Lucky Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 realno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Sta igre tek krecu fazon u februaru ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Pa imaš Killzone novi i to je otprilike jedina veća ekskluziva, a nije ni nešto kvalitetna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 A ona precarska 2d arkadna pucačina što je skroz indie i valjda se dobija uz konzolu? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 E ona opravdava 400 dolara/evra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 pa to je onda najskuplja indie igra ikada :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Nije nego se opravdava ulaganje u budućnost! Ima i vrhunski NBA Live 14!! :DDD Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Kupovina prve revizije konzole nikad nije bila ulaganje u budućnost :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Taj rad, napravio PC rig koji se ne cuje, a tu ti se konzola dere pored 1 1 Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Vudu "Prva Revizija" Todorovic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 lol, Dualshock 4 džojped je 9k dinara u PC Practicu. 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Nabavna cena za Fifu 14 na crno je 50 evra. Pa ti vidi Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) A mi misl'i da prodaju konzolu jeftino jer nas vole :( Edited January 30, 2014 by Ivan^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Da ne postujem gore.Dobro izgleda,kvalitet facial i movement animcije,modeli likova,PostProcessing i AO efekti sve je tu. Ali opet,ako gameplay nema sta drugo da ponudi od cover and shooting onda je jos jedan sjajan tech demo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 U jebote stvarno izgleda vrhunski Gledao sam bas po netu da svi nesto icekuju taj Order na ps4, hajp ovoono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 pa kad nemaju šta drugo da iščekuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 ha, DualShock 4 radi od danas i na PS3 - http://www.polygon.com/2014/7/2/5863462/dualshock-4-controller-now-works-wirelessly-with-the-playstation-3 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 ako No man's sky bude samo na PS4, moraću da ispazarim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 pa sumnjam, biće bar i na Xbox One jer kad im je studio završio pod metar vode u poplavi pre par meseci, Xbox/MS su im donirali neki keš da se oporave. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 ja mislim da će ta igra da bude fejl tako da sačekaj ocene pre kupovine (što bi iovako uradio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 ja neću biti toliki cinik (a, reci!) i mislim da će igra biti ok ali da neće možda biti toliko zanimljiva za igranje koliko za šetkanje okolo. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 ja mislim da će ta igra da bude fejl tako da sačekaj ocene pre kupovine (što bi iovako uradio :) a zašto to misliš? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Jebote taj No man's sky izgleda stvarvno prevrhunski, valjda nece da ga zaseru. Ako bude i upola ko elite nov, bice super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 a zašto to misliš? Osim ako nije trol pitanje :) mislim da pre svega postoji problem razočarenja od prevelikih očekivanja koja su oni sami postavili. Kada to ostavimo po strani, trejler deluje strašno skriptovan i sa trigger eventima na sve strane. Mislim da od open worlda nema ništa. Imam utisak i da je dodatno prepeglan posebno za demonstraciju i da veze nema sa onim što će biti u finalnom izdanju. Mogu da elaboriram dodatno ali nisam siguran jel stvarno hoćeš diskusiju ili me zezaš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 ne, hoću, jer si jedini koji to misli. Gledao sam i posete njihovom studiju, i onaj developer diaries i svašta, i evo ti prvi kažeš da je skriptovano. Ako jeste, to su onda zbog par trailera uradili detaljno do jaja, a i za skriptovanje ti trebaju sati i sati posla da bi to bilo baš ispeglano kao što izgleda na trailerima. Meni igra izgleda i deluje revolucionarno, više nego watch dogs i gomila stvari na koje su ljudi balavili u poslednjih par godina, a ovaj studio mi izgleda sposoban da to i uradi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts