Jump to content

pričajte

Recommended Posts

obzirom da je upad bio 300 kinti i da se koncert najavljivao i trovao medije nedeljama unazad, 8k uopšte nije mnogo, realno.

al' će zato ceca da privuče bar 200k (valjda je toliko bilo prošli put na ušću), bez problema :c

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

И још око милион ликова који ће да крстаре у кругу од пет километара не би ли ронзлали опијене адолесценткиње!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

лол, зарђо ми водокотлић од пар година лол. И онда се сетим да смо мијењали даске за шоље на фазон годину дана (нисмо дебели и не скачемо по шољама). И да нам је бојлер нови трајо пар година.

А све те функције су пре тога обављали ајтеми из фазон осамдес неке и замењени су зато што ајтеми из осамдесет неке, а радили су и даље. Тријес година вс три. Јебем ти капитализам:)

ал да зарђа водокотлић, то ми је екстра лол

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pa kad ga je napravio Mita Plastičar koji na mašini pored pravi plastične flaše za jogurt :(

То је океј за Миту Пластичара, али брате фазон узмеш самсунг водокотлић и буде ти исто, зато што је самсунг сконтао да му је баш безвезе да људи купују водокотлиће на педесет година и да је много боље на две!

лол, зарђо ми водокотлић од пар година лол. И онда се сетим да смо мијењали даске за шоље на фазон годину дана (нисмо дебели и не скачемо по шољама). И да нам је бојлер нови трајо пар година.

А све те функције су пре тога обављали ајтеми из фазон осамдес неке и замењени су зато што ајтеми из осамдесет неке, а радили су и даље. Тријес година вс три. Јебем ти капитализам:)

ал да зарђа водокотлић, то ми је екстра лол

Pa ima tu dve strane medalje.

Jeste kupili fensi skupe te nove stvari ili one "tri za dinar" akcije gde vodokotlic kosta 3kdin i slicno? I koliko su kostale te stvari koje su trajale 30 godina na spram ove konfekcije sad.

То је океј за Миту Пластичара, али брате фазон узмеш самсунг водокотлић и буде ти исто, зато што је самсунг сконтао да му је баш безвезе да људи купују водокотлиће на педесет година и да је много боље на две!

Pa samsung ne pravi vodokotlice ali geberit pravi i kostaju 20-30k na spram tih od 3-4k, a nesto sumnjam da ce taj geberit da zardja i nesto mi se cini da vrednosno nije velika razlika izmedju njega i tog od pre 30 godina, a ovaj je gotivniji jer je noviji i ima nove fore.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Па нем појма, право да ти кажем. Пре тријес година купиш водокотлић, сада немам појма како се купује:)

Елем, ако неко оће да гледа лолграфике, имају тамо у студењаку (ваљда - јел то скц нови београд?) од среде неке наше графике из пете године. У среду је отварање у седам, ја не знам дал ћу да стигнем (лол, ал јебига). Па ако неко буде пролазио, може да наврати.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...