Jump to content

EXIT 2013


prota_

Recommended Posts

pa meni je bio bad request na ovom linku, evo sad kao nešto radi, ali opet činjenica da je objavljen i juče, prekjuče, nebitno, ne menja stvari - po meni deluje prekasno da ti tada objavljuješ precizan timeline.



btw, ovaj četvrtak deluje kao najbolji dan realno, ima neki miloš vujović a i neki fatboy!

Link to comment
Share on other sites

E drugari koji idete na Exit.

 

Imacemo shtand pa nas posetite ... Mi, .... www.madheadgames.com. Bice projektor i kompovi itd.. pa ce moci da se igra hidden object igra i bice nagrada. Mozda budem radio i ja, mada nije verovatno, posto imam neke obaveze, ali vi svakako svratite i podrzite !

 

FALA.

  • Upvote (+1) 1

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

poslednji put sam jeo kolenicu sa renom u gusanu i odlična je bila.

 

gusan je pivnica u centru, uđeš u prvo ili drugo dvorište u zmaj jovinoj sa desne strane (kad ideš od glavnog trga)

Link to comment
Share on other sites

Dajte neke predloge gde ima kvalitetno da se jede u Novome Sadu, neke kuhinjice, kafanice, da može nešto i "na kašiku" da se pojede, a da nije nešto skupo baš... Poželjno bi bilo u centru da bude...

Hvala unapred!

 

najzahvalnije mozes da pojedes u plavoj frajli na spensu. domace, kuvano, porcije da poneses kuci, i jeftino (sarme ko lav da pojedes za 500 dinara na primer). tako da je to moja glavna preporuka.

takodje, dobro domace moze da se pojede u restoranu Veliki u centru, project 72 wine & delli takodje nije los (isto blizu centra), a kolenicu u kajmaku i renu vrhunski pravi restoran stratus, na cosku stevana musica i bulevara cara lazara, kod fakulteta.

u samom centru, kod katedrale, imas Foody, gde isto pojedes ok kuvano za 500 din.

takodje, u novom sadu ti svi restorani donose za 170 dinara (s tim sto moras da imas pribor, mada ja nikad nisam pitao da mi posalju plasticni, mozda i salju)

 

novi sad je mali, i taksi je jeftin, tako da nemoj da se libis da ga koristis. slanjem svoje lokacije na 0695555021 dobijas Taksi Proksi, koji ti pronalazi prvi slobodan taksi i salje na tvoju adresu. 0216300300 je Nas taksi, golf sestice (valjda) i upaljena klima uvek. Standardna cena taksija je 70 din start + tipa 54 dinara kilometar po prvoj tarifi, a po drugoj, koja je nocu i nedeljom je 66, ali ima par divljaka. crveni taksi, vip taksi, grand taksi, nas taksi, delta taksi, halo taksi, red taxi, su neka od udruzenja koja voze po standardnim cenama. od centra do tvrdjave ne bi trebalo vise od 200-250 din da uzme. zapravo, gde god da ides, ako ti otkuca vise od 250 dinara, ili si isao s jednog kraja grada na drugi, ili te je zajebo (tj seo si u divlji taksi).

 

0693326979 je moj broj, slobodno mi pustite sms za bilo kakvu informaciju vezano za novi sad

Edited by dvnitycker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Link to comment
Share on other sites

dule organizovacu ja jedan kazantrip samo zbog tebe, u stvari mozes da navrnes kad god hoces kad krene sezona!

 

eo matori prodonja kao ja ce ove godine zabosti malo exita... jedino sto zbog obaveza mogu da gadjam cetvrtak i petak... opala!

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...