Astora Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 (edited) Usrao sam sto 4 meseca dugujem 2.000 dinara. Kad sam poslao, opet sam usrao i jesam kriv. Ako zasluzujem sankciju, neka dobijem sankciju a i pored toga ti ces pare dobiti. A koliko vidim da nisam jedini koga je prevario. Ja bih te samo zamolio da pripazis sta pricas jer, ja nikoga ovde nisam prevario. Druga stvar, ovde ne postoji elemenat skama jer, niti sam pobegao niti ne zelim da vratim jednostavno svaki put nazalost nesto se desi. Gledacu sto pre da zavrsim tu pricu i to je to. Izvinjavam se ali te molim da pripazis sta pricas vezano za prevare. Edited August 11, 2013 by Astora 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 brate, 4 meseca mu dugujes 2000 din. pa jel' to po tebi normalno? ja da sam na njegovom mestu, otpisao bih te pare, al' bi te pljuvao gde god stignem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Trenutno diskutujemo sta ce biti sa Astorom na forumu, ali imaj na umu da nemas ali ni najmanje zrnce prava da se bunis ikome kome dugujes pare. Pa cak i da je 200 dinara, treba bre da budes manji od makovog zrna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Korisnik Astora je suspendovan u trajanju od 5 dana bez mogućnosti postovanja. Još važnije od toga dodeljeno mu je 6 warn poena što znači da će sledeći prekršaj bilo kod tipa dovesti do znatno duže suspenzije i još dužeg moderatorisanja svih njegovih postova, a drugi prestup sličnog tipa povezan sa WoW-om, pravim novcem, transferima i "poslovanjem" dovešće do trajnog banovanja sa foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Koliko sam skapirao ti si porodican covek, otac maloletne dece...ne kazem da je to sad ne znam koliko bitno, ali brate mili...sramota me dok citam ove logove. I jos se tu nesto duris na decka kad ti kaze da si neozbiljan!? Ma daj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 nemojte perma ban, ode klan rur space program u kurac ... Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Diego Posted August 11, 2013 Popular Post Report Share Posted August 11, 2013 trebale mu pare za helijum 3 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hrist Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 pare su prolazne, drugarstvo je vecno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Jedini nacin da ne budete prevareni je da ne uzimate naloge,gledajte samo gde ima igra nova da se kupi kao cd-key. 7 Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hrist Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 postoji jos jedan nacin, da uzmete nalog a da vas taj koji vam je prodao nalog ne prevari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botina Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 (edited) Izgleda da bankar Bojan jos obracunava kamatu na tih 2000 dinara . A da kako kaze nije to skam nije on pobegao samo ne vraca para . Astor klasican folirant i lazovcina. Edited September 8, 2013 by Wow Gold Corporation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Vratio sam pare oko 11 jutros Wow Gold Corporation-u. Izvinjavam se na svemu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botina Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Evo i ja da se oglasim , stilga danas uplata od Astora . Sa " malim " zakasnjenjem ali sve ok :) Pozdrav ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mute4pb Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 lethalwowservices Odradio mi ortaka za otprilike 400k. Tako da ga izbegavajte u sirokom krugu. Vidim da je izvarao i neke ljude preko Ownedcore foruma. Znaci prevarant na kvadrat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 lethalwowservices Odradio mi ortaka za otprilike 400k. Tako da ga izbegavajte u sirokom krugu. Vidim da je izvarao i neke ljude preko Ownedcore foruma. Znaci prevarant na kvadrat. A de ti je ortak, pa moras ti? Inace Astora kao Astora... Prijavio me Blizzardu i ovi me banovali... Stigao mi mail pre blizzardovog da sam banovan. Bacio mi simpa link :) Ali u fazonu ako ne mogu da ti uzmem neces ga ni ti imati :) Ladno mi poslao na mail koji imamo samo on i ja xDFazon je sto mi stigao mail od njega pre Blizzovog xD 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mute4pb Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 A de ti je ortak, pa moras ti? Pa valjda sluzi forum da obavestimo jedni druge o scammerima? Samo da se ispravim u pitanju je bilo 350k. 100k za dva Game Carda (poslao mu Unfreze Cod3), a 250k za novac (obecao mu uplatu od 100e). I naravno ostao i bez Game Time i bez novca. Ja svakako proverim i klan rur, i ostale forume vezano za gold trejdovanje ali opet rekoh da upozorim i ovde da se ne desavaju slicne neprijatne situacije ljudima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 A de ti je ortak, pa moras ti? Inace Astora kao Astora... Prijavio me Blizzardu i ovi me banovali... Stigao mi mail pre blizzardovog da sam banovan. Bacio mi simpa link :) Ali u fazonu ako ne mogu da ti uzmem neces ga ni ti imati :) Ladno mi poslao na mail koji imamo samo on i ja xD Fazon je sto mi stigao mail od njega pre Blizzovog xD Daj bre covece, nemoj biti retard vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 E vas dvojica sa puterom na glavi - Astora i Parlament, budite uvereni da nećemo ponovo dozvoliti da pokrenete istu priču. Evidentno je da ni jedan ni drugi niste baš "nevini" u ovoj priči, pa vam jednako za "reputaciju" ne odgovara da se dalje prepucavate. Takođe, ako imate nešto nerešeno možete preko PM-a, mislim da je čitalački svet foruma do sada dovoljno mogao da proceni ko je tu kakav, sa kim se može nadalje sarađivati a sa kim ne i ostalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Deus ex machina :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Svratim malo da vidim sta imam novo u WoW temi, kad ono klasična buranija teme i jeba** za 15 EURA. Koliko moraš biti "mali" da se baviš takvim stvarima... Ja sam svojevremeno prodao svoj acc za 750 EUR (SEDAMSTOTINAPEDESET EURA) liku iz Švajcarske. Čovek mi je uplatio pare na račun, ja mu poslao podatke na mail. Pre toga se čuli telefonom...Ni u jednom trenutku nisam pomislio da ga ikako prevarim, scamujem, niti bilo šta slično. Čovek mi je kasnije napisao da je očekivao da će imati nekakvih "problema" ove vrste, i zahvalio mi na saradnji i poštenju. Jeb*** vas zlato i dinari, zgadićete deci za ceo život bilo kakvu vrstu trgovine, postaće govnari zbog 1000 golda u WoW-u... P.S. - ima tu par poštenih sa kojim sam i ja sarađivao svojevremeno, respect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 i šta si ti sad rekao :)) Mislim, vidim ja tu tvoju želju da napišeš neki ok post i "savet" drugima, ali si u suštini samo sebe pohvalio kako si prodao acc za 750e :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Pa brate Lucky, da li misliš da mi je želja da se "pohvalim" posle ~6 godina, i to pred ljudima koji ni ne znaju ko sam? :) Poenta je da ne mogu da verujem šta su ljudi spremni da rade i dokle da idu za 15 EUR, mogu misliti šta bi radili da su bili u mojoj situaciji. To je bila neka poenta, kao. :) Takođe, vidim da ima dosta klinaca, treba im dati neki dobar primer... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Sve se slažem sa tobom, posebno za "primer", a za ovo "sablažnjavanje" šta su ljudi spremni i za koje pare, ti kao da si se juče rodio :) Ono, neko prebije babu na ulici i uzme joj 1000 din, a neće klinac da u toplini svog doma bez puno rada i truda nekoga "ojadi" za 15e :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 (edited) Prilično sam siguran da je svakom tom klincu mnogo pametnije da pruži neku uslugu na fer i korektan način, pa da se pročuje kao npr Nebra (valjda mu je to nick?), koji je godinama poslovao bez i jedne mrlje. Eto, čak ga se i ja sećam, a ne igram WoW godinama... Tako da klinci, samo POŠTENO ! :) Edited December 2, 2013 by Failure.Sanitarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Jbg, nebra radi kako radi zato sto mu se isplati i to mu je posao, klinci ovo rade jer im fali za vutru 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts