trn Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ja nisam gledao goru odbranu u poslednjih 20 utakmica stvarno, ubedjen sam da ne bi odigrao gore od ovih sto su igrali, a sigurno bi imao bolji procenat od Simonovica danas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 jebo Evrokup, daj da se skoncentrišemo na ABA ligu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 relano! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 jebo tog talenta koji šutira penale 0/4, a bek je ... Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Cvetkovic br.2 realno Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 jebo tog talenta koji šutira penale 0/4, a bek je ... realno u sustini ovi su neznalci totalni, ne bi me cudili da bude krug 4-2 od 3 ekipe i da prodju dalje ekipe sa najboljom kos razlikom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Crvena zvezda je konačno pronašla zamenu za Blejka Šilba, a u pitanju je bivši igrač Himkija Kej Si Rivers, saznaje MOZZART Sport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 hahaha, do jaja, opet neki indijanci, razvojne lige, picke materine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 KC Rivers nikako nije indijanac, po meni je čak i zvučnije ime od Šilba. Dalje, pare u razvojnoj ligi uopšte nisu loše, naročito kad se u vidu ima činjenica da u poslednje 2-3 godine evropski klubovi mnogo manje plaćaju niži je, više je za beka, ali bih rekao da ima bolji šut naravno, videćemo kako će se uklopiti, po meni je otpuštanje bilo kog igrača u sred sezone glupo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 ništa od Riversa, kažu fazon je da do 29. januara moramo naći pojačanje ili ga ne možemo registrovati za eurocup izgleda da neće stići do tada, svima mora obeštećenje da se plaća, al jebeš eurocup ionako nek nađu nekog valjanog natenane Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Koji haos sa bacanjima, 7/18 :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 bitno je da smo dobili, takve tekme su najteže Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 DENIS SEFIK BOG! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 jos gledam celu tekmu i negde pred kraj, na 10-8 prebacim, zaglupim, ne znam ni ja sta se desilo samnom :D i evo sada vidim da je dao jebeni gol sa gola na gol :D i to ne na prazan :D auuuuuuuuuuuu ceka se snimak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Gledam tv sa iskljuchenim tonom i samo vidim publiku u donjem delu ekrana kako podizhe ruke posle shuta Shefika :)))))) Jebeni bog :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 lol ali koliko vidim isteklo je vreme :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Sad bash to gledam, nije je josh izbacio kad je bilo 0 na satu :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Ваљда се рачуна да је пре истека времена лопта шутнута :) као и у баскету фудбалу рукомету :) е онда јбг :) који сат сте гледали ? на тв-у или у дворани ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 pa nije izbacio loptu pre isteka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 AE 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 au jebote, dal je moguce, car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 šefik car stvarno odličan golman u svakom meču i kada je najpotrebnije. znači gledam meč i ono ostao sekund do kraja i kažem kao "au kurac peterci" i vidim gol znači ne mogu da verujem i čuješ posle usporenog snimka ćale govori "pa ovo bi ćorav golman odbranio" realno :D 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 realno ne biusralo ga je da je tako odskocila kada je poslednji put dodirnula vodu, moglo bi da se desi svakom golmanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 moglo je da se desi svima ofc, ali kako god da je odskočila loptu preko celog bazena morao je da brani i normalno da ga je usralo :) Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Видим да се жале ови из Крагујевца. Има ли овде неко ко зна мало боље правила ватерпола да нам појасни ово све мало!http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Sportovi-na-vodi/246961/Sefikov-cudesni-gol-mozda-ne-bude-priznat-Radnicki-trazi-ponavljanje-finala Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts