracao puno paznje na to jer su ipak deca. Sad kad mi je ovo rekao na trenutak je bio kadar nevera al' takodje i ogroman osecaj ponosa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts