Jump to content

nis/idea u "akciji"

FATA

Recommended Posts

Sakupljajte bodove kupujući u preko 160 IDEA prodavnica širom Srbije. U IDEI Vas očekuje bogata ponuda kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama.

https://www.superkartica.rs/sakupljanje-bodova/idea

Sakupljajte bodove na preko 350 NIS Petrol benzinskih stanica širom Srbije. Očekuju Vas sve vrste goriva vrhunskog kvaliteta i usluga po evropskim standardima.

https://www.superkartica.rs/sakupljanje-bodova/nis-petrol

vecina vas verovatno zna o cemu je rec, ali za one koji ne znaju ukratko "nis 1L = 1poen; idea 500din = 10 poena, 3 obracunska perioda na kraju kojih se u zamenu za skupljene poene dobijaju bonovi koji se mogu iskoristiti na nis pumpama odnosno u idea prodavnicama".

gledao sam na njihovom sajtu (superkartica), isto tako zvao info telefon (automat koji daje info o bodovima nema operatera) i nisam uspeo da nadjem informaciju kako funkcionise koriscenje tih poena (osim da je 1poen = 1dinar). e sad, kad sam sipao gorivo i dobio karticu receno mi je (batica na pumpi) da nakon akumulacije odredjenog broja poena (nis 100), mogu da se iskoriste u idei po principu 1poen = 50din sto mi je totalno nerealno jer 1L bezolovnog onda ispadne 100din a sa druge strane mi je isto tako nerealno da 1poen = 1din pa na 100L bezolovnog dobijes fazon kinder bueno. ako neko radi na pumpi ili ima bolji info nek seruje sa nama :)

prevelik ti avatar m8

pazi verujem da je tako, ali na neki nacin pokusavam ubediti sebe da ne mogu toliko bedni da budu. evo sad pogledah onu smajl karticu (isto kao ovo samo eko pumpa) i ispada da je tako, na mojih 15k oni mi "poklone" espreso i casu soka, a za neku metalac serpu treba da im se napravi 1.5m poena ma lol.. i treba da pisaju po nama kad se zadovoljavamo tom crkavicom, dok narod ne krene da pali grad ima da nas zapisavaju samo tako :(

prevelik ti avatar m8

pazi verujem da je tako, ali na neki nacin pokusavam ubediti sebe da ne mogu toliko bedni da budu. evo sad pogledah onu smajl karticu (isto kao ovo samo eko pumpa) i ispada da je tako, na mojih 15k oni mi "poklone" espreso i casu soka, a za neku metalac serpu treba da im se napravi 1.5m poena ma lol.. i treba da pisaju po nama kad se zadovoljavamo tom crkavicom, dok narod ne krene da pali grad ima da nas zapisavaju samo tako :(

Idea i NIS akciju sam gledao i skontao da nema tu leba nesto spec. Jedino sto moze biti korisno jeste sto ti posle ta tri meseca oni posalju onaj katalog s kuponima. Znam da je ovaj jedan moj rodjak bio odusevljen sto je dobio neki kupon za 50% popusta na Pampers pelene pa je otisao i kupio odmah (jebiga, to jeste solidan trosak). Sa druge strane kad su me pitali jel ocu tu kao Eko karticu ja kao ajde i dali mi onaj katalog. I sad ja gledam, ima tamo lepih stvari, tipa kupim krovni nosac za kola ili tako nesto. A onda skapiram da mi treba da predjem oko 50-60 hiljada km za to, lol :) 

jes vala, progutali smo most od milijardu evra i bus plus, al idea poeni će biti poslednja kap [roflmao]

Sreca pa je tu Debeli da nastavi sa zapisavanjem kako oni sipa za dz [:D]

Heghlu'meH QaQ jajvam