Jump to content

Xbox One

Slađan

Recommended Posts

hc gejmerska populacija i konzola?

does not compute.

odjednom su konzolaši HC jer se likovi koji pikaju angry birds i farmville isto nazivaju gejmerima. vrhunska jedna pojava.

"HC gejmeri" u datom konekstu, ne budite zadrte dede, znam da ima likova koji prave svog miša od kostiju protivnika da bi imali bolji inertia rate u Q3, ali ovde mislim na one jedan level ispod.

osim toga, mislim da ste previse vezani za lokalnu perspektivu... vecina ljudi koje znam po US, koliko god nekad bili ludi u UT, StarCraftu ili WoWu, sada ima bar po jednu konzolu u kuci

"HC gejmeri" u datom konekstu, ne budite zadrte dede, znam da ima likova koji prave svog miša od kostiju protivnika da bi imali bolji inertia rate u Q3, ali ovde mislim na one jedan level ispod.

osim toga, mislim da ste previse vezani za lokalnu perspektivu... vecina ljudi koje znam po US, koliko god nekad bili ludi u UT, StarCraftu ili WoWu, sada ima bar po jednu konzolu u kuci

HC gejmeri na konzolama, wow  

Nije pitanje da li je to lokalna perspektiva vec da li je konzola mainstream ili ne. Naravno da jeste i naravno da  na njoj nije moguc HC gaming iz vise razloga

fallout_table.gif

Eh sad, zaboravljate na preklapanje tih grupa koje je pomenuo Trupsi. Evo ja mogu za sebe da kažem da sam HC gejmer (ne mora nužno uspešan, ali makar po stažu i odigranim igrama :) pa imam Xbox jerbo je mnogo zgodniji i lakši za igru u društvu, da ne govorimo o naslovima kojih za PC nema. Samim tim, ja od konzole tražim ono o čemu priča trupsi, tj. ako već hoće da me pravi debilom tj. ponaša se prema meni kao prema američkoj domaćici, da ne bude baš kao prema američkoj domaćici sa IQ-om 13, nego makar sa prosečno inteligentnoj američkoj domaćici :) i još jednom ako nije bilo jasno ko sam - američka domaćica!

E, izgleda da ako sve ostane ovako, Xbox uopšte neće raditi kod nas :)

Prosto, aktivacija kao takva kaže da može da se aktivira u 21 zemlji gde se trenutno Xbox oficijelno prodaje. Sve van toga dovidjenja. Takodje, kupite igru u US, ne možete da je igrate u UK jer nije za to tžište, bar što se aktivacije tiče.

Nemoguće da će toliko sebi pucati u obe noge, ruke, sve ekstremitete.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Mislim da će se lako naći način da se konzola ovde prijavi na neki server u Rumuniji ili tako nešto, nemam ja problem sa tim ... kao i uvek problem leži u tome što najviše "pate" oni koji žele sve legalno i koji žele zapravo da plate šta treba da bi se igrali.

Inače, u nekom intervju pre neki dan bajko iz MS-a je rekao da "ko ima problem sa tim što je xbox one zavistan od interneta, neka kupi xbox 360" :)