Jump to content

Dexter season 8


Recommended Posts

Ne znam šta ste očekivali. Da krene u nekakav killing spree ? [roflmao]

 

Pa pazi, ne mogu ja sad da ti tacno kazem "e, ocekivao sam to i to", posto je to posao za scenariste, njihovo je da smisle zaplet i radnju koja ce gledaocima biti zanimljiva i drzati paznju...fazon odgledas jednu epizodu i omg jedva cekas sledecu nedelju da gledas novu, sto mi se redovno desavalo sa Dexterom u prvim sezonama. Upravo je taj deo za sada failovao u ovoj sezoni, cela prica dosta odstupa od prvobitne ideje i toga sta je Dexter u sustini, hladnokrvni serijski ubica bez emocija i jbg, to mi bode oci, ali cu kao je, kao veliki ljubitelj ove serija, naravno odgledati do kraja.

A ako hoces bas konkretan odgovor na tvoje pitanje, pa jebo mater, bolje da je krenuo i u taj killing spree nego sto je poceo da se zaljubljuje i postao sisica.

Link to comment
Share on other sites

Jednostavno su se "ispucali" previše su je odužili.Teško je održavati konstantan kvalitet u 8 sezona.Uvek mu je bio cilj da postane "normalan",pa eto...

 

Daleko od toga da je sezona loša, valjda se čuvaju za kraj i nadam se da neće biti klasični happy ending,možda padne kad se bude najmanje nadao :)

Link to comment
Share on other sites

Mislim da mi je ovo najgore finale neke serije koje sam odgledao , mogli su mnogo bolje da zavrse ovo. Mislim ona zadnja scena Lumber Jack mislim stvarno :) Jedini dijalog koji me je odusevio je " No i will kill you with this pen " :D


 

 

I'm gonna miss you old  Dex...

Edited by KOНФУЗНИ

I wish that BACKSPACE works in life!.

 

76561197968543066.png

Link to comment
Share on other sites

Последња сцена, када улази у гајбу и без прања руку седа за сто, праве кичме и тужног погледа, без намере да се одмори од рада већ ето, да нам каже како је усамљен и да нас пресече погледом који је раније побуђивао неке емоције, сада ми је био смешан и мало тужан јер мукица делује усиљено иако глуми као пре, али са тупавим сценаријом то испада тако. Права штета што се овако неславно завршила.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Meni je ova poslednja epizoda zapravo najbolja epizoda čitave sezone, jedina koja mi se stvarno svidela i koja je ispoštovala ono što je Dexter. I ta brada na kraju nije nalepljena, pustio je on bradu u vreme snimanja poslednje sezone.

 

tumblr_lylkn2TrGX1ro3esso1_500.png

Edited by Савовски
  • Downvote (-1) 1

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...