Dick Warlock Posted July 8 Report Share Posted July 8 I dolazi nam iz rumunskog grada Bursa, Anadolija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 9 Report Share Posted July 9 press slike sa francuskim tablama 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 11 Report Share Posted July 11 Merc CLA45 AMG sedan i šuting brejk karavan EV 680 KS 1759 Nm tri-motor 4MATIC 2,7 sec 270 kmh 2350+ kg sound simulator napravljen da veoma brzo možeš da pobegneš od entuzijasta koji ćete zajebavati zato što si doplatio paket opreme da ne bi imao onu odvratnu horizontalnu daylight liniju napred. između ostalog. 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11 Report Share Posted July 11 On 7/8/2026 at 6:30 PM, dovlagsi said: evo i zvanično - dačija strajker Jadan strajker, lik kojeg su najbrže zaboravili iz Mortal Kombat univerzuma ikada :))) Sa druge strane, ne mogu da kažem da nemam slične vajbove i kod ovih novih dačija. OK, prvi put kad su pronašli tu liniju spolja i iznutra bilo je pomalo wow, kao smislili nešto novo, drugačije, ne izgleda loše, ima potencijal i kao ajde. I onda su napravili još 10 identičnih modela, samo uzmu resizing tool u photoshopu i pomeraju po širini i visini :)) On 7/8/2026 at 9:07 PM, Dick Warlock said: I dolazi nam iz rumunskog grada Bursa, Anadolija. znači kvalitet će biti na najvišem nivou! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 11 Report Share Posted July 11 18 minutes ago, Lucky said: znači kvalitet će biti na najvišem nivou! Rumuturci najbolji radnici 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11 Report Share Posted July 11 1 hour ago, dovlagsi said: napravljen da veoma brzo možeš da pobegneš od entuzijasta koji ćete zajebavati zato što si doplatio paket opreme da ne bi imao onu odvratnu horizontalnu daylight liniju napred. između ostalog. a kako se rešava pitanje groznog zadnjeg dela, jel ima i tu neka doplata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 12 Report Share Posted July 12 ima samo crna duct traka! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 11:01 AM Report Share Posted yesterday at 11:01 AM Dajte nekog auto lakirera / limara / farbara, kako se to već zove, hoću Hondu da sredim, vrata su mi sva izlupana od ovih što otvaraju vrata i ne gledaju ništa pa bih da to dovedem u red, ne deluje da treba limar da išta ispravlja, mislim da je samo pitanje oguljene farbe na vratima. taman kad sam tu i na braniku zadnjem mi se "rascvetala" farba malo od sunca, pa da pogleda i to. hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago (edited) Radice ti cela vrata, makar i da je samo jedan delic u pitanjuo. To nije ispod 150-200 u lokalnom chopshop, pa ide navise, kako raste renome limara. I za par godina ce ti vrata izgledati slicno kao sad. @Lucky Edited 18 hours ago by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago 2 hours ago, Dick Warlock said: Radice ti cela vrata, makar i da je samo jedan delic u pitanjuo. To ispod 150-200 u lokalnom chopshop, pa navise, kako raste renome limara. I za par godina ce ti vrata izgledati slicno kao sad. @Lucky to je sigurno da će za par godina izgledati slično ali ovo sad baš izgleda loše 🙂 na slici možda čak ne i toliko grdno, koliko uživo. znam da treba cela vrata ajde to bih i nekako podneo, jedino dal će da pogode nijansu i sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago Macura je za preporuku, meni su odradili 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 17 hours ago Report Share Posted 17 hours ago imam i ja lakirera, polako de se žuriš 🙂 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 13 hours ago, killYg0r said: Macura je za preporuku, meni su odradili 10/10 Meni su tamo za Fiestu trazili 2k evra (4 vrata - isto k'o tvoja, Laki, gepek, hauba - grad ulubio) Otisao kod jednog sto je caletu radio auto, on kaze 1k mozda 1.2k za isti posao. Kakav Macura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Meni su naplatili 120e jedan segment, tako da je i ispod cene malo a vratili mi opran auto i spolja i unutra (vise nego zvanicna Mazda) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts