Jump to content

pričajte

Recommended Posts

otisao na kalis da slusam rock bike fest i ispala, na pola nastupa yu grupa ode sa bine navodno zbog struje i kasnije dodje lik sa obavestenjem da nece biti nastupa ostalih bendova zbog rizika da ih ne udari struja lol

fora je sto je bilo nekih 1000 ljudi ukupno i bole ih kurac

mora da je mohi bio tu negde

• Downvote (-1) 1

Пар месеци фурам Foxit Reader, ставио сам га са свежом инсталацијом система и немам намеру да се враћам на Адобеов читач. Брз је, има пуно опција, лако се сналази у њему и ажурирање не задаје главобољу.

http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/

Ja ga koristim dosta dugo, ali sam se zadržao na verziji 5.4.5.0124 (poslednja iz serije 5), jer šestica izgleda kao ružna verzija Office-a 2013.

Do sad nisam naletao na probleme, a otvarao sam sve i svašta (uključujući električne šeme u PDF-u).

Pa ako pre toga ustanovimo "no homo, gay stop" pravilo, onda moze, sad sam vec ispraksovan. :D

hahaha, može, al nije toliko zanimljivo kad ne mozes i ti da se branis :)) Daćemo ti neki pištolj i ograničeni broj metkova :)

otisao na kalis da slusam rock bike fest i ispala, na pola nastupa yu grupa ode sa bine navodno zbog struje i kasnije dodje lik sa obavestenjem da nece biti nastupa ostalih bendova zbog rizika da ih ne udari struja lol

fora je sto je bilo nekih 1000 ljudi ukupno i bole ih kurac

mora da je mohi bio tu negde

http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest/kikija-lesandrica-udarila-struja-na-probi-uoci-bajk-rok-festivala/91961.phtml

• Upvote (+1) 2

Нема  будућности без истине.

ok, verovatno sam ja glup, ali što je ovo loše?

Tako se npr u Švedskoj vade dokumenta, samo je potrebno da se nekim dokumentom identifikuješ npr ličnom kartom, a ako vadiš pasoš, isti ti stigne na kuću za recimo 7 dana

Po meni je ovo zanimljivo ako budu efikasni

ok, verovatno sam ja glup, ali što je ovo loše?

Tako se npr u Švedskoj vade dokumenta, samo je potrebno da se nekim dokumentom identifikuješ npr ličnom kartom, a ako vadiš pasoš, isti ti stigne na kuću za recimo 7 dana

Po meni je ovo zanimljivo ako budu efikasni

ma daleko od toga da je lose! nego trebalo im je samo 10ak godina da to skapiraju, pa kazem kako dominiramo :)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

skapirali su odavno, kao što su skapirali mnoge stvari, samo je poenta u naplaćivanju svakakvih taksi i poreza u procesu vađenja dokumenata pa im ovi uprošćeni sistemi nikako ne idu na ruku.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...