Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ne mogu da nadjem putem gugla nikako, da li neko zna pouzdano da li je moguce biti stalno zaposlen i studirati privatni fakultet? Da li uopste ima razlike izmedju privatnog i drzavnog po tom pitanju ili stoji ono da ako si student <26 godina ne smes po zakonu imati stalan posao vec samo sezonske, ugovor na pola godine sa poslodavcem itd ?

Можеш и на државном да будеш и да радиш :)

Нема  будућности без истине.

@carlito: a niste ucili veleslalom kroz beogradsku? To mora da je starija generacija ucila.. :D

ajd da uvedeš pravilo da kad nemaš šta pametno da kažeš, onda ne napišeš ništa, može?

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 1

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Ne mogu da nadjem putem gugla nikako, da li neko zna pouzdano da li je moguce biti stalno zaposlen i studirati privatni fakultet? Da li uopste ima razlike izmedju privatnog i drzavnog po tom pitanju ili stoji ono da ako si student <26 godina ne smes po zakonu imati stalan posao vec samo sezonske, ugovor na pola godine sa poslodavcem itd ?

iskreno prvi put cujem za ovako nesto. znam da ne mozes da budes na budzetu ako si zaposlen. ovo sto kazes mi nema nikakvog smisla

Ретко проверава значи да има случајева кад неко проверава ?:) Знаш неки такав ?:) Није то провера као што ради министарство одбране Марина :ПП

Нема  будућности без истине.

Ретко проверава значи да има случајева кад неко проверава ?:) Знаш неки такав ?:) Није то провера као што ради министарство одбране Марина :ПП

zapravo i ne znam. opet kazem, znam samo kakav je zakon. a da li se primenjuje i u kojoj meri, nemam pojma :)

blejim na prozoru sad, čujem kako neko otvara prozor iznad i baca iskorišćene maramice, bez blama. inače su ti prozori baš iznad ulaza u zgradu.

kakva mentolska debilčina, jebem ga u usta.

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...