Sa1Nt Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 shta prichash ti bre :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailo11 Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Ma editovao sam bio post, pre edita sam napisao da awp ne igra neku veliku ulogu pa da mora da postoji u svakom team-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 a opet moze da igra ogromnu ulogu. pogledaj kako se cela istocna evropa otimala za guardiana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 kako fnatic i navi nemaju awp? sta je onda jw u fnaticu i guardian/starix u naviju? ponekad igraju chak i sa 2 awpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 GuardiaN top awpppppppppppppp 1 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostinhoo Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Ok onda titani, oni isto nemaju awp-a. Na turniru u Kijevu kada su igrali, igrali su protiv Astane koji imaju markeloff-a, odsrafili su ih. Igrali su gotovo egal protiv Navija, 16:10-16:14, protiv Again-a koji nemaju awp su se klali=igrali produzetke i 16:12 na train-u. Pa posle pricajte vi koliko je taj awp bitan I jos jedna stvar, pobednik Dreamhack winter 2013 takodje nije imao awp-a u ekipi(fnatic), kao ni finaliste Dreamhack summer 2013 epsilon vs nip Sta pricas ti?Svaka ekipa koju si ovde pomenuo ima awp igraca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Gospode sacuvaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailo11 Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 (edited) Sta pricas ti?Svaka ekipa koju si ovde pomenuo ima awp igraca :) I da ima, ipak taj covek pravi vise killova sa puskama nego sa snajperom. Jw je sjajno odigrao finale, ali ne toliko sjajno sa snajperom. Zapravo hteo sam da kazem da je lose forsirati iskljucivo awpa u ekipi, a takav primer nam mogu biti top klanovi na svetu. Da, svaka ekipa ima awp igraca, ali ne pravog kao sto je bio markelof u 1.6 ili ovde KennyS. Edited February 26, 2014 by mihailo11 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Di si bweee legendo, aj u goste malo da pijuckamo ;) p.s. Nece da slusaju glas razuma, pa to ti je.... ;) Hocu! Planiram jos odavno, iscimacu cupavog i kecmana pa se vidimo! :) 1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 (edited) I da ima, ipak taj covek pravi vise killova sa puskama nego sa snajperom. Jw je sjajno odigrao finale, ali ne toliko sjajno sa snajperom. Zapravo hteo sam da kazem da je lose forsirati iskljucivo awpa u ekipi, a takav primer nam mogu biti top klanovi na svetu. Da, svaka ekipa ima awp igraca, ali ne pravog kao sto je bio markelof u 1.6 ili ovde KennyS. Ti ocigledno ne znas koliko je bitan AWP igrac u ekipi, ali doubro Edited February 26, 2014 by STRN 3 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post drasko Posted February 26, 2014 Popular Post Report Share Posted February 26, 2014 (edited) Ma editovao sam bio post, pre edita sam napisao da awp ne igra neku veliku ulogu pa da mora da postoji u svakom team-u E, ovo je dobar komentar... To je i sustina, izgleda da mladi puleni cs scene nemaju predstavu o AWP-u ili su prosto zaljubljeni u AWP pa bi da mogu po defaultu u igrici umesto pistolja gurnuli svima AWP. Tim koji ima AWP igra drugaciji kanter u odnosu na ostale, s tim sto postoji jedna bitna razlika izmedju onog kako stranci dozivljavaju AWP, u odnosu na nas. Bez uvrede ali nasi igraci AWP-om apsolutno ne mogu da se porede sa pojedincima iz top clan-ova, pa cak i nekim prosecnim. Mi nemamo niti cemo imati TOP igraca AWP-om, pa stoga tu pricu treba zaboraviti. Guardina ili Kenny su u stanju da ejsuju celu ekipu i to top ekipe. O ekonomiji da i ne govorim. Nas dobar AWP nema taj kapacitet, sa druge strane ne gine im jedana do dve ECO runde vise u odnosu da je ceo tim pucacki opredeljen iskljucivo na pusku. To vam dodje kao kad gledate basket pa znate da je jedan tim kvalitetniji od drugog, ali taj drugi tim svestan da je slabiji forsira trojke i time pokusava da nadomesti tu razliku u kvalitetu. Isto vam je sa AWP-om. Ako ide bice dobro, ako pak ne ide, e onda kanal - pocisice nas. U basketu trosis lopte odnosno napad u cs-u sjebavas ekonomiju ekipe. Mislim komplikovano za raspravu na forumu, ali sustina je pogodjena manje vise u Mihailovom komentaru. Nema potrebe za AWP-om, stavise de_nuke i de_inferno apslutno mogu da se igraju bez AWP-a. Uzgred to su za sad i najcecse mape koje se igraju na turnirima. Zakljucak AWP ne igra veliku ulogu, ali moze igrati u slucaju da ekipa ima veoma veoma kvalitetnog AWP igraca, igraca koji igra iskljucivo AWP-om, koji pravi 70 % svojih fragova AWP-om, AWP koji nije statican. Jos jedan uslov za AWP je i taj, da njegovi saigraci imaju tu sposobnost da su jako kvalitetni u pistolj rundama, kao i ECO rundama. To mi nemamo i to je fakat. Pritom ne mislim samo na GP, vec generalno na nasu scenu. Pozz ! Edited February 26, 2014 by drasko 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 slozicemo se da se ne slazemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drasko Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 slozicemo se da se ne slazemo :) majstor ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cartman_ Posted February 26, 2014 Popular Post Report Share Posted February 26, 2014 Kalas je bolji od emke 3 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post UNTOUCHED4jj Posted February 27, 2014 Popular Post Report Share Posted February 27, 2014 CSGO Pro Tips by drasko 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post -HogaR- Posted February 27, 2014 Popular Post Report Share Posted February 27, 2014 A sto vi hejtujete Draska,coveka koji za pocetak svima nama moze da bude otac po godinama,a i koji je dosta toga uradio kod nas za cs scenu? Covek ima svoje misljenje,i da,neke stavke su tacne,ekipa na odredjenim mapama moze da igra bez awp-a,i menja se stil igre ( npr inferno moze bez awp-a,mirage,nuke ), dok su za d2 i train recimo neophodne. To sto mi nemamo snipera odredjenog kalibra ( mislim na nase prostore ) koji su kao kennyS , Guardian ili markeloff,pa i njih je svega nekolicina u SVETU,sto ne znaci da ostale ekipe ne bi trebale da awp igraca. Cela ova prica ko je upao a ko ispao iz gamepuba,pa mi nismo u njihovoj ekipi,niti oni predstavljaju nasu zemlju ( da kazem reprezentacija ) pa da mi vodimo neku preteranu polemiku o tome. To je njihova "interna" stvar,oni gledaju sta je za njih najbolje. Iako je Drasko dosta toga rekao tacnog i slazem se sa dosta stvari, "moderni" kanter je ne zamislv bez awp-a kakav god on bio. 9 1 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 C K U Л E je covek koji treba svakoj ekipi Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailo11 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 CSGO Pro Tips by drasko Hahahahahahahahaaaaa 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Ako im je vec trebao dobar snajper slicnog nivoa kao pomenuti stranci ! moj sin Djoxic je bio jedino i pravo resenje ! 2 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CKY/\E Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Ja sam na vreme govorio banujte ga (Draska)... eto vam ga sad :D Quote A ja sam tu od ranije, rast'o sam uz ratnike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toperssen Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Ako im je vec trebao dobar snajper slicnog nivoa kao pomenuti stranci ! moj sin Djoxic je bio jedino i pravo resenje ! Pa realno za klasu bolji od ostalih sa ovih prostora. 2 Quote MUHAHHAHHaLOOOOOOOOOOOOOOOL:D:)AHhah HAHAHHaaaa:Dhhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
drasko Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 (edited) Ja sam na vreme govorio banujte ga (Draska)... eto vam ga sad :D Vidis sq - Jedan poziv (post) menja sve ! Umro ovaj wall, niko nista ne piskara, dosao veliki MaG ove drevne igre i stvari se pokrenule. Dosta letargije i ucma®losti, forumski moljac Drasko Jovic ili skraceno DJ (Di-Dzej), drma iz temelja ;) Edited February 27, 2014 by drasko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Vidis sq - Jedan poziv (post) menja sve ! Umro ovaj wall, niko nista ne piskara, dosao veliki MaG ove drevne igre i stvari se pokrenule. Dosta letargije i ucma®losti, forumski moljac Drasko Jovic ili skraceno DJ (Di-Dzej), drma iz temelja ;) AMIN! Drale ne razumem o cemu momci raspravljaju , tebe i samo tebe su mogli u ekipu kao AWP-a da ubace, sve ostalo su greske, ne znaju momci mladi su jos,uce se... :D Jel si snajdan ili nisi STA? :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 (edited) AMIN! Drale ne razumem o cemu momci raspravljaju , tebe i samo tebe su mogli u ekipu kao AWP-a da ubace, sve ostalo su greske, ne znaju momci mladi su jos,uce se... :D Jel si snajdan ili nisi STA? :D Ma tako je bReeeee :D p.s. Ovde pola njih ne zna ko je SnajdaN otac igrice :) Edited February 27, 2014 by Komek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailo11 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Vidis sq - Jedan poziv (post) menja sve ! Umro ovaj wall, niko nista ne piskara, dosao veliki MaG ove drevne igre i stvari se pokrenule. Dosta letargije i ucma®losti, forumski moljac Drasko Jovic ili skraceno DJ (Di-Dzej), drma iz temelja ;) Smor, i ja sam ocekivao da ce biti ludih rasprava kao nekad... Jbg sve se vremenom menja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts