lawl_ Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 hahhahaa sad sam hteo da linkujem Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted December 12, 2013 Author Popular Post Report Share Posted December 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UQB-igSYAhg 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Darijus drugarcina, omasio samo jedan sut za 3 poena na celoj utakmici :) Idemo top16 :D cigani crknite! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 večeras svaki panter, navija za Nanter šalu na stranu, šanse su nam se jako povećale nakon pobede Budiveljnika, tj praktično sam siguran da idemo dalje :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Darijus drugarcina, omasio samo jedan sut za 3 poena na celoj utakmici :) Idemo top16 :D cigani crknite! preglupi preglupi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Darijus drugarcina, omasio samo jedan sut za 3 poena na celoj utakmici :) Idemo top16 :D cigani crknite! marmenizacija pred praznike Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ПУТИН Posted December 15, 2013 Popular Post Report Share Posted December 15, 2013 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 јеботе, никад се неће сазнати ко га је и зашто рокнуо... легенда.preglupi preglupi... marmenizacija pred praznikeа Вићин трол пост је ок? :D:D:Dмармен су оба поста, да се разумемо Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 Са пола гаса су играли, слажем се. Још поред тога је Партизан оно... све погађао. Јес да су неки играчи попут Бјелице гризли ко да играју финале Евролиге, али наравно да Бо неће да шутне кључну тројку и да ће Жељко рећи да играју опуштеније, Партизан је то заслужио није им тај РИСПЕКТ пао са неба :)Елем, невезано за тебе, ти си другар иако си дементина :D, проблем је што сви цигани смарају за то како је Жељко пустио Партизан, чак има и таквих чланака по новинама. То ми је оно... баш бедно, јадно, како ош :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Da, cime je Partizan zasluzio postovanje u evropskoj kosarci? 1 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 Заслужио је зато што је Партизан створио тог Бо-а и тог Жељка, на то сам мислио, нарвно да ће они "пустити" ако већ могу. Мрзи ме да тражим сад тај пост, али пре месец дана сам написао овде да мислим да ће нас Жељко пустити у Турској :)А ови шта изјављују... то је друга прича. Мада их и капирам на неку руку, раде свој посао јебига :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 cek bre,zeljko pustio,u kidding me ? pogadjamo kosh za 2,bio kasni sut i greska zapisnickog stola,zeljko odlazi najebe im se majke i ta 2 poena koje su sudije priznale se ponistavaju...ulazilo nam sve sto smo sutnuli i to je to,fener takodje igra dosta losije u odnosu na pocetak sezone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Igrao je Fener i sa manje od pola gasa, Bogdanović nije uopšte bio na nivou iz prethodnih utakmica. Ali isto tako, i treba da nas pusti Želimir. Drugi problem je što se sada navijačima Zvezde to ne sviđa, teorije zavere i ostalo. Jbg, boli. EDIT: Dao sam ti minus na oba posta Vićo, zato što neprestano 'raniš govnima ekipu celu. To što je Vujošević nekulturna stoka, ne znači da su igrači krivi zbog toga i da oni ne treba da urade nešto više. Edited December 15, 2013 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Realni budimo, Fener je najjača ekipa (ili bar top 3 najjačih) u Evropi trenutno. Daj bre, oni Barselonu rasture 20 razlike a nas navodno ne mogu da pobede. :) Evo ti plus! :) 2 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Mislim da ovo što ću sada sročiti ima veze sa Vićinom pričom i većem hejtu cigana prema našoj uzvišenoj rasi, samo on to ne ume tako da kaže ;) Problem sa Duletom od njegovog povratka u Partizan je što svoju agresivnost i negativnu energiju mnogo više prenosi na igrače nego što je to ranije radio, pa se sve to onda više odražava i na celokupnu atmosferu, koju usput potpaljuju Ćoki, Vesić i ostali jahači. Tj. debeli je uvek sjajno kanalisao taj neki fajterluk i poseban pristup košarci, utakmici, timu, ali je po povratku dodatno istripovao ovaj "imam misiju" odlep i sada puni glavu igračima negativnošću i, što bi Duljo reko, vajbom "svi nas mrze", "svi su govna", "mi smo vitezovi carevanja". E sad, to njegovo ekstremnije divljanje će koristiti igračima tipa Kinzi, lupam Bo Mekejleb, Lovernj, Vesterman i domaćim koji imaju neki resistance i koje može da boli kurac (neko tipa Kecman, verujem i mali Bogdan, Milosavljević), neće imati nikakav uticaj na već "formirane" ludake (neko tipa Novica, Miloje), ali će iz raznih razloga makar malo sjebavati potencijale, koji postanu potpuno nepotrebno divljaci (apsolutni primer Lučić). Npr. mislim da bi se recimo Tepić od pre pet godina slomio pod ovakvim Duletom, a Lučić bi bio bar 30% bolji igrač pod Duletom od pre pet godina. Mislim da je to potencijalan problem recimo sada sa Milutinovim, pa onda starijim Gagićem, a isto bi kljusina Musli bio sto puta korisniji da nema takvog "spoljnog napona". Naravno, dosta toga što debelić priča apsolutno stoji (poz ;) ), ali ja mislim da zbog ovakvog ponašanja i tog nepotrebnog pritiska na igrače, fini balans koji je činio sve naše ekipe gotivnim i čvrstim godinama, po prvi put klizi u pogrešnu stranu. Doduše, meni je ovo i dalje dobra ekipa sa par sjajnih igrača i Dule neće potpuno odlepiti sigurno još nekoliko godina (tj. do prve izgubljene velike titule), tako da smo u Top 16 bar do 2017. 2 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 (edited) shw je rekao... to je to, mozemo da nastavimo dalje :)aehttp://www.youtube.com/watch?v=-iaumBX2CB8&feature=youtu.be&t=35s:D Edited December 15, 2013 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Bez jebem vam mater ne puštaju na trenersku školu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 јеботе, никад се неће сазнати ко га је и зашто рокнуо... легенда. а Вићин трол пост је ок? :D:D:D мармен су оба поста, да се разумемо Marmenizacija je jer je lik bio bezobrazan, plus je nov, dok Vitju znamo RL. Dalje, jesu oni odigrali sa pola gasa, ali navijaci Zvezde ne kapiraju da njima odgovara da grobari igraju top16, jer su ionako preoptereceni neki igraci Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 ne znam samo kako smo dosli u situaciju, da, ne ravnopravno, nego uopste diskutujemo o basketu sa ovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 pala je granica za ulazak na forum, može da se registruje ko hoće, pa si se i ti zadržao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Vitjo, prestani se retardirati, poz Igore prestani da se krijes iza zeninog profila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 da su zvezda i partizan u istoj grupi i da zeljko izbaci zvezdu da bi prosao partizan... popizdeo bih... za glupi nanter me bas boli kurac... uostalom partizan ih je dobio 40 razlike i uspeli su da izgube od budjavih iako su znali da ih ta pobeda 90% vodi dalje...ono sto zameram zeljku je sto nije ostao da trenira pao, pa su glupi spanci sada ispred zvezde... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Ide li neko na tekmu u cetvrtak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 mislim da ce biti 10.000 ljudi u pioniru protiv cska... ugusice se neko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 a i zasto nije u areni, bilo bi bolje :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts