Jump to content

Koja Banka?

Recommended Posts

I dalje koriste Javu za nešto  [xx(]  Ali bmk rade plaćanja i bez toga samo ne razumem šta su promenili, sertifikat sa CDa sam i ranije imao iskopiran negde, sajt izgleda manje više isto, utisak je da radi malo brže i to je to, who was phone ?

Meni nijedan deo portala nije trazio javu? nemam pojma, i stara je bila super duper, samo je trebalo javu nastelovati.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Meni samo prijavljuje Chrome Firefox da sajt koristi disabled plugin.

sfUUXrs.png

Ranije je prozor za odabir sertifikata ili unos passworda bio java applet afaik, ako toga više nema, ostaće misterija čemu služi

Edited by Shekk

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

rzrkt2

Pocheo sam da se interesujem za ebanking rachun u Intesi i poslah im mail da vidim 'de imaju taj cd, da ga ne jurim random. Dobio sam sledeci odgovor:

Poštovani,

Ovim putem Vas obaveštavamo da usluga elektronskog plaćanja, koja uključuje upotrebu mini CD-a, više nije aktivna. U ponudi su dve usluge za elektronsko bankarstvo, a to su Intesa Mobi i Intesa On-line.

Intesa Mobi usluga je dostupna putem prenosivog uređaja (mobilnog telefona, tablet, iPada) u bilo koje vreme, nezavisno od uobičajenog radnog vremena ekspozitura Banca Intesa. Regiistracija Intesa Mobi usluge (aplikacija mToken I mBanking) vrši se u ekspoziturama Banca Intesa potpisivanjem odgovarajućeg ugovora – pristupnice o korišćenju pomenute usluge. Korišćenje Intesa Mobi usluge moguće je istovremeno samo na jednom uređaju. Ukoliko želite da koristite aplikaciju na drugom uređaju, neophodno je da izvršite ponovnu registraciju.

Intesa On-line aplikacija pruža Vam mogućnost da na siguran način obavite bilo koje bezgotovinsko plaćanje kad god i odakle god poželite, bez provizije. Moguće je da isprobate demo verziju na Vašem računaru. Dovoljno je da imate računar i Internet vezu i možete pristupiti Vašim računima. Zahtev za korišćenje Intesa On-line usluge možete podneti u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa.

Usluga je dostupna na adresi https://online.bancaintesa.rsputem sledećih internet pretraživača:

•Google Chrome 8+

•Mozzila Firefox 4+

•Internet Explorer 8+

•Safari 4+

•Opera 10+

•Opera Mini 11

•WebKit baziranim pretraživačima na smartphone i tablet uređajima

Za dodatne informacije Vam svakako stojimo na raspolaganju, kao i Kontakt Centar Banca Intesa, na broju  011/ 310 88 88, svakim radnim danom od 8 do 21h i subotom od 9 do 14h.

Srdačan pozdrav,

Mislim da su sa ovim bukvalno juche pocheli, mozda josh nekom bude interesantno.

A baš sam pre neki dan razmišljao o tome kako mi taj CD ističe u maju i moram da ga menjam.

Znači sad, ako sam dobro razumeo, sve i dalje isto šljaka kao i pre samo mi nije potreban CD i nema naplate provizije?

pa ako nemas cd ipak moras nekako da se autentikujes dodatno, nekad je to bas bio sertifikat sa cd.

Sada je to ili potvrda i kod u intesa mobi aplikaciji, ili sms.

Naravno, ja imam intesa mobi vezanu za davno izgubljeni android, a winphone nema aplikaciju, tako da cu morati do banke da odjavim intesa mobi uslugu i da koristim sms :) Jebi vlasnike winphonea :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy