Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

I ja ću iza IMAX sledeće nedelje da se orgranizujem. Galerija beše jedina opcija? 

Ne mogu da kažem da mi ne smetaju woke elementi, ovako i pre gledanja filma, više bih voleo da ih nema i da nije čekirao oskar-bokseve, ali šta možeš, ako ih nema mnogo, i zatrpa ih sa dosta kvaliteta, neka piči kontent :)

Edited by millanče

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

woke elementi su bukv marketing strategija od pocetka, da se sere o tome, i vise prica o filmu

sa openhajmerom je to bio kvazi rivalitet sa barbie, retko sam sta isforsiranije video, ovde je to ovo

isto tako, kao sto je openhajmer maks ispracen medijski od prvog minuta snimanja, bukv ko je kad prdnuo na setu, tako je i ovo, tamo je bilo neprestano proseravanje o prakticnim efektima, ovde o imaxu

nolanovi filmovi su bukv postali vise marketing nego filmovi, preocigledni su isti marketinski sabloni koji se koriste, i iako mozda cak i odem do galerije da pogledam (zena forsira!), ne da ne verujem hajpu nego sam ubedjen da je u najboljem slucaju mid film kao i openhajmer