killYg0r Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 reki peki 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 kili mili Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 otisao na kalis da slusam rock bike fest i ispala, na pola nastupa yu grupa ode sa bine navodno zbog struje i kasnije dodje lik sa obavestenjem da nece biti nastupa ostalih bendova zbog rizika da ih ne udari struja lol fora je sto je bilo nekih 1000 ljudi ukupno i bole ih kurac mora da je mohi bio tu negde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Пар месеци фурам Foxit Reader, ставио сам га са свежом инсталацијом система и немам намеру да се враћам на Адобеов читач. Брз је, има пуно опција, лако се сналази у њему и ажурирање не задаје главобољу. http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Ja ga koristim dosta dugo, ali sam se zadržao na verziji 5.4.5.0124 (poslednja iz serije 5), jer šestica izgleda kao ružna verzija Office-a 2013. Do sad nisam naletao na probleme, a otvarao sam sve i svašta (uključujući električne šeme u PDF-u). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2013 Author Report Share Posted June 2, 2013 Pa ako pre toga ustanovimo "no homo, gay stop" pravilo, onda moze, sad sam vec ispraksovan. :D hahaha, može, al nije toliko zanimljivo kad ne mozes i ti da se branis :)) Daćemo ti neki pištolj i ograničeni broj metkova :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 otisao na kalis da slusam rock bike fest i ispala, na pola nastupa yu grupa ode sa bine navodno zbog struje i kasnije dodje lik sa obavestenjem da nece biti nastupa ostalih bendova zbog rizika da ih ne udari struja lol fora je sto je bilo nekih 1000 ljudi ukupno i bole ih kurac mora da je mohi bio tu negde http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest/kikija-lesandrica-udarila-struja-na-probi-uoci-bajk-rok-festivala/91961.phtml 2 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Bog vidi sve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 e da uzasna je nova verzija foxita, mislim vižualno You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest/kikija-lesandrica-udarila-struja-na-probi-uoci-bajk-rok-festivala/91961.phtml Bog postoji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 (edited) http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest/kikija-lesandrica-udarila-struja-na-probi-uoci-bajk-rok-festivala/91961.phtml ALAH EKBER Posted Today, 13:37 I DE MO Edited June 2, 2013 by Ћела 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post RaveN Posted June 2, 2013 Popular Post Report Share Posted June 2, 2013 celo iskuliraj se 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Dosao je i taj dan (jutro).... USTAO SAM RANO DA IDEM NA POSAO. H-AE! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 BRAVO KOMŠO! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Dobro vam jutro i udarnički početak radne nedelje jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 http://srbin.info/2013/06/ispunjen-jos-jedan-uslov-za-eu-prvi-gej-centar-u-centru-beograda/ lele Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/385964/Novi-zakon-Vadjenje-licne-karte-i-pasosa-bez-prilaganja-krstenice-potvrde-o-drzavljanstvu pa, mi prosto dominiramo Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 we must construct additional plastikas! uzgred, verovatno im je i nestalo papira za drzavljanstva Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/385964/Novi-zakon-Vadjenje-licne-karte-i-pasosa-bez-prilaganja-krstenice-potvrde-o-drzavljanstvu pa, mi prosto dominiramo ok, verovatno sam ja glup, ali što je ovo loše? Tako se npr u Švedskoj vade dokumenta, samo je potrebno da se nekim dokumentom identifikuješ npr ličnom kartom, a ako vadiš pasoš, isti ti stigne na kuću za recimo 7 dana Po meni je ovo zanimljivo ako budu efikasni 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Najbolje je sto nema lekova :DDDD QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 ok, verovatno sam ja glup, ali što je ovo loše? Tako se npr u Švedskoj vade dokumenta, samo je potrebno da se nekim dokumentom identifikuješ npr ličnom kartom, a ako vadiš pasoš, isti ti stigne na kuću za recimo 7 dana Po meni je ovo zanimljivo ako budu efikasni ma daleko od toga da je lose! nego trebalo im je samo 10ak godina da to skapiraju, pa kazem kako dominiramo :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 skapirali su odavno, kao što su skapirali mnoge stvari, samo je poenta u naplaćivanju svakakvih taksi i poreza u procesu vađenja dokumenata pa im ovi uprošćeni sistemi nikako ne idu na ruku. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 pa dobro, nije da samo u tome kasnimo pa sad da rejdžujemo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 BICE BOLJE! :D:D:D:D::D Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 SAMOUSRBIJI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts