Jump to content

Toperssen

The X
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-4 Nije se snašao

1 Follower

About Toperssen

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2,085 profile views
  1. Vidis koliko si ljut na mene zbog dva komentara mogu da zamislim koliko si ljut za godine zlostavljanja od strane GP-a :D.
  2. Ti si presedan prosto mi je dirljiva tvoja ljubav prema GP bez obzira sto su te guzili godinama u nazad.
  3. Nesto mi govori da je tebi draze sto su se oni raspali nego svima nama hejterima zajedno bez obzira na tvoju humanitarnu akciju od sinoc.
  4. Pogresno si me shvatio samo sam te iskoristio da napravim paralelu izmedju k1ck-a i GP pre 6 meseci i sada koliko smo bili iznad njih po mom misljenju a pogledaj sada.
  5. Katowice u jednom momentu oko 200 000, a da ste lancemi3d pitali za k1ck u novembru ne bi ni znao ko su.
  6. Veceras iznenadjenje GP spremio novu skineloff taktiku za Courage 80%:20% kassad je ziveo za ovakav momenat :D.
  7. Pa realno za klasu bolji od ostalih sa ovih prostora.
  8. I ja smatram da je ekipi potreban AWP, ako je iko skino leskov bikini svatio je da na 60 i kusur mapa vas AWP imao navise ubistava sa AK-47.
  9. CS 1.6 http://www.hltv.org/?pageid=173&playerid=2482&eventid=0&gameid=1 ( Best weapon awp) CS GO http://www.hltv.org/?pageid=173&playerid=2482&eventid=0&gameid=2 ( Best weapon ak47) I to sve kad je ekipa usla u TOP 10. http://www.hltv.org/?pageid=173&playerid=4216&eventid=0&gameid=1 (gospodin koji je izbacen iz ekipe) CS GO - malo meceva ili nisam uspeo da nadjem (ako neko nadje nek postavi) YNK-u dati vremena. Nestor za njega nije bilo vremena. Nije me mrzelo.
  10. Bas a onaj YNK je gresi bar kolko i emica ako ne i vise za njega nista nije reko.
  11. Ako sam menadzer ne moze da se suzdrzi pa i sam pljuje po svojim igracima sta ocekivati od drugih.
  12. Ceo ovaj tekst bi imao smilsla da je napisan pre dve godina ovako je ipak ovo mala pomoc da momci iz GP bez obzira na grupe i ukrstanja dodju do malo kvalitetnije opreme da nas sto bolje predstavljaju na turnirima van srbije i nadam se da pokriju deo troskova za putovanje i boravak u Katowicama.
  13. Ne igram vise al sam te zato mozda napravio na nekom turniru dok sam igrao posto sam ja ovo isto pitanje postavio na jednom topicu. http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234932637&page=4 #72 stavi sliku da vidim dal licis na mene.
  14. Vi realno nebi trebalo ni da budete na ovom turniru a ne da budete u 3 sesiru.
×
×
  • Create New...