grb1tj Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 u neku ruku se i slazem sa tobom, cak i izjava posle meca me iznenadila "Uradio sam sve što sam mogao, ali nije bilo dovoljno. Marej je potpuno zaslužio pobedu, čestitam mu i njegovom timu. Znam koliko im znači ovaj trijumf i svima vama u ovoj zemlji, svaka čast" mislim, kao da je ocekivao da ce izgubiti, pa trazi opravdanje u njegovoj vecoj zelji sve je moguce i jako cudno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 (edited) ma ja volim novaka koji gadja linije... nisam gledao bas sve meceve... potpuno je igrao drugacije... kao da je cekao da berdih sam sebe pobedi... vec su neki pomenuli... uzme i igra kao gospodar svetova na tri mec lopte... posto sam ja fanatican u obozavanju novaka djokovica ja sam smeo da se kladim da ako izjednaci na 5:5 da ce ubiti zubatog konja do kraja sa krompirom u petom setu... a cudno je bilo i prosle godine... tada se isto pricalo da marej mora da osvoji... da je nadal da bi izbegao cirkus odigrao kao kurton (a nadal izgubio od onog decka koji je pogodio 105% svega... kao da je bio reziran film a ne rl tenis... to ne moze da se namesti)... ali kurac... federer ga otkinuo... mada mozda su mu obecali RG sledece godine za ovaj ustupak... Edited July 7, 2013 by Sarma Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Pa nema šta drugo da bude, osim da mu bude nešto u glavici, ili da je bio potkupljen/ucenjen. Ja volim da mislim da je do Noleta, mada to nije dobro za njega. Ovo juče je stvarno bilo baš loše sa njegove strane. Smeč mu je generalno slab, a juče je baš bio presmešan. To što ulazi u 30 razmena sa Marejem je suludo pošto ovaj samo zna da besomučno vraća lopticu. I servis je bio dno dna. Strah? Nevoza? Nedostatak motivacije? Šta god da je, treba da reši, pošto je mnogo bolji od Endija, bilo bi baš glupo da od njega izgubi 1. mesto na ATP listi. .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 @toma Gordan se zajebavao, čak sam ga i na chatu prozivao što ništa nije napisao o Đokoviću :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 sprda se Gordan. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 ma nemojte mi reci da nije ozbiljan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted July 8, 2013 Popular Post Report Share Posted July 8, 2013 Svima je jasno da se sprda nego se ovi urbani fegeti javljaju da bi pokazali kako poznaju gordana 3 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 mada mozda su mu obecali RG sledece godine za ovaj ustupak... i ja se nadam da je to u pitanju:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 ko je odavde služio vojsku sa gordanovim burazerom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 (edited) http://9gag.com/gag/a3Ydg0v?fb_action_ids=608072912556715&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22608072912556715%22%3A392871470816941%7D&action_type_map=%7B%22608072912556715%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D when you.. Edited July 8, 2013 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Ma da li je to Toma? Ko su ova dva momka iza? Ako su hteli sa Tomom da se slikaju sumljam da su uspeli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 ja nisam urbani feget,nego sam pomislio da neko moze da pomisli da se gordan ne zajebava s obzirom na to da izgleda kao sajko. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 http://www.vesti-online.com/Sport/Tenis/329366/Martina-Hingis-se-vraca-tenisu ae! ali daleko da ce biti deo nje kao pre 10ak godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 zhistin da se sada vrati bila bi mama... cak i pre one crnkinje drogirane Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Međunarodna teniska federacija (ITF) suspendovala je Viktora Troickog na 18 meseci, jer je u aprilu u Monte Karlu delimično izbegao doping test! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 sad može narednih godinu i po dana uživo da opominje ljude da gase mobilne u tuckwoodu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 A sta li im ovo znaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Odlican mec protiv Nadal bio, steta sto se ugasio u taj breku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 i jebeni raonic u finalu lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 nemam pojma, znachi iz moje perspektive, Nadal je nekako uzasno lako doshao do 4:0 u tb-u.. posle toga sam se i dalje nadao da ce se N.Dj. vratiti, medjutim bila je to prevelika prednost u ovom mechu.. ipak, kada njih dvojica igraju tb, ko prvi dodje do 3 poena vishka, taj ce realno zavrshiti taj set sa brojem 7 pored svog imena, makar mi se tako chini :) nego, sve u svemu, bio je dobar mech, malo je bio uspavan Djokovic u prvom setu, ali kasnije je ishlo ok :) i da, Raonic.. le lol.. igrace pred domacom publikom, eto prilike za njega, mada bih realno da imam nameru da se kladim odigrao na Nadala samo tako.. :) ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 pa Nadal je pobedio zato što nije bilo ikone! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Fonjini doktor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Ja bih ga opasno kaznio, debilko Ima on svoje ispade s vremena na vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts