towerrr Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 (edited) @milance odigrali su bolje nego cele sezone mozda sinoc (na osnovu ulozenog truda igraca) ali to ne umanjuje cinjenicu da su sabani ove sezone i da su jedva prosli bedni olimpijakos ( , po mom misljenju takva igra ni ne zasluzuje naziv FUDBAL. А Gvardiolin stil igranja se zove fudbal? Pa kako moze taj stil da bude zanimljiv, ista barsa, isti kurac, o cemu mi pricamo tu? Edited April 2, 2014 by tower- 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 jbga ja gotivim taj nacin tika taka , mada se slazem da je u poslednje vreme postalo malo smorno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 (edited) a za persija jel dao mozda nekom jacem timu gol ove sezone? covek se nije ni video na poslednjem mecu protiv liverpula , staridz je za njega izmislio fudbal milance slazem se , odlican je brat Vidara , nema govora o tome , ali trebalo je i imati srece sinoc pa da udje u gol bas , s obzirom kako ju je zahvatio .. :D Ne znam dali si poceo da pratis rvp-a od ovu sezonu, ali ocigledno je da poima nemas ko je za koga izmislio fudbal. Trebalo je imati srece sinoc pa da udje u gol sa obsirom kako ju je zahvatio? Ajde pusti replay opet i pogledaj kako ju je samo zahvatio majke ti, udario sa strane i bas je sutirao tamo gde je hteo, t.e centrirao. Edit: Ja sam navijac utd-a uostalom, i iskreno mislio sam da ce bayern da pregazi preko nas, ali to se nije desilo. Odigrali su sa tu strategiju, koju su igrali par puta jos u prethodni meceva, kao i u premier ligi. Bas i zato je igrao Welbek, zbog toga sto je brz i radi pritisak u napadu, valensia takodje, a o rooney necu ni da pricam, znas i ti sam kako i na koji nacin igra lik, svuda je. I spomenuo si taj crveni i da nije bio crveni, a nisi spomenio prvi gol od strane welbeka koji je bio cisti gol, ni O od opasne igre. Jos interesantnije je sto je u sledeci napad isti taj bayern napravio opasnu igru ali spanac nije dosudio to, tako da ako vec oces da budes "objektivan", to budi do kraj. Edited April 2, 2014 by tower- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 jok , jednostavno baja je vezara teska , svi ga nesto dizu u nebesa po inostranim sajtovima - kao jedan od najjacih CF ovo ono , a realno Staridz je trenutno 2 klase iznad njega ... a sta tek reci za Kavanija , Falkaa i ostale ubice... Van Persi je ispod svih njih , opusteno pokazace se u ligi evrope iduce sezone mozda bude bio dobar protiv ludogoreca,cernomorca i ostalih ;] 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Pa ono, valjda si primetio da je u mnogu losu formu ovu godinu, ako vec pratis toliko fudbal? I da ne mozes da sporedis kako igra ovu sezonu, i prosle. Niko ne osporava to da Staridz dominira ovu godinu, ali ne mozes ti da sporedis takav igrac sa jedan koji se vec pokazao sve ove prethodne sezone, dali to bilo u Mutd-u, ili u Arsenal-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 (edited) prosle sezone je bio prvi strelac PL , ali opet - ne bi bio da Suarez nije imao suspenziju onu ... a, i seti se nekih vecih meceva evo sad mi prvo napamet padaju protiv Reala u LS prosle sez na Bernabeu i ove sez vs Liverpula sta je lik sve ispromasivao ... sramota treba da ga bude brate... ukucaj samo na YT van persie epic miss pa ces se tek nagledati svega... izmedju ostalog > Edited April 2, 2014 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Sta se macujete sa ovim velikim poznavaocem fudbala koji nas ubedjuje da ce Bajern proci Mancester junajted, kao da smo mi rekli suprotno :D NO SHIT SHERLOCK. A i RvP je balvan @pera Sigurno da mozemo da se slozimo da je najveci derbi cetvrtfinala PSZ-Celsi, najneizvesniji dvomec, itd itd... jeste, ali moramo da gledamo večeras kako će milioneri da pokore Madrid! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Ma da Persi kesa, dzizs sta sve necu procitati ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 (edited) druze , nije on los al nije ni tolko dobar kolko ga mnogi hvale svuda .... ibra,falkao, kavani pa sada cak i staridz su klase za njega.... Edited April 2, 2014 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 jok , jednostavno baja je vezara teska , svi ga nesto dizu u nebesa po inostranim sajtovima - kao jedan od najjacih CF ovo ono , a realno Staridz je trenutno 2 klase iznad njega ...a sta tek reci za Kavanija , Falkaa i ostale ubice...Van Persi je ispod svih njih , opusteno pokazace se u ligi evrope iduce sezone mozda bude bio dobar protiv ludogoreca,cernomorca i ostalih ;] pogledaj prvi deo recenice sta si napisao :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 stefanm druze stahp pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 (edited) lol - nego jednostavno je poenta bila da nije on uopste tooliko dobaar , kolko ga mnogi hvale brate i kolke mu tek ocene daju ovi inostrani sajtovi... sramota... falcao,kavani su mnogo bolji od njega :D Edited April 2, 2014 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted April 2, 2014 Popular Post Report Share Posted April 2, 2014 bravo grujo care , ti si najpametniji .. moja poenta je bila da se svi sad nesto loze na mutd posle sinocnjeg meca , mnogi pricaju cak i kako ce utd da prodje, ulivaju im samo laznu nadu.. :) a za persija jel dao mozda nekom jacem timu gol ove sezone? covek se nije ni video na poslednjem mecu protiv liverpula , staridz je za njega izmislio fudbal milance slazem se , odlican je brat Vidara , nema govora o tome , ali trebalo je i imati srece sinoc pa da udje u gol bas , s obzirom kako ju je zahvatio .. :D Ne, ti si najpametniji dementino. Ko se bre lozi na mutd, ima Bajern da ih pregazi kao majmuncine. To se mozda tvoji drugari loze, pa si ti isfrustriran dosao ovde i stavljas nam reci u usta i drvis kurac nama kako se mi lozimo, idi kukaj njima posto ne umes da citas i napravis razliku izmedju "Mancester je konacno odigrao do jaja za promenu ove sezone" i "Mancester prolazi dalje, GLORY GLORY". Tako da nas ostavi na miru, ti si car i Staridz je izmislio fudbal za Persija. 10 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Samo sam cekao ko ce prvi da napise ovako nesto, stvarno je postalo neizdrzivo :) Vratite nam Komu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Skroz solidno je odigrao junajted sinoć, i to što su uzeli bod Bajernu im je najveći uspeh ove sezone jebeno. Bajern igra dominantan, napadački fudbal, a uprkos mnogo lošoj formi i uopšteno igračima odbrane junajteda dobro su i prošli(nije ih ubio bajern). Šta više Junajted je odlično parirao Bajernu. RVP mi ide baš na kurac ove sezone i drago mi je što je igrao Welbeck, i iskreno mislim da uopšte nije loše odigrao(sem ono kada je pojeo govno sa pokušajem loba 1v1) Ubiće ih Bajern u Nemačkoj, tu nema sumnje. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Kec veceras na psz, da se hita u kladionice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 koliko je dortmund bezidejan, u soku sam..nisam verovao da je Abumejang takva taraba u spicu Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 nije taraba, nego su igraci svesni da nemaju sta da traze, da tim nije ni upola dobar kao prosle god Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 ^ tacno, a josh im odlazi i levandovski na kraju sezone kao i svake godine, ovi pederi iz bajerna im kupuju najbolje igrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 baš da vidim i to čudo, kako će PSG da pobedi Čelzi ! 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 (edited) a cekao si 60. minut to da napishesh *edit* kad ono medjutim.... tuki mada ja gledam real, emotivno me je ispraznila zvezda:) tako da hocu samo da gledam dobar, otvoren fudbal, a takva je svaka realova tekma ove sezone, bez obzira dal pobedjuju ili gube igraju fudbal za uzivanje Edited April 2, 2014 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post GibanicA Posted April 2, 2014 Popular Post Report Share Posted April 2, 2014 Havijer Pastore je izvadio kurac i isvrsavao po igracima Celsija 7 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 više bih želio da me neko ispljuvao, našamarao i izudarao nogama u glavu, a ne da je čelzi izgubio i to pored svega što sam istovario sve pare na X. ma jebite me ! 2 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 ne pamtim kad sam ovako ispizdeo Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 ma i ja dernjam se po kući, popizdeo sam totalno, a i zabole me za pare. i kada je bilo 2-1 urlao sam kada je pao onaj treći gol to je bila potpuna kulminacija, potpuno sam iznerviran, ne može niko da priča sa mnom. Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts