Jump to content

Premier League 2013/2014

alfa

Recommended Posts

Slažem se, generalno, ali ne u ovoj sezoni. Ova je Štrkijeva :-)

ne,i ne. Agger od onoga što je igrao je kriv možda za 2 gola. Škrtel za mnogo više, a vade ga ta 4 gola koja je postigao (doduše ima i 2 autogola). Šrktel se očajno postavlja u prekidima, ne može da isprati igrače, i čak i ako to važi za Aggera, ipak je mnogo bolji u skoku i u krpljenju rupa. Ove sezone je igrao manje zbog povreda, pa je lošiji nego ranije, ali je neuporedivo bolji štoper od ostale trojice

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Sve je to tačno, Ager je vrh štoper, i bolji je, ali koliko već godina čekamo da sastavi makar pola polusezone u kontiuitetu bez povreda? Uvek ista toplo-hladno priča: Oporavi se, igra mesec dana onakooo, uz poneki fejl, dok se ne uigra ful, igra odlično 3 nedelje, onda obligatorna povreda, pa ponovo mesec-dva ništa, ubacuj Škrtela, Wisdoma, Coatesa, Koloa i gataj u pasulj šta će biti, pa se onda opet vrati, tri-četiri nedelje nesiguran i neuigran, i sve tako u krug...

Sjajan igrač, ali ovaj režim nejgove upotrebe daje više šetete nego koristi, IMHO... Daj bože da se jednom oporavi i sastavi neku ekstra sezonu, svi bismo to voleli, ali zasada nije dobro...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Pa ne hvalim ga sad, jebote, hvalio sam ga kad je neoporavljen i neuigran morao da igra protiv Uniteda i pokidao. Sad kažem 

1. Da Liverpulu treba ili više no-nosence defendera poput Škrtrla, samo da su dobri, da ne fejluju toliko, ili stvarno kvalitetni (ali, za Pool, bojim se, preskupi) Ramosi, Ivanovići, Luizi, Silve...

2. Od 8-9 igrača koji su igrali kao štperi i bekovi ove sezone, on je, otprilike, najmanje loš, ima dobre utakmice i poteze, ima fejlove. Ne navodim to da bih hvalio Škrtela, već da pokažem koliko je odbrana Liverpula, u stvari, u kurcu :-)

Edited by milanche

Оно што могу сад да се сетим у последње време, 3 од Свонсија, 2 од Фулама, Виле, 3 од Стока... то је стварно катастрофалан податак за одбрану Пула. Да напад није толико ОМГ (дакле не ок, него ОМГ :D ) ове сезоне, били би, без претеривања, пети/шести, а то је највише заслуга тога што не играју Европу, по мом мишљењу. А та одбрана ће на крају и направити разлику, јер без обзира што напад да 2 комада, то им ништа не значи ако приме два и то против слабијих екипа. А напад ће вероватно да посустаје како се ближи крај сезоне.

Um caruje, Dundo Maroje!

Upravo tako. Ako ništa drugo, bar trenutna bodovna razlika i neubedljiva forma Totenhema, Evertona i Junajteda kao konkurenata za to  4. mesto daju sasvim realan optimizam da će se taj top 3-4 cilj ostvariti, a onda će mnoge kockice da legnu na svoje mesto - mnogi igrači će želeti da dođu u takav tim, koji će pritom igrati LŠ, vratiće se pozajmljeni igrači, od kojih neki baš obećavaju.

Ključno će biti da se odreši kesa i dovede neki vezni razbijač da se rotira sa Lukasom, i da se sastavi dobra, sigurna odbrana. Ako tu budu Ameri ili uprava Liverpula ciganisali kao sad u januaru, i uđe se sa tankim timom u izazov kakav je igranje LŠ i PL, sav trud pada u vodu, čak se može mnogo toga lepog i dobro urađenog razjebati u tom slučaju. Valjda neće biti idioti :-)

zato ste vi osvojili toliku gomilu trofeja u poslednjih 7-8 godina xD

pa mi se nigde nismo ni kurcili! :D

Edited by gruja
  • Upvote (+1) 1

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

realno, kad pogledas, liverpul je bacio te poene protiv vba i vile (to je ono sto sam ja gledao)..da nisu, sad bi bili veci bajomiri..

nije ni ovako nemoguce, i voleo bih zbog suareza da nesto osvoje, ali se ipak nadam da ce siloviti Yaya Sanogo da se probudi i da izreseta do kraja sezone!

davno nije bilo zanimljivije..

Оно што могу сад да се сетим у последње време, 3 од Свонсија, 2 од Фулама, Виле, 3 од Стока... то је стварно катастрофалан податак за одбрану Пула. Да напад није толико ОМГ (дакле не ок, него ОМГ :D ) ове сезоне, били би, без претеривања, пети/шести, а то је највише заслуга тога што не играју Европу, по мом мишљењу. А та одбрана ће на крају и направити разлику, јер без обзира што напад да 2 комада, то им ништа не значи ако приме два и то против слабијих екипа. А напад ће вероватно да посустаје како се ближи крај сезоне.

Zaboravio si cinjenicu da nije napad dao sve te golove te da nije samo napad OMG. Suarez 5 utakmica bez gola, a 4 od tih 5 su dobijene. A sto se tice gresaka odbrane, da one su sada u prvom planu, ali ne treba zaboraviti ni da je ta odbrana spasavala bodove Liverpulu, evo na primer utakmice protiv Ville sa pocetka sezone kada je napad bio uzasan a odbrana OMG, Kolo koji je delovao kao da je izmislio fudbal za Bentekea u tom trenutku. Isto tako, je i ta odbrana postigla par golova. O Hendersonu nema potrebe ni govoriti sada, ocigledno je koliko je bitan sraf i koliko je lik sazreo ove sezone, i vec par utakmica nosi celu ekipu.

Poenta posta nije da pokazem kako je Liverpul do jaja i kako osvaja, vec to da su sada nepravedno na meti svi halfovi zbog broja primljenih golova u poslednjih par utakmica, a njihov trud i rad je zaboravljen ( da, neki golovi jesu kriminalno, khm khm Toure ). A zbog velikog broja postignutih golova velicaju se SAS, a velike zasluge treba dati i Hendersonu, Sterlingu, Flanaganu.  Isto tako treba napomenuti da je Rodgers iz nekog razloga konstantno menjao halfove u nekoliko tekmi za redom, Agger i Skrtel, pa Sakho i Agger, pa Skrtel i Toure, pa Sakho i Toure itd. 

Vec par dana tripujem da je ovo mnogo bitna utakmica za nastavak sezone, i da je tekma idealna za dobar zalet zbog meceva koji slede u martu. 

Мислио сам на број постигнутих голова, не конкретно на нападаче. Ја бих стварно волео да Пул освоји (ако већ Арсенал не може :p) али стварно све то делује јако неозбиљно када се прими толико голова од "малих" екипа. Капирам ја једном се деси, али Пулу се то константно дешава током сезоне и тешко је веровати да ће им увек ићи овај зонфа добијања тако што дају 100, а приме 99 голова по текми :)

Um caruje, Dundo Maroje!

Jel ima nekog zvanicnog obavestenja o tome sto nema prenosa u 16:00 na sport klubu

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

Osvajamo, standard

• Upvote (+1) 2

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi