Zwerko Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Pa problem mi je tu sto ja sustinski mogu na tome da ustedim ~200-300 evra ako uzmem tipa i3 procesor i manje rama, na bilo cemu drugome ne bih stedeo. A to mi je 10% cele investicije... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 lol ladno sam razmisljao o tom wd uredjaju hvala brue, nevera koliko je wd jadan jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Verovatno pricam u vetar ali ne treba ti jace od i3 za tako nesto i ne treba ti mnogo rama. Pitanje na kraju spada samo na, custom je bolje i fleksibilnije ali znas li ti to sve da podesis. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Treba CPU za te RAID-ove sa paritijem, što prosto ne napravite 1+0 od četiri diska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Zato sto si vejstovao jedan disk prostora u zamenu za malo vise redundantnosti, umesto da sme da rikne samo jedan disk, smeju da riknu dva ali ne bilo koja dva tako da sustinski ne dobijas mnogo. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Treba CPU za te RAID-ove sa paritijem, što prosto ne napravite 1+0 od četiri diska? ma bre "enerprajz" storidzi rade sa po 1 qc heonom, za ovo jei vise dovoljno nego atom. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts