Doca Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 hc gejmerska populacija i konzola? does not compute. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 11, 2013 Author Report Share Posted June 11, 2013 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 hc gejmerska populacija i konzola? does not compute. odjednom su konzolaši HC jer se likovi koji pikaju angry birds i farmville isto nazivaju gejmerima. vrhunska jedna pojava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 "HC gejmeri" u datom konekstu, ne budite zadrte dede, znam da ima likova koji prave svog miša od kostiju protivnika da bi imali bolji inertia rate u Q3, ali ovde mislim na one jedan level ispod.osim toga, mislim da ste previse vezani za lokalnu perspektivu... vecina ljudi koje znam po US, koliko god nekad bili ludi u UT, StarCraftu ili WoWu, sada ima bar po jednu konzolu u kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 http://youtu.be/jzmVcasl3ZU pa da li su ovi normalni Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 "HC gejmeri" u datom konekstu, ne budite zadrte dede, znam da ima likova koji prave svog miša od kostiju protivnika da bi imali bolji inertia rate u Q3, ali ovde mislim na one jedan level ispod. osim toga, mislim da ste previse vezani za lokalnu perspektivu... vecina ljudi koje znam po US, koliko god nekad bili ludi u UT, StarCraftu ili WoWu, sada ima bar po jednu konzolu u kuci HC gejmeri na konzolama, wow Nije pitanje da li je to lokalna perspektiva vec da li je konzola mainstream ili ne. Naravno da jeste i naravno da na njoj nije moguc HC gaming iz vise razloga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 odjednom su konzolaši HC jer se likovi koji pikaju angry birds i farmville isto nazivaju gejmerima. vrhunska jedna pojava. Ne zaboravi ribe koje igraju Sims Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Eh sad, zaboravljate na preklapanje tih grupa koje je pomenuo Trupsi. Evo ja mogu za sebe da kažem da sam HC gejmer (ne mora nužno uspešan, ali makar po stažu i odigranim igrama :) pa imam Xbox jerbo je mnogo zgodniji i lakši za igru u društvu, da ne govorimo o naslovima kojih za PC nema. Samim tim, ja od konzole tražim ono o čemu priča trupsi, tj. ako već hoće da me pravi debilom tj. ponaša se prema meni kao prema američkoj domaćici, da ne bude baš kao prema američkoj domaćici sa IQ-om 13, nego makar sa prosečno inteligentnoj američkoj domaćici :) i još jednom ako nije bilo jasno ko sam - američka domaćica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 laki shvata moje postove/brohuggejevi stop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Zasto bi vas sprecavali, oni podrzavaju vasu ljubav :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 E, izgleda da ako sve ostane ovako, Xbox uopšte neće raditi kod nas :) Prosto, aktivacija kao takva kaže da može da se aktivira u 21 zemlji gde se trenutno Xbox oficijelno prodaje. Sve van toga dovidjenja. Takodje, kupite igru u US, ne možete da je igrate u UK jer nije za to tžište, bar što se aktivacije tiče. Nemoguće da će toliko sebi pucati u obe noge, ruke, sve ekstremitete. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 mislim da im je ovo trziste zanimljivo koliko i Apple-u sto se tice iPhonova. Prosto, procenili su da ce ovde zaraditi 0.001% svog globalnog revenue-a i presudili da ih bole bas kurac da se cimaju za siću :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Mislim da će se lako naći način da se konzola ovde prijavi na neki server u Rumuniji ili tako nešto, nemam ja problem sa tim ... kao i uvek problem leži u tome što najviše "pate" oni koji žele sve legalno i koji žele zapravo da plate šta treba da bi se igrali. Inače, u nekom intervju pre neki dan bajko iz MS-a je rekao da "ko ima problem sa tim što je xbox one zavistan od interneta, neka kupi xbox 360" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 http://www.cracked.com/blog/5-things-every-game-company-gets-wrong-about-gamers/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/06/12/cd-projekt-red-reacts-to-lack-of-xbox-one-in-poland.aspx Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Nisam baš skapirao link? Ili ja nešto ne vidim ili je "reakcija" CD project RED-a komentar lika nakon što je video twitter feed? Sve u svemu, kako god okreneš, zabole MS za CD Project Red :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Sami developeri nece moci da igraju svoju igru na Xbox-u :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 mnogo MS nesto zabole, nadam se da ce da fejluju gadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 14, 2013 Author Report Share Posted June 14, 2013 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Sa pastebina, post Xbox inzenjera koji objasnjava razloge za Xbox 1 funkcije: http://pastebin.com/uCmdh9jB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 1 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Sami developeri nece moci da igraju svoju igru na Xbox-u :D Imaće developeri svoje dev konzole, dosta im je :) a ovo za nintendo bi bilo kul da je tako, pošto se Wii U raspada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 http://www.cinemablend.com/games/Xbox-One-Games-E3-Were-Running-Windows-7-With-Nvidia-GTX-Cards-56737.htmlhttp://en.reddit.com/r/gaming/comments/1gdn6d/getting_banned_on_xbox_one_will_make_you_lose_all/Pišaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 izgubio je ms! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts