Jump to content

СД Партизан 13/14


alfa

Recommended Posts

I dalje ne dotices poentu onog sto sam rekao, ali nije problem, ponovicu jos jednom

Simonovic je za ovu sezonu zaradio duplo vise kesa od Bogdanovica.

 

Ako je tebi tesko da prihvatis ovu jednostavnu cinjenicu pa pominjes automobile, separee (i kokain :tf: ), i ako sam zbog toga maloumnik kojem je Dule napunio glavu, to je tvoj problem.

  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1
Link to comment
Share on other sites

Ok, na čemu baziraš tu poentu? Jel imamo na uvid njihove račune?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

pls stahp

Bogdan je nerealan, ako nastavi ovako uzlaznom putanjom u nekom jačem evropskom klubu, za par sezona ga možemo očekivati u NBA sa dobrom minutažom. A mislim da mu je najbolje kod Obradovića da ide.

Um caruje, Dundo Maroje!

Link to comment
Share on other sites

Za Bogdana se vec dugo zna da mu je toliki ugovor, za 'kapitena' sam cuo sa vise strana(riba mu je iz Vrsca iz vremena hf, sazna se to uvek u malom selu) , pa onda preko Borisa Savovica i sl.

Kazem ti, videces na jesen koliko se useravamo od kesa.

Ne verujem ja da ćete na jesen imati dream team, nego će jednostavno da se napune džepovi Duleta, Danilovića i ostalih oko kluba na prodaji igrača, isto što su uradili za Novicu, Tepića i Tripka

Bogdan je brutalan igrač, nije mi jasno kako će biti draftovan tek kao 30i, i nadam se da je tačna priča da ide u Tursku

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

I bolje što je 30. pik, samo da se ne zaleti kao Nedović... Obradović mu je sigurno najbolje rešenje. Jaka ekipa, pristojno jaka liga, naš trener (što je najvažnije). Dve-tri sezone u Evropi još minimum i novi Danilović je na pomolu!

Um caruje, Dundo Maroje!

Link to comment
Share on other sites

'Deo odlomka razgovora Borislava Pekića i Horhe Luisa Borhesa posle sinoćne utakmice: ,,Partizan je, rekao sam, sve stvari merio aršinima večnosti, za razliku od njegovih prirodnih neprijatelja, čovekolikih hijena, svirepih nacionalnih predatora koji su večnost premeravali dužinama svojih debelih creva. Partizan je, Horhe, Svetlošću Duha, najpre osvetlio samoga sebe, a potom i sve ostalo oko sebe uključujući ovu državu gde vlada mrak, krađa i izopačene vrednosti (nelsonizam, simonovićizam, katićizam su samo neke od pojava koje se ovde cene). Za mnoge to nije bio lep prizor. Igrači koji igraju za džabe, ostavljaju dušu, znoj i krv na terenu, čitaju moje i tvoje knjige, Sokrata i Marsela Prusta. To što 'stranci' nauče jezik, zavole ovaj grad i zemlju kao svoju rođenu iako su iz Francuske ili Letonije, nije im se svidela hemija između igrača i navijača, identifikacija navijača sa igračima, to što su osećali da su jedno iako su svi bili različiti. Nije im se svidela Svetlost Duha Bogdana Bogdanovića, umetnik narandžaste lopte koga može da iznedri SAMO I JEDINO akademija i škola ŽIVOTA kao što je Partizan. Daleko od toga da je sve to bio lep prizor za ove druge!

Svetlost Duha svakog prikazuje onakvim kakav jeste. Kada su videli kakvi su- a to mora da je bio jako gadan prizod, pomenuti predatori su se užasnuli i počeli patološki da mrze Partizan. I zato su, moj Borhese, kada im je Svetlost Duha postala neizdrživa, radili sve na tome da se Partizan ugasi.''

 

10491206_626953707402691_273975375022450

  • Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 2
Link to comment
Share on other sites

Htedoh da napišem da smo četvrtu utakmicu odigrali baš loše, bez ikakve kretnje u napadu, bez ikakve ideje osim da se lopta da Bogdanu i da se svi sklone... Osim što su i Pavlović i Gagić! imali svoje mini role. Da smo utakmicu tom lošom igrom i izgubili na 67:60, ali su srećom komšije pokazale sav svoj netalenat kako igrača tako i trenera, pa su uspeli utakmicu još više da izgube.

Hvala im na tome!

  • Upvote (+1) 1

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Link to comment
Share on other sites

lovernj u himkiju,bilo bi sjajno ako bi novica dosao na njegovo mesto,ne znam kakve su sanse uopste za tako nesto...

Мислим да је боља опција Крис Бош пошто му је истекао уговор са Мајамијем !

Нема  будућности без истине.

Link to comment
Share on other sites

kakva drugarcina :)

 

 

“Dragi moji prijatelji,

želeo sam da vas ovim putem pozdravim i napišem vam par reči. Bilo mi je potrebno par dana odmora, posle duge i teške sezone i velikog emotivnog naboja. Teško mi je bilo i naći prave reči. U isto vreme sam presrećan zbog osvojene titule i tužan što ću napustiti Partizan. Znao sam da će jednoga dana to morati da se desi, ali sam se trudio da o tome nikada ne razmisljam. Za nastavak moje karijere sam odabrao ambicioznu rusku ekipu Himki, i srećan sam i uzbudjen zbog toga.

Od mog dolaska u Partizan, nakon što je Leo prvi otvorio vrata, stvari su se dešavale kao u snu. Konačno sam pronašao ono sto sam verovao da negde postoji, dobio sam svoju šansu i iskoristio je, osvojio ABA ligu i domaće prvenstvo, potom i prvenstvo Evrope sa reprezentacijom, kao i Top 16 i prvenstvo ove godine. Duboko sam počastvovan što sam deo Partizana, tog jedinstvenog kluba sa neponovljivom istorijom, njegov vojnik, igrač i kapiten. Prvi put u istoriji, jedan klub van Francuske je doveo tri mlada Francuza i radio sa njima, sa ljubavi i pažnjom kakvu nigde i nikada nisam doživeo, i jako sam ponosan na to. Nikada se nismo osetili nikako drugačije nego kao deo porodice. Dani 'prva tri musketara' su gotovi. Novi dani dolaze, i možda će ponovo biti neka tri 'musketara' u Partizanu! Duletova 'francuska legija' (bilo mi je simpatično kada sam pročitao negde to) je sa svim ostalima uspešno odradila svoj posao! Da je rekao 'kroz zid!', išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!

Odnos i ljubav prema klubu prevazilaze okvire naroda, grada i države. Shvatio sam da je Partizan jedna velika porodica i biti deo nje me čini ispunjenim. Prošle godine, posle prvenstva sam otisao u Ameriku na treninge za draft, na aerodromu u Čikagu, ljudi su mi prilazili da mi čestitaju titulu i slikaju se. Bio sam potpuno šokiran.

Od trenutka od kada me je Dule postavio za kapitena, i posebno posle utakmice protiv Cedevite, osećao sam jednu dodatnu i veliku odgovornost da se titula osvoji. Da nismo osvojili titulu, ne verujem da bih imao snage da napustim klub, barem do prve sledeće titule.

Sezona je bila duga, i teška. Povrede saigrača i bliskih prijatelja uvek ostave trag, od Davisa, do Lea i Dragana. Ova titula je za njih, koji su žrtvovali svoja tela za zajedničku stvar. Oni su čvrsti i jaki i vratice se još bolji!
Istina je da smo primili mali broj plata od početka sezone i istina je da sam odlučio da oprostim deo duga prema meni, kao i neki drugi bivši igrači i kapiteni. Odluku sam doneo sam, i saopštio je klubu. Ovo govorim javno, a ne zbog jeftinog samoreklamiranja, koje ne podnosim, nego zbog nastavka jačanja odnosa i ljubavi svih nas prema klubu.

Za Beograd i Srbiju - hvala vam svima što ste me primili kao najrođenijeg. Gostoprimstvo, komfor, način i kvalitet života i duh su neverovatni. Živeo sam i osećao se kao kod kuće.

Za moje saigrače od ove i prošle sezone - moju braću po oružju, moje šampione, bila mi je čast trenirati i igrati sa vama! Puno sreće vam želim! Viđaćemo se mi još!

Za moje Grobare ludake - hvala vam za svaki sekund buke od koje se ježi koža i od koje se ne oseća umor ili bol, za sve nezaboravne trenutke. Nikada ništa slično nisam osetio. Nastavite da nosite ekipu i da je podržavate u dobru i u zlu. Veliki naklon za sve navijače, za Vip portal, Avangardu, GTR (koji su nas svojim slikama i montažama nasmejavali i motivisali), za svu decu koja su sa nama skakala posle utakmica, za malu Maru, za sve devojke, žene i ljude u odelima koji u transu skaču i prave od Pionira najluđu dvoranu na svetu. Za našeg Mišu Tumbasa - imao sam tu čast da odigram utakmicu sa tobom u Partizanovom dresu i vidim kada si postigao trojku - tvoje prve poene za Partizan!
Svi ste vi Partizan i vaš duh i vaša ljubav čine klub takvim kakav jeste - jedinstven i poseban!

Za Duleta i ceo strucni štab, Tošu, Sašu i sve zaposlene u klubu - ne mogu da nađem prave reči kojima bih mogao da opišem delić onoga što osećam prema vama. Hvala vam što ste verovali u mene, radili sa mnom, nadgradili ono što sam doneo iz svoje kuće i iz Francuske, na ličnom i profesionalnom nivou, što ste mi pokazali šta su ljubav, strast i posvećenost i napravili od mene čoveka za kojeg verujem da jesam.

Partizane moj - ostani mi veliki i silan i nikada ne prestani da sanjaš! Dani slave će se nastaviti i na ovom i na evropskom nivou. Pre, tokom i posle toga, biće i teških trenutaka, kriza i manjka para, ali sve to je samo jačanje karaktera i duha, što je uslov za sve.

Ti si moja ljubav prava, moja krv, moja kuća i porodica!

Naši putevi će se ponovo sresti!

..za slavni klub, svima znan...

Sa trinestom u nizu i četrnesta je blizu!

Mnogo ćete mi nedostajati i mnogo vas volim,

Žofre Lovernj

 

  • Upvote (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

nema više časova ljubavi, počeo raspust :tf:

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Zna Dule sta radi, ipak je on i vrhunski trener i pedagog:tf:

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...