Dule_smor Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 i meni deluje da je fake prica, ali ko ce ga znati...idemo sad moralna dilema split! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Drugari, život je opet sranje, al' nema predaje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 ide mo svi, od početka dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Dobro jutro! Razmišljam o nekom bureku, al' me mrzi da idem do pekare! Znam da je Luka verovatno budan u ovo vreme, pa da ga zamolim da mi donese kad bude kretao na posao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Idi spavaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 E Drugovi ! Treba mala usluga. Napravili smo malu kliktajucu hidden object igru na fejsbuku, za noc vestica jelte. https://apps.facebook.com/mhg-halloween/ Ako vas ne mrzi, odigrajte, lajkujte, sherujte invajtujte. Znacilo bi nam ! HEA. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Idi spavaj! Ne merem, probudilo me lepo vreme! Sad jedem tunjevinu u salamuri (koja reč), odlučio sam da bude zdrav doručak a ne burek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Dodjem na pos'o kad tamo ono medjutim 237 novih mailova, desila se razna sranja preko noci Prelepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Krasno <3<3<3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Ne merem, probudilo me lepo vreme! Sad jedem tunjevinu u salamuri (koja reč), odlučio sam da bude zdrav doručak a ne burek! Loš ti to doručak, puno proteina i malo energije, to je više za večeru :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Dodjem na pos'o kad tamo ono medjutim 237 novih mailova, desila se razna sranja preko noci Prelepo Daj otkaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Realno Lale, stuci pola flase zejtina (iako si hteo vinjak), ispolivaj se vrelom vodom i pravac u nove pobede! Strogo pod kontrolom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Dodjem na pos'o kad tamo ono medjutim 237 novih mailova, desila se razna sranja preko noci Prelepo To se neće dešavati kada na telefon instaliraš sve potrebne mail klijente i aplikacije da možeš i da te probleme rešavaš od kuće :( - tužni smajli je nameran :) a to stiže kad dobiješ još malo staža, samo po sebi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Овај Вића мора да пере зубе дезодорансом. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Loš ti to doručak, puno proteina i malo energije, to je više za večeru :) Vidi se da ne pratiš teretana topic! :) Realno Lale, stuci pola flase zejtina (iako si hteo vinjak), ispolivaj se vrelom vodom i pravac u nove pobede! Strogo pod kontrolom! Hahaha, to :) Zamišljam kako cepam pola flajke zejtina, nije mi dobro :)btw, gledajući danas E jebeš baku :) koji je stavio neke GPS koordinate u Location setih se Trupija - gde je taj čovek? Jel sam propustio neki "odlazak sa foruma" dok sam bio na moru? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 mozda je izasao i novi phpautopwn, pa malo da obnovi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 A Gruju što oterao Mohi, to nikom ništa :D 1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 btw, gledajući danas E jebeš baku :) koji je stavio neke GPS koordinate u Location setih se Trupija - gde je taj čovek? Jel sam propustio neki "odlazak sa foruma" dok sam bio na moru? :) mozda je kupio neku novu neobicnu zivotinju za kucnog ljubimca, pa se posvetio cuvanjem iste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Loš ti to doručak, puno proteina i malo energije, to je više za večeru :) pošto bi se energija iz nekog doručka punog ugljenih hidrata čarobno stvorila u krvotoku pola sata posle jela posvetio cuvanjem iste... R Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 doista r, uzbudim se svaki put kada se setim te tuzne price :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 pošto bi se energija iz nekog doručka punog ugljenih hidrata čarobno stvorila u krvotoku pola sata posle jela Ja čim ustanem sunem baš veliku kašiku meda u čašu mlake vode, dobro razmutim i popijem na prazan želudac, eto dobre, brze i zdrave energije ujutru. Pa posle doručkujem šta mi se već doručkuje. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Solja dijet muslija i mala flasica probiotik jogurta + 1 banana. Dobar dan inace. Jako je tesko.. Cerki juce bio rodjendan pa smo se mi "matorci" napili juce uz rostilj.. Glava mi je kao sifonjer od jutros :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Sad sam uzeo 250 grama junece snicle od buta a uz to zelena salata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Ja čim ustanem sunem baš veliku kašiku meda u čašu mlake vode, dobro razmutim i popijem na prazan želudac, eto dobre, brze i zdrave energije ujutru. Pa posle doručkujem šta mi se već doručkuje. +1, samo sto ja dodam i kafenu kasiku cimeta. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Nisam znao ovo za grujana, mohi što si loš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts