Mitch Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 (edited) živeo sam kod sava centra i išao u kosovsku na neki kurs intenzivno jednog leta, i svaki put sam brže stizao prevozom nego kolima. fejluješ. ne, ne... pre nego sto kazes da sam fejlovo, zapitaj se da li si ti fejlovo iz moje perspektive :) ti si imao za sebe win situaciju, sto uopste ne mora da znaci da ce i meni biti win. naprotiv, ja ti garantujem za sebe licno da nikad nisam, niti cu ikad brze stici negde busom, pa makar kruzio pet puta da nadjem mesto za parking. i to nije "lol kako brzo i dobro vozis" nego ja ne znam gde vi ljudi fejlujete ili sta vam je problem, pa mislite da je kombinacija auto+bus bolje od samog auta, kada je komfor,brzina i krajnja destinacija prioritet. Edited May 14, 2013 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 :D to ti kazem, mogao sam i ja na tvoje kurseve engleskog da kazem - ok. mozda bi tako bilo i bolje... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doolio Posted May 14, 2013 Popular Post Report Share Posted May 14, 2013 Не знам како не капираш:) Замисли овако, одеш до града, нема нигде места (јебига, дешава се), онда кружиш ко мајмун, истрошиш време, бензин, живце, не нађеш ништа опет, онда одеш негде даље и ту нађеш, онда знојав, прсо и изнервиран пешачиш неку солидну раздаљину (евентуално по брдовитим пределима, такав је центар). Ако си паркирао негде где је сумњиво и несигурно, све време се једеш и цупкаш док не завршиш то што си хтео, ако си паркирао негде где је сигурица, али је геј зона, све време се трипујеш оће ли бити довољно времена или колико сати треба да куцаш итд. Са друге стране, нпр. на нбг си, не мора ни негде на крају, нек буду блокови на 5-10 километара од центра. Одеш аутом до хајата/ушћа/шес каплара за дваес осам секунди, препешачиш мост или узмеш аутобус и тамо царујеш ко цар, можеш и да наиђеш и на рандом ортака и он те одведе на ручак, а тебе БОЛИ КУРАЦ и не мораш да кажеш ''брате паркиро сам тамо и тамо, није ми добро'' или ''у гаражи сам, сат је 938457934857 кинти'' или шта год. Наравно, некад кажеш ''ајмо ајде сви у напад'', одеш ко цар до центра, нађеш место три метра испред жељеног објекта и swag unlimited. Мислим, ово су реални сценарији, који су се више пута десили и мени и другима. И ови добри и ови лоши. Мени лично НИШТА не може да замени спокој док блејим градом, а нити сам у фазону ''јој шта ми је с колима'', нити сам у фазону ''океј, смем да блејим још 34 минута и 23 секунде'', нити сам у фазону ''убијте ме на месту, ко ће сад да се гужва по превозима до гајбе''. 7 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 ja nikad nisam isao kolima u centar. Meni je vrhunac nekomfora i uzasa kruziti, traziti parking mesto, nervirati se, rizikovati cukanje i slicno. Par puta sam ostavio kola u uscu, prosetao, problejao, i vratio se, Par puta sam skapirao i da mi je lakse i brze izaci ispred zgrade i otici 75 do grada i isto se vratiti. Ali ok ja mrzim kola 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Не знам како не капираш:) ne znam ni ja, izgleda... dulio, uvek imas dobre primere, ali u svoju korsit u zavisnosti od toga oko cega je rasprava :) sve su to realni scenariji, kao sto je realno i da ti prokuva bus na brankovom za dve stanice i onda kasnis tamo gde si stigao, znojav, peske jos 10 min i nerviras se oko hiljadu i petsto stvari. to sta je nekom lagodnije ili jeftinije je druga stvar, ali auto > bus uvek bilo i bice kada je u pitanju vreme i komfor stizanja na odredjenu destinaciju. sve ostale stvari su licni trip svakog od nas, koga sta nervira, koliko kosta i sta ti vise odgovara. ja sam isto spokojan, iako mi je auto svaki dan parkiran negde u gradu. znam vrlo dobro o cemu si pisao, ali to sve uzimam kao zdravo za gotovo iliti "cenu" voznje automobila. kao sto je cena voznje busom, smrdljivi putnici, guzva, moguci kvar, menjanje vise linija za odedjenu destinacija, kontrola itd. nije uopste do prevoznog sredstva, nego do coveka i njegovih prioriteta. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Па не кажем ја да ти треба да се ''повинујеш'' нама што комбинујемо ауто са ходањем, него само објашњавам зашто то људи раде и да није то нешто што је нелогично. Ја сам ти написао ''како не капираш'', а не ОМГ РАДИ КО И МИ ЈЕСИ НОРМАЛАН То са прокувавањем је ванредно ипак, ово што сам ја навео је чест сценарио (кад сам написао ''реалан'', мислио сам у смислу ''довољно реалан'', не као нешто што ''може да се деси'' - мислим јебига сад, реално је и да доживиш удес кад идеш колима, нећемо сад у том смеру да идемо. Ја сам неке примере навео чисто због личног осећаја, не зато што ће се они сигурно десити - нпр. то да одеш на рандом ручак са другаром. Хтео сам да кажем да ти је у глави ладовина), због којег када идем у град гледам да идем на проверена места и те форе. Нпр. волим онај паркинг у Карађорђевој и чак и кад идем мало даље, паркирам ту (ако не остајем дуго, пошто је песет кинти сат), осим ако не знам неку зону где има места 90%, а која ми је ближа. А то опет ако идем на кратко. Ако идем баш баш кратко, онда паркирам негде где могу са сва четири да не смарам и завршим то што сам имао за десет минута. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Мич иде до града колима само кад није шпиц :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Realno, bez da prozivam nekog da se razumemo, ali totalno je bahaćenje ići do centra Beograda kolima, sam. Nepotrebno se troše pare, nepotrebno se zagadjuje grad, nepotrebno se prave nenormalne gužve jer 50 ljudi u 50 automobila zauzima mnogo više prostora po ulicama nego jedan autobus sa 50 ljudi... Čist luksuz sa moje tačke gledišta. Ali dobro, kapiram da svako ima svoju računicu. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Ја немам рачуницу, само ми зен није на толком свемиру да се тако трипујем, зато сам јуче оставио пола биг мека јер нисам мого да поједем три, а деца у Африци гладују! 1 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 (edited) kaputaš, mnogo je lakše ići kolima na posao. ono, ako si prikovan od 9 do 5 u nekoj kancelariji ili bilo gde, nebitno, ne moraš da se drkaš u smrdljivom busu ako ne moraš. a pritom pričamo i o dobroj razdaljini (urkovo - centar). to tvoje bi imalo smisla da postoji metro koji ide bez zastoja i prelazi ceo grad za 20 minuta. Edited May 14, 2013 by Doca. 1 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Malo mjuza, malo šetnja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Мич иде до града колима само кад није шпиц :) ma mic ne ide do grada uopste, a cak ne vozi ni kola. sve je procitao na internetu i bezveze mrsi muda :) a zaboravili su mnogi sneg, kisu i bljuzgavicu pa je sad postalo cak i bahacenje voziti se kolima po centru. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 (edited) Vico, bolje stavi u usce u garazu, na keju su negde uveli plavu zonu za parking. Ja naravno nisam nigde video znak i stigla mi je kazna. Edited May 14, 2013 by Ivan~ "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Narucio sam danas preko ticketline-a karte za derbi pa me zanima da li je neko od vas ranije narucivao nesto preko njih i da li su oni pouzdani sto se tice karata ?! Hvala unapred na odgovorima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Naravno da jesu :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 (edited) Realno, bez da prozivam nekog da se razumemo, ali totalno je bahaćenje ići do centra Beograda kolima, sam. Nepotrebno se troše pare, nepotrebno se zagadjuje grad, nepotrebno se prave nenormalne gužve jer 50 ljudi u 50 automobila zauzima mnogo više prostora po ulicama nego jedan autobus sa 50 ljudi... Čist luksuz sa moje tačke gledišta. Ali dobro, kapiram da svako ima svoju računicu. POTPUNO si u pravu. isto i sam mislim. edit: a evo i moje računice: Đidobus+ me, kao zaposlenog mesečno košta nekih 3,3k valjda (ne znam tačno, ne kupujem), a za 21 radni dan u proseku mesečno pređem nekih (21x14=) 294km, neka bude 300, na šta potrošim (~7x3=) 21l goriva, koje košta (x150) tačno oko 3,3k dinara. i imam mesto gde parkiram i volim da verujem da imam expert traffic pathfinding, tako da u 7 ujutru ponekad jurim 1Drgn, ali mi ne uspeva. Edited May 14, 2013 by Debeli 1 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Narucio sam danas preko ticketline-a karte za derbi pa me zanima da li je neko od vas ranije narucivao nesto preko njih i da li su oni pouzdani sto se tice karata ?! Hvala unapred na odgovorima. sta ti, onako iskreno, mislis? 3 1 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 vitjo, parkiraj kod mene, realno... jos mozemo na pivo na keju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 (edited) PAZITE SE MANIJAKA: Skida se go i masturbira u tramvajima u Beogradu! http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/699045-pazite-se-manijaka-skida-se-go-i-masturbira-u-tramvajima-u-beogradu - Star je između 25 i 30 godina, na vratu ima tetovažu, a kosa mu je kratka i crna. Skine pantalone i donji veš i onda počne da dahće i pada u trans, dok u tramvaju ima dece - kaže svedok ovog čina u tramvaju broj 2 wtf ? :D Edited May 14, 2013 by Silencer Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 promašio si topik У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 SAMO TVRDO! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 On-line dežurstvo od 6 za neki soft launch, budan od 5:30, online od 5:45, niko mi ni reč nije rekao, nema maila da li je gotovo, PM je offline - JEBI BRE jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 nisi se lepo namazao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 jel postoji na originu isti princip kao na steamu da je dovoljan cd key za igru i da postoji dugme za download igre ili mora da se instalira sa diska 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts