Zwerko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Pa dobro, kapiram ja da je tebi svako citanje veliki mentalni napor. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Da li mozes u po jednoj recenici da mi definises sta je PR a sta HR? :) Posto ova recenica na mnogo nivoa apsolutno nema smisla :) sta ti nije jasno, Amidzic je HR menadzer za PR sektor na Pinku! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Makar imam dovoljno obraza da se ne pratim pametan o stvarima o kojima apsolutno nemam pojma. Onda se zapravo postavlja pitanje zasto uopste ista pises... sta ti nije jasno, Amidzic je HR menadzer za PR sektor na Pinku! Taj deo sam shvatio, nisam shvatio Bulbijevo rezonovanje :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Pa, sad kad bolje razmislim, ima pravo, pre bi da intervjuise kandidatkinje za naduvavanje jaja na tom kanalu, nego da se bavi reklamiranjem istog! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Па, Булби је отишао тамо да буде ХР, али га је дочекао Амиџа, реко ''брате, постоји само један ХР овде и то сам ја'' и ставио га да буде ПР. Булби би више волео да је ХР, али је ПР исто океј. Тако сам се и ја јавио на посао за астронаута, па су ми онда рекли да сам ипак илустратор, па сам схватио да је и то океј, као неко искуство за тај космос велики 2 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Opušteno matori, po tebi pišaju na kom god se topiku pojaviš, od tehnike, preko softvera i hardvera, automobilizma, UPT (ovo mi je specifično fascinantno odakle ti toliko obraza bilo kome ikada igde u životu do kraja postojanja da kažeš bilo šta makar bio 10000000000% u pravu)... Tako da samo opušteno, bitno je da si ti svoj na svome, nema veze što te svi, osim par dupelizaca, vidi kao ljigavo žuto govno koje nema tri blage o čemu priča, ali je uvek tu da bude zaprška i politički korektan ^_^ Meni je samo bitno da ti s takvim uzivanjem pratis moj rad Па, Булби је отишао тамо да буде ХР, али га је дочекао Амиџа, реко ''брате, постоји само један ХР овде и то сам ја'' и ставио га да буде ПР. Булби би више волео да је ХР, али је ПР исто океј. Тако сам се и ја јавио на посао за астронаута, па су ми онда рекли да сам ипак илустратор, па сам схватио да је и то океј, као неко искуство за тај космос велики Pa to sam i ja shvatio iz njegovog posta, samo sam hteo da vidim da li razume poslove astronauta i ilustratora :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted October 2, 2013 Popular Post Report Share Posted October 2, 2013 nije zwerko nikad bio u obrazu. za sada 3 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 (edited) Ne znam samo kako da shvatim to "davanje materijala", deluje mi skoro kao da mi se nabacujes Edit: Eto Igore dobre ideje, pa i onaj tamo momak se zove Misa! Edited October 2, 2013 by Zwerko Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 (edited) Nisam dobio jos PR, al moja zelja je bila HR.. u ovom slucaju, izgubio sam glavu i svoju svrhu postojanja kada sam video ko je HR.. Edited October 2, 2013 by bulbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Ne znam samo kako da shvatim to "davanje materijala", deluje mi skoro kao da mi se nabacujes Edit: Eto Igore dobre ideje, pa i onaj tamo momak se zove Misa! okej, ti ces biti miša banana ][ You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 A mozda bolje krastavac? :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Ne kapiram šta vam nije jasno, PR i HR su dve najpoželjnije profesije za sve koji piju tu vrstu marmenade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 hr je zapravo jako ozbiljna stvar. srsly You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 I PR je, samo je smesno sto se time bave ljudi kojima je je svejedno da li su HR ili PR Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Ne shvatam zasto ne bi bila kada od HR zavisi kvalitet zaposlenih u nekoj firmi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Ta funkcija je verovatno najbitnija za svaku kompaniju (posle osnovne delatnosti ofc) ali način na koji se obavlja u Srbiji je roflkopter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Naravno da mi nije svejedno ali ako imam mogucnost da steknem znanje u nekoj oblasti zasto da ne.. Mozda mi ide bolje nego sto zapravo mislim da bi.Taj roflkopter je veci za PR.. Iskreno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Ne verujem šta čitam ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 ni ja matori, ajmo u njemacku:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 "da stekne neko znanje"... kuku lele. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 neko pomenuo HR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 I shta je na kraju HR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Infinity zezanje sa pravljenjem muzike http://www.inudge.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 (edited) ... Edited October 2, 2013 by Marinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Svaka čast :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts