Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Da, samo on tu nije silazio, boravio je u sustini tu sve vreme, jer kad nije nisanio za bombardovanje onda je odatle pomagao navigatoru s obzirom da je imao najbolji pregled situacije :) Inace interesantno je da je za potrebe ovog (i drugih britanskih bombardera u WW2) razvijen nisan za bombe koji je imao mehanicki kompjuter, a sluzio je da kompenzuje vetar, zanosenje aviona i sl. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Šta je tačno sa ovim sranjem problem, ide mi na kurac, napravio sam jedan odličan post, i sve slike su se auto-embedovale, a onda kad postujem izbaci mi ovo sranje, pritom naravno ne kaže koja od slika je problem.

You are not allowed to use that image extension on this community.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Šta je tačno sa ovim sranjem problem, ide mi na kurac, napravio sam jedan odličan post, i sve slike su se auto-embedovale, a onda kad postujem izbaci mi ovo sranje, pritom naravno ne kaže koja od slika je problem.

Neki sajtovi hostuju slike tako sto prave dinamicke linkove, pa one na kraju nemaju neku normalnu ekstenziju tipa .jpg .png i sl. To forum ne da da se linkuje. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

čabke, pravi albume na imgur-u pod svojim username-om (ili negde podjednako "sigurno"), kada linkuješ slike sa nekih levih sajtova ne možeš biti siguran da će za mesec-dva biti tu, a šteta bi bilo da ovo propadne.

samo sam čekao koga neće mrzeti, očekivano - peja :)

aj sad da se marmenišem malo:
kada sam napisao "ako neko zna nešto o ovome ili ima link ka videu, neka okači", ciljana publika za to je bio neko ko će pomisliti "aha, video sam to baš danas, to ono u norveškoj" i postovati, a ne peja sa "glupi futog, ne zna da searchu-je, SAĆU JA DA MU NAĐEM!" :))) /end of murmeny

EDIT: Hvala pejo! :)

Edited by Mrzitelj

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...