Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

прото, не возиш ни ти мотор, јеси се и ти смејао?

nope.

imao sam neprijatno iskustvo s padanjem s motora. a i pored toga, generalno, se ne smejem ovakvim stvarima.

kapiram da je jebenom smešna likova reakcija, ali mislim da je jedini koji se smejao tome, motoraš ili ne.

Зашто? Зато што сам имао погрешне ставове у првом и другом разреду средње школе, које сам већ у трећем одбацио, као и много штошта што човек током живота одбаци или прихвати. Ако мислиш да се човек не мења константно, вараш се. Ај покушај рационално да објасниш, без ад хоминем обраћања, зашто је неко, ко је некада био у заблуди, дисквалификован за било шта кроз цео даљи живот. А фиксација који имаш о мени је лол, јер ме не познајеш, нити знаш икога ко ме познаје, јер да није тако апсолутно сам уверен да у животу не би могао да дођеш до закључака, до којих си дошао.

Са друге стране, ја нисам ограничен и не мислим да си ти само форум-ретард Мохи, али ти се тако обраћам из разлога што тако наступаш овде и то је једина твоја страна коју познајем. Ти, ако хоћеш да полемишеш са мном, као са нацистом, нађи било који мој пост где величам нацизам или било коју тоталитарну идеологију, а нећеш то успети, јер су сви моји постови (осим можда неког трола, мада ни тога могуће није било, ал да се оградим за сваки случај) потпуна супротност томе. Значи, понављам, ти свој трип према мени базираш на томе што сам ти једном рекао да сам као клинац носио мартинке, слушао ои и носио фајерку - значи, био скинс. И од тог момента ме смараш, пошто твој трип везе нема са мном лично, јер ми један с другим везе немамо, следи да ти имаш неку фрустрацију од скинса или чега већ, коју си пројектовао на мене. А у прилог томе иде твоја прича мени, као рендом непознатом лику, да си због нетолерантне средине морао да промениш фризуру, јер су те малтретирали.

Знам да нећеш моћи да одговориш на ово смислено, јер сви аргументи и чињенице говоре контра твојих трипова и да ти сујета не дозвољава да кажеш да ниси у праву, али покушај макар сам са собом да размислиш објективно о свему овоме.

Поз.

Zato sto neko ko je bio skins ne moze otici daleko od toga, kao sto i nisi, jer da je ikada imao mozga ne bi bio skins.

Da iznosis i dalje neke naci komentare bio bi dosledan, a vec sam rekao da to nisi.

Ne, ja svoje stavove o tebi zasnivam po onome sto ti pricas. To je prvo bilo visestruko lupetanje po ruru da bi na kraju na ircu rekao da si bio skins, tako da je to celokupan utisak.

Jel smaram i dvinija zato sto su me feministkinje maltretirale kad sam bio mali ili zato sto lupeta gluposti? Logika ti zakiva.

A tu pricu da sam ja frizuru promenio zbog okoline si izmislio jer izmedju ostalog trenutak kad sam se osisao je bio trenutak kada vise nisam izlazio na mesta gde dolaze i pacovi.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Zato sto neko ko je bio skins ne moze otici daleko od toga, kao sto i nisi, jer da je ikada imao mozga ne bi bio skins.

Da iznosis i dalje neke naci komentare bio bi dosledan, a vec sam rekao da to nisi.

Ne, ja svoje stavove o tebi zasnivam po onome sto ti pricas. To je prvo bilo visestruko lupetanje po ruru da bi na kraju na ircu rekao da si bio skins, tako da je to celokupan utisak.

Jel smaram i dvinija zato sto su me feministkinje maltretirale kad sam bio mali ili zato sto lupeta gluposti? Logika ti zakiva.

A tu pricu da sam ja frizuru promenio zbog okoline si izmislio jer izmedju ostalog trenutak kad sam se osisao je bio trenutak kada vise nisam izlazio na mesta gde dolaze i pacovi.

Neko ko se drogirao ne moze otici daleko od narkomanije.

Samim tim, neko ko koristi psihoaktivne supstace zaista nije kompetentan da razdvaja ljude po slojevima, prica o doslednosti i stice zdrave utiske.

Verujem da si pre par godina kacio slike na forum hvaleci se kako si se drogirao pecurkama i plovio rekom. Vrlo zdravo razmisljanje.

Meni uopste nije jasno kako neko uopste moze da trosi reci vise na tebe, posle svega sto si pisao po ovom forumu, toliko si negativna osoba da nema dalje.

I ne samo da si negativan, nego si previse bezobrazan, u svakom postu si cinican na glupu foru, kao neki pubertetlija.

Na ruru sam vec 4-5 godina kao posmatrac ako nekog interesuje. Toliko od mene

poy

Edited by neverdie

Samim tim, neko ko koristi psihoaktivne supstace zaista nije kompetentan da razdvaja ljude po slojevima, prica o doslednosti i stice zdrave utiske.

I sta jos kaze mali perica o drogiranju

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

немој да се љутиш што ћу ти рећи следеће: немаш појма о чему причаш.

Meni deluje kao da je samo upotrebio njegovu logiku sarkasticno, nije imao "mali perica" rezon.

There's some disco fans in here tonight!

па јебем ли га, то сам и ја прво помислио, ал ми је онда остатак поста рекао да ипак није био саркастичан. извињавам се ако нисам у праву.

Твој аргумент да ја причам глупости темељи се на твојој тврдњи да ја причам глупости. Буквално никада ниси аргументовао логички ниједан став супротан мом, тако да докажеш да је мој став глупост. Кажем ти, кад бисмо се срели било где ирл и да немаш појма да сам Ребел, причао би најопуштеније и не би имао никакав проблем, све док ти не бих рекао да сам Ребел, онда не знам да ли би се истриповао или би рекао да ти пројекција није најтачнија на свету.

На овом форуму сигурно има људи којима се далеко више него теби гаде и нацизам и глупост, али ме нико осим тебе не смара, зато што реално нисам у том фазону - али си ти развио фиксацију од које не можеш да се одвојиш. Ал то је већ посао за психотерапеута.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Nemam nista protiv ljudi koji se umereno gudraju samo sam postavio stvari na njegov po meni glup nacin.

Svaki post mu je flejm po istom sablonu vec pet godina, smorio je mene kao posmatraca a ne ljude koji

su aktivni na forumu.

ontopic

Edited by neverdie

Na ruru sam vec 4-5 godina kao posmatrac ako nekog interesuje. Toliko od mene

poy

zar postoje i forum vojazeri :D

kapiram da je jebenom smešna likova reakcija, ali mislim da je jedini koji se smejao tome, motoraš ili ne.

kapiram da imam odvratan smisao za humor...

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...