Jump to content

Eurobasket 2013 - Slovenija

grb1tj

Recommended Posts

Hrvati se izvukose, ali ne i montenigersi.

Nego koja je fora da skoro sve reprezentacije imaju crnjolu na pleju koji daje 20+ poena i odlucuje svaku utakmicu nije mi jasno. Juce Makedonija protiv Crne Gore samo su Mekejleb i Rajs poslednja 2 minuta imali loptu, danas ovaj drejper za hrvate, a i Gruzija ima isto crnca na pleju.

Fora je, zato sto postoji limitiran broj za neevropske igrace u klubovima. :)

Lagano priveli kraju, borbenost na nivou :)

Kakve veze imaju klubovi sa ovim :s Pretpostavljam da si mislio na to da moze samo po 1 amer po reprezentaciji.

Ciljao sam na to da mi je to potpuno suludo, pogotovo sto su ti igraci nosioci igre u reprezentacijama i bez njih vecina ovih ekipa ne bi igralo ni upola dobro.

There's some disco fans in here tonight!

ja se sa tobom slazem 100%... meni je smetao cak i klemente...

nemam nista protiv bejbi sheka npr... on je polu grk... odrastao je u grckoj... govori grcki... on oseca da mu je to domovina... sve ostalo je silovanje...

zato sam se i sprdao pre nekoliko stranica sa komentarom da je mccaleb pravi potomak aleksandra makedonskog... :D

Nije bilo pomoci sudija, cak sta vise u par navrata su sudije svirale nepostojece faulove spancima. Dragicu u napadu kad nije ni pipnuo spanca koji je bio u skoku i dobio covek licnu. Ok, mozda se desi greska, ali janezi nisu imali pomoc sudija. Imaju ok tim, Goran Dragic, Nahbar i Muric mali igraju opasno. Ostali su im djene-djene, ako nam zapadnu u nokaut fazi bice tesko prvenstveno sto ce TAD imati pomoc sudija kao domacini. A ove makedonce se nadam da cemo rutinski odraditi. Frka je sto njima treba pobeda ko za lek jer im inace preti eliminacija. A nama treba pobeda uz sto manji napor pa se nadam da ce Duda da izrotira to kako treba da se niko ne umori previse a da ipak pobedimo. Treca utakmica u tri dana a nasi jako puno trce, nije da im fali snage al' ono, treba se ipak malo sacuvati.

ja sam impresioniran koliko momci deluju fizicki spremni

kada je u par navrata krenulo sveopste trcane promasivanje skakanje i gubljenje lopti , kamera zumira na nase i nijedan nije ni zadihan... jbt :D

sa druge strane na momente deluju kao ona nasa zlatna repka, smekerski, pribrano uigrano i precizno

fallout_table.gif

Nesto tripujem da Spanci nesto kalkulisu za sledecu rundu. Neverovatno mi je da izgube od bilo koga osim mozda Grka ili nas.

У Шпанији нема играча екстра квалитета :) Супер су они екипа али су Наваро и П.Гасол били ти који си правили разлику :)

Нема  будућности без истине.

Mark je meni bolji od buraza

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Добро прдежи једни :) Играчи екстра класе су Бодигора , Ђинобили, Новицки, Јасекевичијус , Марчуљонис , Дијамантидис..,, дакле све ове репрезентације ( сем Немачке ) имају одличне играче али се знало да кад је стани пани ови момци одлучују :) 

Edited by Kal1mero

Добро прдежи једни :) Играчи екстра класе су Бодигора , Ђинобили, Новицки, Јасекевичијус , Марчуљонис , Дијамантидис..,, дакле све ове репрезентације ( сем Немачке ) имају одличне играче али се знало да кад је стани пани ови момци одлучују :) 

Nisam neki stručnjak, ali Navara ne bih mogao da stavim u isti koš sa ovim igračima koje si nabrojao.

Сад сте окренули причу :) Ја сам само рекао да се не треба ишчуђавати што је Шпанија изгубила :) Она је вероватно најбоља или једна од две најбоље екипе на шампионату али може да изгуби од доста екипа на овом шампионату и то не треба да вас чуди :) Да су ту Гасол и Наваро онда би њихов пораз био изненађење :)