Debeli Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 траје и по 6 месеци. проверавају све, породицу, пријатеље, твој досије, све све све. колега је био у причи за БИА, није веровао шта су га питали, био је убеђен да неке ствари зна само он. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 траје и по 6 месеци. проверавају све, породицу, пријатеље, твој досије, све све све. колега је био у причи за БИА, није веровао шта су га питали, био је убеђен да неке ствари зна само он. :) Otp ovo. Umeju da obave razgovore sa tvojim komsijama, prijateljima, uciteljima, itd. Stvarno najneverovatnije stvari mogu da provere. Koliko znam, ima dosta testova, razgovora ali i perioda "cekanja" dok oni to sve ne odrade. Traje od 4 meseca do godinu dana, koliko sam cuo da su maksimalno drndali lika :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Meni su rekli da zavisi i koliko ce brzo naci te ljude koje treba da proveravaju. Kao i odakle porodica vodi korene itd. Ma lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 ja sam zapravo srećan što to toliko traje. jer i treba toliko da traje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 ajmo novosadjani da cujen vase iskustvo.. Kakve su svirke u quarteru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 hahahaha budalo When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 ček da bacim opravdanje, viktore! vajb koji sam ja dobio iz postova ovde je "omg ne mogu da verujem da treba da čekam proveru za zapošljenje u jako bitnim ministarstvu 4 meseca", a to mora tako. mislim, bar nešto da je kako treba, jebiga. naravno da ima ljudi i preko veze koji upadaju, ali očigledno je da treba dobra dobra veza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 danas je dan republike nama koji radimo u drzavnoj sluzbi! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Sto se tice bezbedonosnih provera, imala sam dve (kada sam konkurisala da radim po ugovoru i prosle godine za stalno). Svaka je trajala po mesec+ dana. Tek skoro sam saznala da su bili po komsiluku da se raspitaju. Paaa onda psihotest (test inteligencije, licnosti i sposobnosti), pa razgovor sa psiholozima.. itd.. @topik.. Ne radim do utorka. o/ i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Da se ubiješ. ma bas si sasav :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Da, zato u državnim službama i imamo samo kul ljude. +1, pogotovu su u policiji i vojsci kul ljudi "bez dosijea"...serem se ja u te njihove provere 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 E da bacim jedno relativno nubovsko pitanje i ja. Zanima me... kad je neko zaposlen, koji je taj tempo povecavanja plate generalno? Znaci okvirno, generalno kakva je praksa. Inb4 proveri sa poslodavcem, provericu.. nego me zanima generalno svuda, posto nikad do sad nisam bio zaposlen 9-5 i pojma nemam kako to ide. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Ako neko bude bio u prolazu kod studenjaka, mozete da me gadjate paradajzom, krompirima i pivom od 20h o/ Posle nas, u 21h, je Consecrationhttp://www.last.fm/event/3678165+Consecration+at+Dom+kulture+Studentski+grad+on+6+September+2013 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Si ti u nekom bendu? 1 Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Lepi Marko & Slatki Greh Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Космос Штасмос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 DiD Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 ime benda ( klana ) mu je custom titula ! When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Meni su rekli da zavisi i koliko ce brzo naci te ljude koje treba da proveravaju. Kao i odakle porodica vodi korene itd. Ma lol To zapravo ima veze, moj poznanik konkurisao u MUP-u i sad jedan deo familije mu i dalje zivi u Hrvatskoj, a jedan je dosao ovamo, i ono kao zvali su ove u Hrvatsku da se raspitaju o njemu :) DESI ZWERKO JEBO TE ŠTA IMA, SE KUPIO NOVI FOCUS, A Evo bleja malo u Hong Kongu, dogovaram neka dilove za poplocavanje, mozda uzmem novog Skajlajna... 1 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Šta se cimaju s tim zvanjem kad mogu i ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Ma da se manem ja vojske i policije :) Jos sam mislila i da ce biti nekih nabildovanih macana, a ono sve matorci u uniformama Ma ok, ne bunim se sto ce da me proveravaju. Al mogli su bar da odrade taj razgovor prvo. A i bzvz da me cimaju nekoliko meseci ako ce neko preko veze da dobije taj posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 proveravaju da li si nekada pusila drogu u tome je poenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 proveravaju da li si nekada pusila drogu u tome je poenta Toga se i plasi :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 (edited) pa ako proveravaju samo da li sam pusila drogu, sve je ok. khm khm :D hvala _ Edited September 6, 2013 by Marinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted September 6, 2013 Popular Post Report Share Posted September 6, 2013 jos nesto si pushila :O I DE MO!!!! :D 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts