Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

• 2 weeks later...
10 hours ago, manson said:

ima onaj bajko na youtubeu kanal koji se bavi muzikom pa baš neko vreme već obrađuje AI muziku. 

Naletim na njega s vremena na vreme i sad tipa pre godinu dana je pričao o tome "prvi" put, tj. prvi kad sam ja naleteo, kreirali neku AI pesmu kao ono vrlo dobra, teško se provaljuje, tralala... sad opet naletim, u tih godinu dana napredovalo neviđeno (naravno), sad kreira i celog izvođača, pesmu, strofe, tekst etc.

već vidim da se po kafićima i na tako tim mestima vrte AI generisane pesme i spotovi, deluje mi da će muzika tu biti prva na nešto jačem udaru.

Meni stiže na firmu godišnje da platim SOKOJ-u oko 300 i nešto dinara iako ne puštamo niti muziku niti bilo ko ikada realno dolazi u firmu niti išta, bukvalno samo zato što postojimo 😄 A mislim da im tarifa za kafiće ide po broju stolica koliko imaju, jebe se njima šta ti puštaš 😄 možda bi u teoriji to moglo da se ospori u nekom pravnom procesu ako ne postoje autorska prava, ali cenim da je tu pre ona situacija skuplja dara nego mera... 

• Downvote (-1) 2

Heghlu'meH QaQ jajvam

• 3 weeks later...