Elvis J. Kurtovic Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Реално, ја сам ишао пешке из Кумодража, из Крњаче и из још неких удаљених крајева (до Б. Косе), нисам хтео да цимам никога. :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 neam pojma, meni je uvek nekako glupo ikoga da cimam da dolazi po mene. Sta treba da budim nekog u sred noci kad mogu peske za max sat i po dva da dodjem do gajbe gde god da sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Seka_Aleksi%C4%87 Birth name: Zuhra Ramizaj Wat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Aleksić has a younger brother named Nedžad. Edited November 19, 2012 by Shomi~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 eto ko kupuje stanove po bgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Genres Techno Occupations writer Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Genres Techno Occupations writer Edited November 19, 2012 by PROTOSS- Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Crkni forume! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 I ti si u Marinoj zoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Je l' to znaci da je Lag retard? :( Edited November 19, 2012 by VELIKI KURAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Мармен/Креки Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Imamo tri cinjenice. Mozemo da ih tumacimo kako ko voli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Imamo tri crnca i opljačkanu bakutu u policijskoj stanici. Officer Ducky će: a) temeljno pretresti sve crnce i naći bakutin novčanik b) temeljno pretresti sve crnce, izvaditi svoj novčanik i platiti najvećem crncu da ga zlostavlja celu noć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Умер Борис Стругацкий Знаменитый фантаст скончался в возрасте 79 лет http://www.utro.ru/articles/2012/11/19/1084699.shtml :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 e onda lepo put pod noge i pesaka. da, jednom je bilo na zelezniku, pesacio do bbrda, onda autostop aj lov ju Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 koja je plastika od mesa u sisu na nbgu, muka mi je :c ali zato poncho ima top3 picu u gradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Zvali su Cigru iz organizacije ovog zenskog Evropskog prvenstva sto se odrzava kod nas i pitali da li imamo nekog ko bi radio kao komentator u Areni (tipa citanje sastava ekipa, lozenje malo publike, itd). Realna prica je da bih ja to radio, ali necu moci jer su vec zakazali Coca Cola karavan i ove godine. Sa jedne strane mi je bas drago sto cu raditi taj karavan, jer je to em do jaja zanimljivo, em se bas dobro placa, a sa druge strane mi je bas zao sto ovo necu raditi, jer ta vrsta posla (u nekom drugacijem vidu) bi trebalo da bude moja buducnost. Eto tako... Sta ima kod vas? :D edit: e da, gledao sam sad ovaj nas novi film "Smrt coveka na Balkanu" i mogu reci da je dobar. Fino sam se ismejao, mada mi je zasmetalo sto na samom kraju nema neku poentu, zakljucak, sta god, vec je nekako naglo zavrseno. Edited November 19, 2012 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Je l' to znaci da je Lag retard? :( ne. to znaci da je on DRUGACIJI!!1 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Citam Blic i naidjem na ovo Magla je, zapravo, oblak u kontaktu sa tlom. Poput ostalih oblaka, magla se formira kada se vazduh dovoljno ohladi da voda isparava u obliku rose, što se dešava na temperaturi kada se para kondenzuje u kapljice. Wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Mnogo postujem ovih dana, a sviram kurcu u RL-u. Manje cu da spamujem a nadam se da cemo se videti vise na pricajte sta ste gledali topiku o/ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 to bre niky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 sve je u redu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 okay Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 koja je plastika od mesa u sisu na nbgu, muka mi je :c ali zato poncho ima top3 picu u gradu ako budes svracao na banovo brdo, imaju i top 3 pljeke / sis / pohovani kackavalj u gradu :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Умер Борис Стругацкий Знаменитый фантаст скончался в возрасте 79 лет http://www.utro.ru/a...9/1084699.shtml :( :( nedavno sam bash naruchio komplet knjiga brace strugackih na ruskom :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts