sinister Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 yo man is it ok to take a pic of you -yeye no prob par minuta kasnije prilazi mi car "MATORI JEL IMAS TI NEKE GUDRE" AAAA MA ODAKLE SI TI -pa iz SRBIJE BRATE Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Hahaha :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 не смета да је био неки нормалан шорц, али онај ретардирани смета... Једино сам видео једну рибу која изгледа до јаја у том шорцу, остале све трагедија. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 омг Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Je l' ima neki kanal gde izbacuju setove i nastupe sa Exita? Ne mora da bude video, sta vise i bolje ako je samo audio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 ima ovde: http://www.be-at.tv/ razvrstano ti je po danima. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Zahvaljujem Dobrivoje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) јао то ми реци! хвала ти и од мене јел сам слеп или нема наступ од prydz-а Edited July 16, 2013 by штрокан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Mrzi me da pišem o nastupima, sve što sam želeo da slušam je bilo dobro. Organizacija kul, nisam čekao ispred wc-a duže od minut nikada, isto važi i za šank... zadovoljan sam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) јао то ми реци! хвала ти и од мене јел сам слеп или нема наступ од prydz-а ne snimaju sve, jebiga. mene tek danas počelo da puca koliko mi je bilo carski ove godine na exitu. ne toliko zbog samog exita, koji je bio onako, sigurno bolji nego prethodna tri ali generalno ništa specijalno, već zbog bleje i ekipe (topla voda lol). što se tiče organizacije bila je ok, mislim da je čak i poseta bila dobra (iako ne verujem da su oboreni rekordi kao što se priča po medijima) a osetno je bilo manje stranaca ove godine. nekako su stejdževi bili poluprazni a prolazi prepuni, kao da je mnogo ljudi došlo prvi put, čisto da vide taj exit, i pošto ne znaju šta da slušaju onda lutaju od bine do bine (ozbiljna teorija!). najgori nastupi su ubedljivo prodigy i fatboy slim. najbolji jef mills, imao sam trip da dovučem stolicu, sednem i slušam majstora na delu, jebem ga u mozak onaj nenormalni :D poz za sve rurovce koje sam sreo o/ Edited July 16, 2013 by Doca. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Ciljan je Exit na domaću publiku ovog puta. Jebiga, ne može i Glasto i Exit iste godine... Prodato je više karata nego prošle godine (i to u dobroj meri) i smanjen je broj stejdževa i prohodnih delova, tako da je masa bila skoncentrisanija tamo gde treba da bude, kako bi se izbegao efekat "praznog kluba" (a to je da neko doživljava muziku kao sranje samo zato što nema ljudi). Po meni sve pametne odluke, mada se sećam Exita iz 2004, 2005. kada su svi stejdževi bili prepuni. Jebiga, promenila se i muzička industrila, a i džepovi ljudi globalno. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 ma sve pohvale za exit i organizaciju. muziku necemo komentarisati jbg, sve je to do ukusa. ALI OVA DVOJICA http://www.be-at.tv/brands/exit-festival/exit-2013-day-4/dubfire http://www.be-at.tv/brands/exit-festival/exit-2013-day-1/seth-troxler jedan dize drugi spusta, objasnili su. p.s. koja komedija staviti troxlera nakon seljaka fbs-a Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Ciljan je Exit na domaću publiku ovog puta. Jebiga, ne može i Glasto i Exit iste godine... Prodato je više karata nego prošle godine (i to u dobroj meri) i smanjen je broj stejdževa i prohodnih delova, tako da je masa bila skoncentrisanija tamo gde treba da bude, kako bi se izbegao efekat "praznog kluba" (a to je da neko doživljava muziku kao sranje samo zato što nema ljudi). Po meni sve pametne odluke, mada se sećam Exita iz 2004, 2005. kada su svi stejdževi bili prepuni. Jebiga, promenila se i muzička industrila, a i džepovi ljudi globalno. meni je exit tada bio mnogo zanimljiviji jer si mogao da setas od jednog do drugog stejdza i svuda cujes nesto drugacije i interesantno, a kad se umoris od setnje da zabodes na rege stejdzu i ogrebes se za dzoint Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted July 17, 2013 Popular Post Report Share Posted July 17, 2013 (edited) i ogrebes se za dzoint Znaci ti si jedan od tih. Edited July 17, 2013 by Doca. 9 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Znaci ti si jedan od tih. ti si sa 20 unosio dzointe na exit? svaka cast , ja nit sam imao muda niti para Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Pa ako nemas muda ni pare ti onda nemoj ni pusiti, sta je problem? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 doca huligan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 odma tri samara Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 matori, jedno je da se zadesiš u nekoj ekipi pa da staneš u krug, to se često dešava i nikad nije problem, realno. potpuno druga priča je da ti sa NAMEROM odeš na stejdž da bi se PRIVALIO na džoint a pritom 'ladno izjavljuješ da nemaš para za to a i kad bi imao ne bi smeo da uneseš na tvrđavu. nema to veze sa huliganstvom (niti sam ja igde rekao da sam unosio bilo šta na exit) nego si knjiški primer jajare i to je to. 1 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 matori nesto si se istripovao jbt, u toj pocetnoj fazi exita u prvih par godina to je sasvim bilo normalno i svi su delili opusteno... mnogo se vise pusilo i mnogo manje se pilula vrtelo jbt lik je delio dzokavce po areni, na regeu te uvek neko trazi uvek mu das, kad ti zafali ti pridjes i pitas i dobijes, kad imas visak podels sto da ne takvi likovi kao ti kad su dosli na exit su i sjebali exit, jer do tad niko nije bio jajara, nije bilo golih nabilodvanih smrdljivih likova u masi , nije bilo tuca i ostalih govnjarija kada je beograd progutao knedlu da nesto ima u srbiji a da je dobro i da nije u bg-u, ispusio za svoj enter i masovno poceo dolaziti na exit (tamo negde kad je dosao sajpres hill odokativno), tad su se pojavili hulibratori kojekuda i usrali ceo vajb, a onda su dosli stranci i poceli da pisaju jedni po drugima 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 jedno je kad ti zafali pa tražiš, al kad ideš s namerom da duvaš a ne nosiš ništa nego planiraš da se ceo egzit grebeš je kurac. zbog takvih likova, drugi likovi su prestali da dele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 @g Koji spin, jebote Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 G, ja stvarno razumem tvoju potrebu da nam kazes kako ides na Exit od samog pocetka, ali slobodno mozes da procitas sta sam napisao u svom postu pre nego sto krenes da lupetas gluposti koje nemaju veze sa pricom. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 koliko si ucitao doco, a i vi ostali, ne verujem pa naravno da jebote ne ides na rege sa namerom da se ogrebes za dzoint. nego ides da zabodes na onaj drveni panj jer ti je dosta skakanja i hedbenga i mase i noge te bole i hoces da iskuliras a neces jos da ides kuci, a ako se usput zadesis pored ekipe koja vari (a koja ce te sigurno ponuditi) , onda jos plus do jaja. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts