Popular Post branko^ Posted November 21, 2013 Popular Post Report Share Posted November 21, 2013 7 Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Atelas Posted November 21, 2013 Popular Post Report Share Posted November 21, 2013 (edited) Strava su leptiri, sada ih guglujem zbog ovih tvojih slika Ovaj je preterao koliko mocno izgleda Edit: upravo sam shvatio da jako dugo nisam video leptira ... Edited November 21, 2013 by Atelas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 uuuuuuuuuuuuuuuf jel bi bilo do jaja da mozes sam sebi pluseve da dajes, a? reeeeeeeeeeeeeeeeci! Ma olizete mi jaje, to mi je hvala za one gomile wotova o avionima i brodovima na ww2 topiku, dajte jos minusa! btw, zgrade u hongkongu, mislim da je bilo http://www.messynessychic.com/2013/11/20/i-wish-these-buildings-were-photoshopped-but-theyre-not/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post `Dr. Nick Riviera` Posted November 21, 2013 Popular Post Report Share Posted November 21, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ivan~ Posted November 21, 2013 Popular Post Report Share Posted November 21, 2013 drugarčina 12 "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Fake? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Faek. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 (edited) kornjaca pobedila :D Edited November 21, 2013 by Coyote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Ali koliko se istripovao mučenik :) Zanima me baš šta mu je u glavi, na fazon "iju ja šašav, ovde nije ni bilo hrane" ili je skroz u sekundi zaboravio na bilo šta ili je "ok, play it cool" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 2 i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 2 sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Imam trip da OTAC redovno dodje stondiran na rur i onda vristi na fore koje su samo njemu smesne(ne odnosi se na ovu sliku) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucianus Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 nemoj biti Vica, udahni duboko, zadrzi ponekad zlocudnu misao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nymeria Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 (edited) Russian village "renovation" just before Putin's visit http://imgur.com/a/NMauG Edited November 22, 2013 by Nymeria 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Ladno Potemkinova sela. 1/1 :D 1 ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 (edited) Edited November 22, 2013 by cyBhoneR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Veljok Posted November 22, 2013 Popular Post Report Share Posted November 22, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Imam trip da OTAC redovno dodje stondiran na rur i onda vristi na fore koje su samo njemu smesne(ne odnosi se na ovu sliku) :D Haha, isto razmisljao pre par dana ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 @ putinovo selo - pa jeftinije bi ih ispalo da su stvarno prekrečili, a to bi već učinilo da izgleda novije, nego što su ovo radili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 kapiram da ove kulise sele po potrebi a Putin se pravi da ne vidi da su sva sela po Rusiji leglo ludaka koji kače šarene čaršave preko kuća jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Mislis nesto kao ovo: Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Meni je inače jako kul kad u nekim gradovima obnavljaju fasade, a umesto raklama na platnu stave 1:1 sliku te fasade, kao što su recimo u Beogradu uradili dok su obnavljali hotel Excelsior. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Diego Posted November 22, 2013 Popular Post Report Share Posted November 22, 2013 6 I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Meni je inače jako kul kad u nekim gradovima obnavljaju fasade, a umesto raklama na platnu stave 1:1 sliku te fasade, kao što su recimo u Beogradu uradili dok su obnavljali hotel Excelsior. To je na zapadu ja mislim standard da mora da bude tako. Tipa nesto sam bio u Veroni i tamo ima neki koloseum i obnavljali su ga, ja sam skontao da je deo pod skelom tek posle pola sata setanja oko istog :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts