Doolio Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 gistro 10/1 Bandwidth Down/Up(kbps) 8812/1021 SNR Margin Down/Up(dB) 7.0/9.5 Attenuation Down/Up(dB) 36.0/21.5 Niggeru brate pomagaj daj bolje parice ! Ево, лажу и мене, 18/18 По овом беогриду можеш да навијаш сат када се ради о попустима и снижењима:) Чим је дошо тарго, повећали су ми пакет са 10/10 на 18/18:) Не знам шта им је са овим аплоудом, углавном су оба осамнаест кома нешто. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Добио си ново повећање а ниси ни приметио !!:)) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Они и јесу ретарди што се тога тиче, не знам зашто. Ја сам извалио да су повећали тако што сам био у фазону ''зашто овај торент иде два мегабајта кад не може'' и онда сам отишао на сајт и видео најаву за то, која је, јелте, била иста као и свака друга најава и стајала је само на сајту. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 lol, 18 mega upload, cemu to:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 svi dobijaju povećanje samo mrtvi telekom ostaje isti :c :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 uh, nema potpisivanja ugovora sa usranim telekomom dok ne dodje neki targo/opticar bilo koji do medaka ( :( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 lol, 18 mega upload, cemu to:) LOL, stvarno cemu Inace upload zaista nekada radi brze nego sto je deklarisano, ne znam zasto. Tipa stvarno uploaduje oko 70mbit, iako mi je deklarisano na 60, dal ga nesto kompresuje prilikom slanja, sta li ne znam. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 lol, 18 mega upload, cemu to:) Па имају само 1/1 пакете, немаш оно 5/1 и те форе. Тако да ако ош 18мбит даунлоуд, добијеш толики аплоуд:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 sbb 16/1.5 - nije loše Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 ne znam koji mi net al sam ja zadovoljan a i dobio sam +1 post IDEMO! JEBI GROBARE! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 (edited) Igrom slucaja upoznam najdivniju devojku na svetu, ali njoj religija zabranjuje da se vidja sa muskarcima pre braka, plus je iz izuzetno stroge porodice i caleta mora sve da pita za dopustenje. Umesto da iskuliram i nastavim dalje ja devojku navodim na greh, tako da sam joj predlozio da ona ode sa drugaricom u restoran, a ja budu kao slucajno za susednim stolom. Edited April 14, 2013 by biss http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 to ne može da izađe na dobro, i ma koliko ti sada delovala kul, takav način vaspitanja ne može da prođe bez ozbiljnog demidža. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 (edited) Demidz sam po sebi je sto je brutalno iskrena i vaspitana. A i ja sam takav som da me privlaci ono sto ne mogu ili tesko mogu da dobijem. Ili cu ja sam da popijem demidz od Turkmenistanaca . Edited April 14, 2013 by biss http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Da, samo to je demidz. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 dokle god mogu da pricaju na ulici sa tobom i da te gledaju u oci, sprdnja su, dace ti picke prvo vece sto posto. I naravno, kad budes pregovarao sa njenima, moras da pazis da ih ne uvredis, ponudi bar 3 kamile za nju kao znak postovanja prvo vece braka, naravno 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 dvogrbe? http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 pa naravno, jebo ti kamilu ako nema dve grbe When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 sto mene spominjete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 неће му дати пичке, само у дупе Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Demidz sam po sebi je sto je brutalno iskrena i vaspitana. A i ja sam takav som da me privlaci ono sto ne mogu ili tesko mogu da dobijem. Ili cu ja sam da popijem demidz od Turkmenistanaca .Не зајебавај се са Туркменистанцима, озбиљан сам.Мо'ш главом да платиш због таквих ствари... ако нећеш да је жениш, напиј се и искулирај. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 eh, kako je ovaj Alfa harao po turkmenistanu 2 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Igrom slucaja upoznam najdivniju devojku na svetu, ali njoj religija zabranjuje da se vidja sa muskarcima pre braka, plus je iz izuzetno stroge porodice i caleta mora sve da pita za dopustenje. Umesto da iskuliram i nastavim dalje ja devojku navodim na greh, tako da sam joj predlozio da ona ode sa drugaricom u restoran, a ja budu kao slucajno za susednim stolom. kako znas da te nije istrolovala?edit: nisam video da si u turkmenistanu, pardon 1 The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 (edited) eh, kako je ovaj Alfa harao po turkmenistanuћале ми ради у Русији и причао ми је о њима и како су летеле главе због мањих ствари него што су ћерке Edited April 14, 2013 by алфа Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Ево, лажу и мене, 18/18 По овом беогриду можеш да навијаш сат када се ради о попустима и снижењима:) Чим је дошо тарго, повећали су ми пакет са 10/10 на 18/18:) Не знам шта им је са овим аплоудом, углавном су оба осамнаест кома нешто. speedtest ima node negde u srbiji, telekom valjda, a beogrid verovatno ima peering sa telekomom i verovatno ne shejpuju protok za lokalni saobracaj ili zato sto su fini ili zato sto su zaboravili. Inace kako dobijas taj internet? Wifi? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Beogrid nabaci wifi ruter na tvoju zgradu i onda ti spuste Lan kabl do gajbe. Ja sam od njih odustao kad sam u jednom momentu skapirao posle neke oluje da mi je sprzena (na srecu samo) mrezna karta. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts