Dule_smor Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 gle, free shipping, poslace mi cepanicu sigurno! :D salim se, razmotricu i to:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 ako ti pošalju cepanicu ubaci je u komp da ga malo overklokuješ!sad gledam jebote po ovim cenama da ti pošalju cepanicu umesto playera isplati ti se kubik drva da naručiš preko neta Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Jel neko narucivao sa ovog santinog sajta, kakva su iskustva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 naručila je moja devojka (sprco sam), još uvek čeka stvari da stignu a prošlo je preko 20 dana. javljam utiske kad stigne. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 (edited) Naručio jednom. Stiglo za 16-17 dana, Pre nekoliko dana naručio još jednu turu. Edit: Date Status Notes 2/1/2013 10:59:31 AM Completed Delivery confirmed or no order enquiry within 40 days from shipment. 1/18/2013 8:40:17 AM FullShipment All items have been shipped. 1/18/2013 6:03:39 AM PrepareShipment Order is being prepared for shipment. 1/16/2013 9:19:06 PM PaymentConfirmed Payment verified. Order is being processed. 1/16/2013 5:54:54 AM PaymentRecevied Payment is received, awaiting verification. 1/16/2013 5:54:46 AM PendingPayment Order has been created, awaiting payment. Edited February 17, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 i nebitno kolika je cena posiljke ne placa se ni dinar vise sem cene proizvoda? ili sam ja shvatio pogresno? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 SOim ako naručuješ više od čini mi se 50-60 €onda ide carina Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 bilo je skoro priče u vezi sa tim na forumu, ali ne uspevam da nađem. sve u svemu, otprilike je ovako kako ti je santa napisao samo što ne mora uvek da bude tako, odnosno zavisiš od raspoloženja carinika :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Da da citao sam taj topik, to sam hteo da proverim da li i ovo spada u to. Hvala na brzim odgovorima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 (edited) Jel postoje ti media playeri koji imaju i DVD rom? Edit: ja nisam uspeo da nadjem ni jedan kod nas u prodaji, mada sam na googlu nasao neki kineski... tako da kapiram da ce i to stici kad tad u nase selo. Nego novo pitanje: Da li mogu da uzmem home media player i da preko eksternog dvd roma prikljucenog usb kablom citam sadrzaj na dvdu? Edited February 22, 2013 by abohac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Odgovor na pitanje je da najverovatnije moze, nikad nisam probao, ali ako ga u windowsu najnormalnije vidi kao eksterni disk onda ce ga i ovaj videti vrlo verovatno. A htedoh da ti odgovorim ranije pa mi sad nije jasno kako nisi nasao, evo par primera: http://www.tehnomanija.rs/dvd-blu-ray-plejeri/asus-blu-ray-plejer-bds-700.html http://www.tehnomanija.rs/dvd-blu-ray-plejeri/lg-3d-blu-ray-rekorder-sa-wi-fi-bx-580.html http://www.tehnomanija.rs/dvd-blu-ray-plejeri/sony-3d-blu-ray-plejer-bdp-s590b.html Mislim to se vodi kao "blu-ray plejer", ali sustinski ima sve funkcije kao i ovi media plejeri. S tim da je meni u toj konkurenciji najbolje resenje ovaj Asus, prosto zato sto znam ljude koji imaju te !Oplay media plejere i zadovoljni su, sto ne mora znaciti da su ovi drugi losi. Naravno ovo je samo nesto sto sam nasao "stih probom", sigurno ima jos modela, samo je logika da trazis dvd rom plejer koji ima i wifi, lan i par usbova. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Odgovor na pitanje je da najverovatnije moze, nikad nisam probao, ali ako ga u windowsu najnormalnije vidi kao eksterni disk onda ce ga i ovaj videti vrlo verovatno. A htedoh da ti odgovorim ranije pa mi sad nije jasno kako nisi nasao, evo par primera: http://www.tehnomani...er-bds-700.html http://www.tehnomani...-fi-bx-580.html http://www.tehnomani...-bdp-s590b.html Mislim to se vodi kao "blu-ray plejer", ali sustinski ima sve funkcije kao i ovi media plejeri. S tim da je meni u toj konkurenciji najbolje resenje ovaj Asus, prosto zato sto znam ljude koji imaju te !Oplay media plejere i zadovoljni su, sto ne mora znaciti da su ovi drugi losi. Naravno ovo je samo nesto sto sam nasao "stih probom", sigurno ima jos modela, samo je logika da trazis dvd rom plejer koji ima i wifi, lan i par usbova. Hvala matori. Nisam imao pojma da postoje blu-ray+media plejer uređaji. Njam, sad treba samo izabrati neki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 ako mislis na ovo ne pada mi na pamet da dajem 400 jura za jebeni media plejer koji nema ni wi-fi:) http://www.itsvet.co..._dvddivx/26/729 nemam pojma, ja sam platio 20k pre 4-5 meseci wi-fi je i onako za ponekad, malo strimovanja sa uredjaja i na njega, a imas jeftinih usb adaptera koji rade bez problema (kod mene radi tp-link probao sam) fatso kakav problem sa lan prikljuckom imas ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 ae ovde kao...uzeo sam onaj wd hd tv live media plejer i sljaka super...umrezio sam ga sa ovim telekomovim adsl wireless ruterom pa oneked gledam na youtubu sc2 gejmove:)...jedina stvar koja me nervira sto ponekad zabode load youtuba i sto generalno ne loaduje dok ja pauziran video vec samo kad je pusten...jel ima neka opcija koju sam prevideo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 nema, trebalo je da uzmeš htpc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Ne bi trebalo da zabada, doduse ja nikad ni ne koristim te YouTube i sl aplikacije. Jesi probao da skines noviji firmware? Imas opciju za auto update nije komplikovano. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2013 Author Report Share Posted June 20, 2013 apdejtovao sam firmware, nije do toga...pk ivke btw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts