Stator Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Pokreni igru u "windowed mode" i vise nikada neces morati da radis alt-tab. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Pokreni igru u "windowed mode" i vise nikada neces morati da radis alt-tab. +1На седмици можеш из task managera развући игру да буде преко целог екрана, иако није у fullscreen моду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Ja igru samo i držim u tom modu, lol :D 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Ima li neko neki key? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 (edited) Jbt ja mislim da sam ja covek koji najvise varira sa rankom na EU! Spustim se na rank 7 lagano,pa se vratim na rank 15...al ajd da je to sada kao jednu dobijem 2 izgubim i tako...nego maltene ispucam sve partije mozda dobijem jednu. Evo bas pre reseta sam dosao na rank 3 i u 2 dana sam se lagano se vratio na na rank 13 isto skoro bez i jedne pobede. Lupam glavu vec duzi period gde gresim. Imam solidne karte i prilicno dobru igru...nisam bog zna kakav pro,ali imam igru da lagano drzim rank 2 i da se na povuci potegni dogegam do legendi. Ali to nikako da se desi posto uvek uletim u neku nerealnu seriju poraza :/ Bdw u areni imam totalno fin prosek uglavnom je odradim ili 12-3(4),a najgore 9-5 sto se retsko desava Edited January 11, 2014 by kblo11c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1jDl6bsoNF4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 igra deluje dosta retardirano kad se gledaju ovi klipovi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Na 11 pobeda sam dobio 210 golda. Ne razumem jel to normalno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Trump se sjebao kad je video shta mu se desilo :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 @spiro Jeste. Juce sam dobio 200g, golden kartu i dust, a danas umesto dusta 85g, jbg nekad daje vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Na 11 pobeda sam dobio 210 golda. Ne razumem jel to normalno ? 11 pobeda - A pack, about 200 gold, 85 dust, and a common card. Possibility of rare and/or golden cards. / A pack, 60 dust, and about 350 gold. / A pack and about 440 gold. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Nevera :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Kako je dobar cabal shadow priest, juce i danas mi je definitivno mvp u areni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Update: The majority of invites to the Hearthstone Closed Beta have now been completed! Read on for more info: http://bit.ly/19tjWDc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Patch veceras u 9? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Disenchant deathwinga ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Disenchant deathwinga ili ne? Mnogi top igrachi su pocheli da koriste DW-a. StrifeCro Druid, Kisstarfer/Mirey/etc Warrior, etc. Problem je shto vetjina tih dekova gde DW radi su dekovi sa po 6 7 8 + legendarnih karata a DW je kao shlag na tortu, pa je verovatno pametno disenchantovati DW-a ako skupljash dust za neke osnovne karte koje ti fale. Edited January 16, 2014 by Sajro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Nemoj disenchantovati nista sto nije zlatno. Pogotovo ne Legendary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Hvala. Da je zlatan otiso bi odma. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Ja nisam pametan dal da kraftujem Silvanu ili Oversparka. Silvanu sam hteo i bas je sada nerfovali, a i overspark mi treba. I tako da sam sada u nedoumici sta prvo da napravim -.- edit: Mozda ipak ragnarosa ^^ Edited January 16, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Ja hocu bloodmage thalanosa, ovi ostali me ne zanimaju. A mutant imao sam 1600 i kupim Magylosa jebo me Malygos. Posle ga rastavim za 400 :( Edited January 16, 2014 by Zr.ninja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Ja hocu bloodmage thalanosa, ovi ostali me ne zanimaju. A mutant imao sam 1600 i kupim Magylosa jebo me Malygos. Posle ga rastavim za 400 :( Aj sto si napravio useless Malygosa nego sto si ga rastavio za 400 prasine je jos gore Ja sam malo bolje prosao od tebe sa mojim prvim legendarnim, napravih VanCleef-a ... Edited January 16, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 A tripovao da pravim neki spell dmg deck za shamana, ali ni kurca bash je losha karta, pogotovo za shamana zbog overload-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Zato sam se ja bacio na razmisljanje evo vec par dana imam 1700+ prasine i razmisljam izmedju Ragnarosa, Silvane i Oversparka za mog kontrol roga. Jedino stvarno nisam siguran vise za Silvanu.. Edited January 16, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Mozda je najpametnije da ne pravish nishta trenutno, sachekaj par dana bar da vidish shta tje da se igra u ovom patchu. Ragnaros je tricky karta sada, BGH se vraca na scenu zbog Giants Warlock deka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts