Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Pa radi tu svašta što je malčice starije, ne znam šta bi igrao, recimo Neighbours from Hell :) Ili pre neki dan se prisetih Freedom Force.

ma zezam se laki, gde ja imam vremena za to na poslu, ako uhvatim 5 min da opikam jedan pinball pred kraj radnog vremena:)...a i nemam pristup kao admin, tako da ne verujem da mogu da instaliram nesto:)

srpskivojnik-3.jpg

Prodje i taj momacki dan, bilo fino, pila se rakija od 12h do 23h, ali laganim tempom, pa se nisam bas presavio, taman kako je trebalo. Jagnje sjajno, domace princes krofne jos sjajnije. Ziva muzika takodje odlicna, grmeo Dzej-Nedelja pa bar 4-5 puta. :D
Sve u svemu, jedan dan koji se nece zaboraviti.

Sad mora da se radi rodjendan, a vec sutra u Krusevcu radimo za Olimpijski komitet... Konacno malo vise posla...

2ch4bup.jpg

ћело, мени није јасно како неко ко је у тренингу и има ону кацигулол, падне од једног ударца :)

МОРА ДА СИ МНОГО ЈАК!

Um caruje, Dundo Maroje!

pa ne brani mu kaciga bradu, ovo je inace poslednji mec sa kacigom, od danas bokseri seniori ne nose kacige, bice mnogo zanimljivije sa mnogo vise nokauta :)

Ako si u treningu ne znaci da ces imati bolju bradu od nekoga ko nije, il se rodis sa tim ili ne.

When the going gets tough, the tough get going

Нисам видео да је брада. И на ОИ се неће носити кацига?

Не разумем се баш у те ствари, али трипујем да кад си у тренингу некако си навикао на ударце и можеш да се исконтролишеш кад те забоду, поготово са кацигом. Овај је пао ко да је погођен снајпером :D

Забо си га јако, али не као нпр. оног... па мислим да ти је то први клип који си качио. Или нпр. овог

њега си одвалио више, па је остао на ногама :) а да је профи меч вероватно би судија пустио да се настави и он би трпео до гонга, где би могао мало да се искулира.

Углавном, то ме је занимало, ја сам капирао да се и та примања удараца у главу "уче", ал сад ми ти рече да се рађаш са тиме и да то не може да се научи!

Um caruje, Dundo Maroje!

Na olimpijadi se nece nositi kaciga, sad vracaju boks kao sto je bio pre 35 godina, unistili su ga i provalili da su oterali publiku i da su ogadili sport. Sto se brade tice, il se rodis sa tim ili ne, mozes samo malo da je ,,doradis'' treninzima.U profi boksu sudija ne bi dirao dok ovaj ne padne, ili bi skroz prekinuo mec ako ovaj ne bi pao(tehnicki nokaut), u amaterskom boksu sudija sam odredjuje kad je nokdaun dok u profiju je to odredjeno pravilima.Zato me nikad ne puste da zavrsim povredjene ljude u amaterskom, prekinu mec uvek kad vide da ih nacnem. Ovog sam pogodio na kontru u bradu, isao je glavom unapred i nije video udarac, sila na silu, zato je pao, i to tesko posto je pao unapred(sto je retkost, odlika teskih nokauta).

When the going gets tough, the tough get going

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...