Guest Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 на бежанијској коси нема приоритетних улица imamo poligon za drift iza kuće, ko ti je kriv što si slupao kola :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 upravu je zverko... pre neko vece kad je pao onaj prvi sneg, zavejao, zadrzao sam se nesto duze u gradu a na letnjim sam gumama. neodgovorno je prema ostalim ucesnicima u saobracaju jer mi npr za kretanje sa semafora treba 15 sekundi dok uhvati lepo podlogu. zaustavio se na pola francuske zbog zastoja, morao sam u rikverc da se vratim jer ne moze da izvuce. da ne pricam o mogucim posledicama kriticnih situacija, naglo kocenje, izbegavanje pesaka (ne daj boze). bez zimskih guma, samo kad je suvo.. ovako se ne isplati :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 А јел смем рецимо да се одвезем од шездесчетвртог до четреспетог а да ми нико не осјече руке? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 ne smeš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 na nbg-u bih mogao i vezanih ociju sa letnjih gumama... ajde u kosutnjak junaci! 1 Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 kazna za letnje gume, svakako. Zato se ja ne vozim. Elem gledao sam jutros ribu plavusu u sluzbenom autu kako pokusava da skrene iz nedeljka gvozdenovica u part avijacije i kako slajfuje. I boli nju kurac sto je kolona iza, jebe se njoj sto je naglo krenula i ljulja levo desno sto se ne zna gde ide gde ne ide, ma zabole je You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Nije ona tu gde je zato što je mnogo brinula u životu! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 http://soundcloud.com/darko-sokovi/jat-kada-pijemo-pijemo-ali This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) <^ http://www.blic.rs/V...sledica-nesrece .) Edited December 10, 2012 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Elem gledao sam jutros ribu plavusu u sluzbenom autu kako pokusava da skrene iz nedeljka gvozdenovica u part avijacije i kako slajfuje. I boli nju kurac sto je kolona iza, jebe se njoj sto je naglo krenula i ljulja levo desno sto se ne zna gde ide gde ne ide, ma zabole je Pa to je zapravo najveci problem, cak i po NBGD koji je relativno ravan, tj skroz osim penjanja i spustanja s Kose, je problem sto neko s letnjim gumama zagusi saobracaj i bole ga stojko. A sta se desi kad isti ode po gradu nastaje pravi pakao. Tipa ja sam danas na uzbrdici (ona ulica od autoputa do Ustanicke, zaboravih sad kako se zove, jedna manja, izbegavao sam guzvu u Vojislava Ilica) prvo obisao lika u Audiju koji je stao zbog guzve, a onda nije mogao da krene na uzbrdici, a dalje kad sam prosao sam zatekao lika u onom kombiju koji vozi pare, blindiranom, kako se sklizao unazad, a onda dosao na ideju da udje u dubok sneg pa ga zaleti odatle :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Meni je koncept voznje po uzbrdici zimi potpuno nejasan :-) Upravi zbog takvih ljudi i ne idem preko mosta u Stari deo kolima. Zbog tih sto klize unazad, slajfuju, idu levo desno. Stvarno ne mogu da cekam muriju dva sata negde jet me je debil udario... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Али људи, па то је два блока brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Idealno za setnju :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) Који ненамерни фаил сам направио сад. Послао ми ортак коментар његове рибе на неки спот Јелене Розге (на коју се обојица ложимо) и као риба завршава коментар типа "мени су рекли да личи на њу". Углавном нисмо били онлине у исто време и мени то стигне сад и ја му одговорим у фазону да тај, који је то рекао, треба да иде на операцију очију и лоботомију (одавно сам му већ рекао да ми се не свиђа та риба, с којом је сад, још из времена кад нису били заједно). И одједном ми се она јавља, као седи сад код њега и прочитала је и креће да драми и као да ли то значи да и мој дечко треба да иде на операцију, пошто ми је и он то рекао, ја као да. Капирам оно да се наљутила и све то, ал јбг. Edited December 10, 2012 by Ребел Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted December 10, 2012 Popular Post Report Share Posted December 10, 2012 Koja drama sunce te ne jebalo Preporučujem da pogledate obojica šta imate u gaćama 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Рекао бих ти, ал ће Станко да тражи бан. 1 1 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Pa reci da liči, prećuti onaj deo "... sa daunovim sindromom" i gg :D Рекао бих ти, ал ће Станко да тражи бан. crven ban? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 naljutila se zato sto je riba... a kad bi malo bolje razmislila glavom, shvatila bi da "licim na jelenu rozgu" uopste nije neki boost, sta vise meni se ne svidja uopste (inb4, ukusi su razliciti). Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Pa reci da liči, prećuti onaj deo "... sa daunovim sindromom" i gg :D naljutila se zato sto je riba... a kad bi malo bolje razmislila glavom, shvatila bi da "licim na jelenu rozgu" uopste nije neki boost, sta vise meni se ne svidja uopste (inb4, ukusi su razliciti). Па и не, мислим онда можеш да идеш у кењање о објективности у укусима, што је фејл само по себи. Него, пошто се зна да је нама Розга лепа, самим тим што сам ја рекао да је она све супротно од тога, суштина је да мислим да је ружна. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 dobro, nisam znao za momenat gde je njoj jasno, da je vama rozga etalon za lepotu. vise sam ciljao na to da je zensko i da joj ne treba bog zna kakav razlog da popizdi. da ste umesto jelene rozge, stavili adrianu limu, riba bi opet popizdela jer je ruznija od nje, iako je to realno i 100% tacno :) tebi da je neko rekao, uopste ne licis na bred pita i totalna si suprotnost, boleo bi te kurac. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 crven ban? ban jelačić Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 ne nego kulin ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Koja drama sunce te ne jebalo Preporučujem da pogledate obojica šta imate u gaćama vudu bog. btw Rozga je vrh riba, a mozda je to samo zato sto je "komsinica". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Јел трокира неком гмејл? Све ми пичи царски осим гмејла, а имам важне преписке тренутно (лајк а ср) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts