reki Posted July 11, 2022 Report Share Posted July 11, 2022 (edited) gledao sam bez zvuka sad mi je jasno, svi ovi koji izmisljaju gendere zapravo spadaju u poseban skup znaci postoji male female retard Edited July 11, 2022 by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2022 Report Share Posted July 11, 2022 27 minutes ago, reki said: gledao sam bez zvuka sad mi je jasno, svi ovi koji izmisljaju gendere zapravo spadaju u poseban skup znaci postoji male female retard i ja odgledah bez zvuka jer sam očekivao neko dranje i slično, ali definitivno sad svako može da izmisli šta god mu drago. i tamo lepo GER odobrili jednom godišnje možeš da menjaš gender, tako da skroz ful priča, odrediš šta ti odgovara jedne godine, promeniš druge i tako. dok se ne nađeš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2022 Report Share Posted July 11, 2022 3 hours ago, manson said: haha, kakav transfer neprijatnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 11, 2022 Report Share Posted July 11, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 31, 2022 Report Share Posted July 31, 2022 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted August 1, 2022 Popular Post Report Share Posted August 1, 2022 lol 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 hahaha, ako 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 11 hours ago, manson said: hahaha, ako ali scenario u kojem prodavci u radnjama imaju dvocevku ispod pulta i spremni su na ovakve scenarije je zastrašujuća sama po sebi 🙂 vidi se da je deda iskusno stavio ovaj frižider tu pored pozicije na kojoj je, za slučaj da se desi ovakva situacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 9 hours ago, Lucky said: ali scenario u kojem prodavci u radnjama imaju dvocevku ispod pulta i spremni su na ovakve scenarije je zastrašujuća sama po sebi 🙂 vidi se da je deda iskusno stavio ovaj frižider tu pored pozicije na kojoj je, za slučaj da se desi ovakva situacija. Meni je to skroz OK. Pogotovu sada, moraš da se braniš, i imaš pravo po zakonu. Ja da tamo živim, odmah bih izvadio dozvolu za oružje, i za nošenje i uvek sa sobom nosio pištolj sa par okvira 🙂 i plus bih po kući imao rasporedjeno oružje i municiju na nekoliko strateških mesta 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 13 minutes ago, manson said: Meni je to skroz OK. Pogotovu sada, moraš da se braniš, i imaš pravo po zakonu. Ja da tamo živim, odmah bih izvadio dozvolu za oružje, i za nošenje i uvek sa sobom nosio pištolj sa par okvira 🙂 i plus bih po kući imao rasporedjeno oružje i municiju na nekoliko strateških mesta 🙂 ma u takvom društvu je naravno dobro da imaš dvocevku da možeš da se braniš. problem je u startu da ti imaš potrebu da se braniš od tih i takvih koji opet mogu da ponesu pušku u radnju bez problema. kod nas kad bi neko sa puškom ušao u maksi bila bi vest naredna dva dana, u americi je to svakodnevica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 Stoji, ali sam taj amandman, da državljani mogu (i treba) da imaju oružje je za poštovanje. Iskreno, cela ta ideja USA je odlična, e sad što su je oni zasrali i otišli u ovom pravcu je druga stvar 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted August 3, 2022 Popular Post Report Share Posted August 3, 2022 meni se cini da je ideja suluda sama po sebi, da svako moze da ima oruzje, pogotovo u takvom drustvu... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 Ako prihvataš da možeš da se odbraniš smrtonosnom silom, prihvataš i da ti neko upuca dete u školi, da te slučajno pogodi komšijin klinac dok se zajebava sa oružjem, ili da ti neko smesti metak u glavu jer si ga dinamično isekao u saobraćaju. Znam dosta Amera koji imaju oružje, ali bi voleli da ga nemaju. Ali jednostavno svi su naoružani, i teško je ići nazad. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 moj novi omiljeni smesan klip, kad sam prvi put video plakao sam 58 minutes ago, Jose Jimenez said: Znam dosta Amera koji imaju oružje, ali bi voleli da ga nemaju. Ali jednostavno svi su naoružani, i teško je ići nazad. a i koji ce nazad, treba svi tamo da se pokolju, zasluzili su, jebem im sve americko! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 Jedna za petak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 haha iskocise mi ti drugari pre par meseci na igu, msm da se zovu digitallybaffled, nisu losi uopste 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 15 minutes ago, mladenq said: haha iskocise mi ti drugari pre par meseci na igu, msm da se zovu digitallybaffled, nisu losi uopste Sjajno, hvala na imenu 😄 Evo ga kanal https://www.youtube.com/channel/UChAVRRjtPz9jG6k_GgOa1Iw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 haha ima ova sa planom videh je pre jedno mesec dana: edit: ulinkovah pogrešan: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 hahaha, gledam tu i tamo ove Louder With Crowder likove, dobri su, iako su Ameri 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 10, 2022 Report Share Posted August 10, 2022 43 minutes ago, manson said: hahaha, gledam tu i tamo ove Louder With Crowder likove, dobri su, iako su Ameri 🙂 pratio sam ih jedno vreme, ali nakon sto je ovog crowdera onaj mali jusuf usro, a on pokazao koliki je zapravo retos, ne znam da l sam ijedan klip pustio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted August 11, 2022 Popular Post Report Share Posted August 11, 2022 2 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 haha, dobro je, na početku sam čak pomislio i da je stvarno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Ne znam samo da li su originalni glasovi, ili jako dobri imitatori, jer mi zvuče kao OG Rik i Morti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 1 hour ago, Jose Jimenez said: Ne znam samo da li su originalni glasovi, ili jako dobri imitatori, jer mi zvuče kao OG Rik i Morti znaš šta, dobro pitanje ... ali sad ne znam kako bi to bilo u praksi. Ako je originalni acting to je onda Justin jer on glumi oba i jeste ovako lud i ne bi me čudilo da je hteo da pomogne, ali ne znam da li bi smeo jer ipak je to korporativno pitanje i bla bla, ovi realno krše IP 🙂 tako da ako nije ovaj lik koji je pravio, ja bih gađao da je prosto na upworku-fiveru i ostalima našao glumce koji rade rick i morty "tribute" glasove 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted August 15, 2022 Popular Post Report Share Posted August 15, 2022 Jbt i dan danas sam fasciniran koliko je luda bila Grupa B. U to ime: Gledajući ove snimke nije mi jasno kako se nisu stalno dešavale nesreće poput one u Portugalu 1986. kad je troje posmatrača poginulo, a 31 povređeno. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts