mladenq Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/hronika/4848562/priveden-muskarac-zbog-uvreda-izrecenih-tokom-upada-u-program-rts-a.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 26 minutes ago, mladenq said: https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/hronika/4848562/priveden-muskarac-zbog-uvreda-izrecenih-tokom-upada-u-program-rts-a.html oh wow, kad bi samo bili tako efikasni da hapse neke značajne 🙂 ne ovog evidentno mentalno obolelog lika koji ne zna gde se nalazi. ili u najboljem slučaju mrtvog pijanog, jer je ipak šest ujutru 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 (edited) ja jos uvek nisam siguran da je problem u ovom liku mozda je jednostavno popizedo od ovog kurca od drzave i uhljeba u drzavi srbiji, novinara sotona i sveg sranja sveopsteg samo da cast srbije ne brani rts i ova sadasnja vlast i garnitura, pa bih i poverovao 😄 Edited June 13, 2022 by reki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 Како наводи тужилаштво, В. Ј. је држављанин Србије који живи у Немачкој. : D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 Prolaznik u Beogradu posipao sokom i vređao novinarku RTS, ona ga tako elegantno matirala jednom rečenicom kad se izvrce stvarnost, dobijaju se ovakvi likovi koji popizde matirala ga kurcem novinari govna bolje cerka kurva nego novinar blica/rts/stagod samo mrtav novinar je dobar novinar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 12 minutes ago, reki said: ja jos uvek nisam siguran da je problem u ovom liku mozda je jednostavno popizedo od ovog kurca od drzave i uhljeba u drzavi srbiji, novinara sotona i sveg sranja sveopsteg samo da cast srbije ne brani rts i ova sadasnja vlast i garnitura, pa bih i poverovao 😄 da, postoji mala šansa da je ovom liku neko iz države nešto neko ozbiljno zlo naneo - npr. razlupao lobanju tako jako da sad priča kao retard jbg. Mislim ozbiljan sam, postoji šansa ali ko zna, možda je takav od rođenja 😄 E sad, za drugi deo posta ću morati da se ISEREM Ko treba da "brani čast Srbije" ? (odabrati (ne)tačan odgovor): A) Policija i tužilaštvo - mamu im jebem Vučićevi kerovi B) RTS i sadašnja vlast - samo ne oni C) "Narodne patrole" - navijači, huligani, klošari obični 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 svasta sam hteo da napisem al mrzi me bukvalno 😄 kad imamo situaciju da nas 99% posto vremena prave ludima svi, drzava, mediji, pojavi se jedan lik koji mozda nije u pravu, mozda je retos, ali se vidi da je popizdeo, umesto da se ljudi zapitaju u cemu je problem sa likom, sta ga muci, mediji pisu kako ga je NOVINARKA SPUSTILA, a i ovde na ruru se prica kako je lik mrtav pijan pa to sto kaze nije merodavno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 15 minutes ago, reki said: svasta sam hteo da napisem al mrzi me bukvalno 😄 kad imamo situaciju da nas 99% posto vremena prave ludima svi, drzava, mediji, pojavi se jedan lik koji mozda nije u pravu, mozda je retos, ali se vidi da je popizdeo, umesto da se ljudi zapitaju u cemu je problem sa likom, sta ga muci, mediji pisu kako ga je NOVINARKA SPUSTILA, a i ovde na ruru se prica kako je lik mrtav pijan pa to sto kaze nije merodavno. reki brate jel si ti svestan da je lik u 6 ujutru rokao guaranu, evidentno budan već x sati 🙂 jel ti stvarno misliš da on ima baš neku muku sjebala ga država i onda zato u šest ujutru šeta gradom i pije guaranu a ko zna šta pre toga? 🙂i pride je državljanin nemačke 🙂 to šta mediji pišu je nebitno, RTS je objavio da je prekinuo program i da ga je policija privela, nisu pominjali da mu je novinarka spustila. ostali što prave naslove praviće ih naravno uvek takve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 1 minute ago, Lucky said: reki brate jel si ti svestan da je lik u 6 ujutru rokao guaranu, evidentno budan već x sati 🙂 jel ti stvarno misliš da on ima baš neku muku sjebala ga država i onda zato u šest ujutru šeta gradom i pije guaranu a ko zna šta pre toga? 🙂i pride je državljanin nemačke 🙂 mislim da mozda da. sutra kad dule dodje u bg, napije se i hoce da se otrezni guaranom, i krene da sere po srbiji, ja bih ga saslusao, jer se nagledao raznih sranja 🙂 bukvalno iz mog ugla to sto je pijan i sto je nemacki drzavljanin nikako nije razlog da njegovo nezadovoljstvo srbijom ne shvatimo ozbiljno, kad znamo da postoji veliki broj ljudi koji nit su pijani nego pri cistoj svesti su teski licimuri koji unistavaju ovu zemlju sistematski. ovaj lik za sad nikog nije ubio u svom bmwu na primer, ide covek peske, nije povredio novinarku, nije nista uradio osim se israo po ovoj srbiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 Ahaha vrh 😄 U pravu je Reki, ako se za ovo hapse ljudi ekspresno, onda stvarno jeste drzava kurcina 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 izvini dule sto te uzimam za primer opet ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 7 minutes ago, reki said: mislim da mozda da. sutra kad dule dodje u bg, napije se i hoce da se otrezni guaranom, i krene da sere po srbiji, ja bih ga saslusao, jer se nagledao raznih sranja 🙂 bukvalno iz mog ugla to sto je pijan i sto je nemacki drzavljanin nikako nije razlog da njegovo nezadovoljstvo srbijom ne shvatimo ozbiljno, kad znamo da postoji veliki broj ljudi koji nit su pijani nego pri cistoj svesti su teski licimuri koji unistavaju ovu zemlju sistematski. ovaj lik za sad nikog nije ubio u svom bmwu na primer, ide covek peske, nije povredio novinarku, nije nista uradio osim se israo po ovoj srbiji. Čekaj Reki, da razdvojimo dve stvari: a. napisao sam i ja da nema smisla da ga hapse, eno gore moj citat. pod čime (dal se ovako kaže, ne znam) mislim da nema smisla da to rade i da je trezan i da je pijan i da je lud - za ovo što je uradio. b. pored toga i dalje ostajem pri svome da ovakvo izražavanje nezadovoljstva srbijom nije ok, gde bih pre svega rekao da verovatno voditeljki nije sve jedno, pita se dal će ovaj lud da je zvekne u glavu ili šta god, a sa druge strane, pošto si uzeo duleta za primer, ne bih rekao ni da bi bio ok tvoj scenario - pijani dule sa a7 u nemačkoj dolazi u srb urolja se kao dupe i onda ujutru u 6 ide i dere se u jutarnjem programu nekoj rendom voditelji na uvo jer nije mogao da nađe dovoljno plaćen posao kod nas i stalno su ga prcali pa je otišao u nemačku. Mislim da postoje druga mesta za kanalisanje toga ako već želi da to radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 (edited) Heart to heart, nho! jbte Laki, svaki bromance trenutak moras da pokvaris :c Edited June 13, 2022 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 2 minutes ago, Lucky said: Čekaj Reki, da razdvojimo dve stvari: a. napisao sam i ja da nema smisla da ga hapse, eno gore moj citat. pod čime (dal se ovako kaže, ne znam) mislim da nema smisla da to rade i da je trezan i da je pijan i da je lud - za ovo što je uradio. b. pored toga i dalje ostajem pri svome da ovakvo izražavanje nezadovoljstva srbijom nije ok, gde bih pre svega rekao da verovatno voditeljki nije sve jedno, pita se dal će ovaj lud da je zvekne u glavu ili šta god, a sa druge strane, pošto si uzeo duleta za primer, ne bih rekao ni da bi bio ok tvoj scenario - pijani dule sa a7 u nemačkoj dolazi u srb urolja se kao dupe i onda ujutru u 6 ide i dere se u jutarnjem programu nekoj rendom voditelji na uvo jer nije mogao da nađe dovoljno plaćen posao kod nas i stalno su ga prcali pa je otišao u nemačku. Mislim da postoje druga mesta za kanalisanje toga ako već želi da to radi. ma slazem se ja sa tobom, ovo ponasanje nije ok, ali kad se mediji ponasaju kako se ponasanju a svi ti novinari aktivno ucestvuju u iskrivljivanju realne slike, nekako mi je drago kad im se neko isere u koncept, ovaj lik ovo nije radio ni iz kakve koristi, nego jer je ispizdeo, mozemo bar oko toga da se slozimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 10 minutes ago, Dule_smor said: Heart to heart, nho! jbte Laki, svaki bromance trenutak moras da pokvaris :c 7 minutes ago, reki said: ma slazem se ja sa tobom, ovo ponasanje nije ok, ali kad se mediji ponasaju kako se ponasanju a svi ti novinari aktivno ucestvuju u iskrivljivanju realne slike, nekako mi je drago kad im se neko isere u koncept, ovaj lik ovo nije radio ni iz kakve koristi, nego jer je ispizdeo, mozemo bar oko toga da se slozimo možda je ispizdeo I pijan je 🙂 ili lud. mislim pogledaj tu facu, pogledaj posle kad ode iza kamere kako stane i zvera, ono, nisam psiholog voleo bih neko stručan ko zna da proceni da nam da ocenu, ali razlika između svih nas ispizdelih i ovog lika je "samo" u tom nivou ludila pa prosto on nema tu kočnicu da ovo uradi a mi ostali do neke mere imamo. jer evo, ti nisi otišao i išorao se po stolu onom liku iz poštanske što te zeznuo za 50k 🙂 ovaj lik deluje da bi to uradio 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 Cek polako, ko kaze da Reki to nece da uradi 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 (edited) pa cekamo sredu, mozda cu i sorati, razmisljam da pozovem patrolu i kazem da sam opaljckan, kad pitaju ko ja cu da kazem opljacka me postanska stedionica, dok me bude deda iz obezbedjenja izbacivao napolje Edited June 13, 2022 by reki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 31 minutes ago, Lucky said: možda je ispizdeo I pijan je 🙂 ili lud. mislim pogledaj tu facu, pogledaj posle kad ode iza kamere kako stane i zvera, ono, nisam psiholog voleo bih neko stručan ko zna da proceni da nam da ocenu, ali razlika između svih nas ispizdelih i ovog lika je "samo" u tom nivou ludila pa prosto on nema tu kočnicu da ovo uradi a mi ostali do neke mere imamo. i meni se cini da generalno nije dobar :d, nevezano za stanje u drzavi! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 48 minutes ago, Dule_smor said: Cek polako, ko kaze da Reki to nece da uradi 😄 haha tru 🙂 48 minutes ago, reki said: pa cekamo sredu, mozda cu i sorati, razmisljam da pozovem patrolu i kazem da sam opaljckan, kad pitaju ko ja cu da kazem opljacka me postanska stedionica, dok me bude deda iz obezbedjenja izbacivao napolje ako znaš kako se zove uzmi spakuj pet pokvarenih jaja u kutiju i isporuči mu kao post express! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 ahaha jebote, pa gde je više ta kometa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 hahaha family friendly! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted June 14, 2022 Popular Post Report Share Posted June 14, 2022 Agilera je najzad dostigla konačnu formu - Karleuša 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 13 minutes ago, Jose Jimenez said: Agilera je najzad dostigla konačnu formu - Karleuša 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 1 hour ago, Jose Jimenez said: Agilera je najzad dostigla konačnu formu - Karleuša slično sam pomislio, dosta je postala gabaritna, ko bi rek'o od onakve kakva je bila 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 4 hours ago, Lucky said: slično sam pomislio, dosta je postala gabaritna, ko bi rek'o od onakve kakva je bila 🙂 ja sve vreme gledam i tripujem da je ona ova desno što kleči, jer mi je prosto neverovatno da je tolko dobila mase 😄 mislim, oduvek mi je ona delovala kao ona neka mršavica (genetski) koja nema šanse da se ugoji nikad, al' eto izgleda da su je špricali nečim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts