SteXmaN Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Ne znam šta ste očekivali. Da krene u nekakav killing spree ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Ne znam šta ste očekivali. Da krene u nekakav killing spree ? Pa pazi, ne mogu ja sad da ti tacno kazem "e, ocekivao sam to i to", posto je to posao za scenariste, njihovo je da smisle zaplet i radnju koja ce gledaocima biti zanimljiva i drzati paznju...fazon odgledas jednu epizodu i omg jedva cekas sledecu nedelju da gledas novu, sto mi se redovno desavalo sa Dexterom u prvim sezonama. Upravo je taj deo za sada failovao u ovoj sezoni, cela prica dosta odstupa od prvobitne ideje i toga sta je Dexter u sustini, hladnokrvni serijski ubica bez emocija i jbg, to mi bode oci, ali cu kao je, kao veliki ljubitelj ove serija, naravno odgledati do kraja. A ako hoces bas konkretan odgovor na tvoje pitanje, pa jebo mater, bolje da je krenuo i u taj killing spree nego sto je poceo da se zaljubljuje i postao sisica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Jednostavno su se "ispucali" previše su je odužili.Teško je održavati konstantan kvalitet u 8 sezona.Uvek mu je bio cilj da postane "normalan",pa eto... Daleko od toga da je sezona loša, valjda se čuvaju za kraj i nadam se da neće biti klasični happy ending,možda padne kad se bude najmanje nadao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Врхунац епизоде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 a hakerisanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 2 najgluplje scene u seriji do sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 taman posla hana da se ofarba u crno i na kratko skrati kosu Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Sta je sa muzikom u ovoj epzidodi, sta je bre ovo Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Niko da baci komentar da poslednje desavanje? preterali su ga definitivno.. 1 1 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 u kom smislu preterali? serija je fejl :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 gledao sam do scene kad mali padne na tredmilu. više neću gledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Jedini mogući kraj za psihopatu koji je postao "čovek" ali "happy end story" ameri su morali da ga sjebače sa DžontraVoltinom nalepljenom bradom iz Killing Season Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 (edited) Mislim da mi je ovo najgore finale neke serije koje sam odgledao , mogli su mnogo bolje da zavrse ovo. Mislim ona zadnja scena Lumber Jack mislim stvarno :) Jedini dijalog koji me je odusevio je " No i will kill you with this pen " :D I'm gonna miss you old Dex... Edited September 23, 2013 by KOНФУЗНИ Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Последња сцена, када улази у гајбу и без прања руку седа за сто, праве кичме и тужног погледа, без намере да се одмори од рада већ ето, да нам каже како је усамљен и да нас пресече погледом који је раније побуђивао неке емоције, сада ми је био смешан и мало тужан јер мукица делује усиљено иако глуми као пре, али са тупавим сценаријом то испада тако. Права штета што се овако неславно завршила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 и овај крај је бољи од "хепи енд" краја...само сам се молио свецима да не буде последња сцена он и хана матори и гледају у пучину! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Koji meh. ako nista evo Debra za fap 2 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 koje njesra od serije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 bukvalno sam je samo ispratio do kraja. meh osecaj posle poslednje epizode. 1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted September 23, 2013 Popular Post Report Share Posted September 23, 2013 koji skenj, evo smirio sam se malo... tj. pomešanja su mi osećanja, i skenjan sam, i malo besan istovremeno. Skenjan sam verovatno jer sam tokom gledanja ove poslednje epizode govorio sebi "omg, pa ovo je POSLEDNJA epizoda serije, nema više", a istovremeno se i razočarao kako su to sve odradili na kraju, šta ste uradili mojoj omiljenoj seriji bre?? Ova poslednja sezona je obećavala, matora je definitivno bila lik koji obećava, setite se prvih par epizoda i cele priče o kodu itd... vrh. I taman kada smo pomislili da će ova sezona konačno vratiti starog Dextera, da će isplivati iz blata, oni su ga povukli nazad dole i sjebali sve. Što se tiče poslednje epizode, samo mogu da kažem - MOGLO JE I BEZ POSLEDNJEG KVADRATA! Dakle, kad već nisu hteli da prave happy end (iako sam donekle navijao za isti, mada sam znao da su male šanse za to), onda su mogli lepo da završe sa brodom koji odlazi u oluju i to je to - THE END. Ali ne, oni su morali da naprave tako da je on kao preživeo, pusti bradu, i dok cepa drva misli na svog sina i svoju ljubljenu, koji su tamo negde... daleko... oh oh, srce mi stalo. MRŠ! Žao mi Hane realno, jedino to :c Mada ni ona nije baš jako tugovala kad je pročitala vest, ili je loša gluma... ili .... omg... pa oni su ustvari genijalci! - ONA ZNA DA JE ON ŽIV OMG JER SE RAZUMEJU I SKROZ KONTA SVOJU SRODNU DUŠU!! AAAAAAAAAAA 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 :((((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 1 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 (edited) Meni je ova poslednja epizoda zapravo najbolja epizoda čitave sezone, jedina koja mi se stvarno svidela i koja je ispoštovala ono što je Dexter. I ta brada na kraju nije nalepljena, pustio je on bradu u vreme snimanja poslednje sezone. Edited September 25, 2013 by Савовски 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 bas tako, tupav scenario, jedino sto mi se svidelo sto su poslednju epizodu posvetili jedinoj svetloj tacki u seriji, debri :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 sad će oni da naprave 4 sezone samo o debri, čisto da niko ne prođe neugovnjan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts