millanče Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago (edited) I ja ću iza IMAX sledeće nedelje da se orgranizujem. Galerija beše jedina opcija? Ne mogu da kažem da mi ne smetaju woke elementi, ovako i pre gledanja filma, više bih voleo da ih nema i da nije čekirao oskar-bokseve, ali šta možeš, ako ih nema mnogo, i zatrpa ih sa dosta kvaliteta, neka piči kontent :) Edited 9 hours ago by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago woke elementi su bukv marketing strategija od pocetka, da se sere o tome, i vise prica o filmu sa openhajmerom je to bio kvazi rivalitet sa barbie, retko sam sta isforsiranije video, ovde je to ovo isto tako, kao sto je openhajmer maks ispracen medijski od prvog minuta snimanja, bukv ko je kad prdnuo na setu, tako je i ovo, tamo je bilo neprestano proseravanje o prakticnim efektima, ovde o imaxu nolanovi filmovi su bukv postali vise marketing nego filmovi, preocigledni su isti marketinski sabloni koji se koriste, i iako mozda cak i odem do galerije da pogledam (zena forsira!), ne da ne verujem hajpu nego sam ubedjen da je u najboljem slucaju mid film kao i openhajmer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 5 hours ago, millanče said: I ja ću iza IMAX sledeće nedelje da se orgranizujem. Galerija beše jedina opcija? jest, nema imax nigde drugde. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts