Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Реално, ја сам ишао пешке из Кумодража, из Крњаче и из још неких удаљених крајева (до Б. Косе), нисам хтео да цимам никога. :)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Zvali su Cigru iz organizacije ovog zenskog Evropskog prvenstva sto se odrzava kod nas i pitali da li imamo nekog ko bi radio kao komentator u Areni (tipa citanje sastava ekipa, lozenje malo publike, itd). Realna prica je da bih ja to radio, ali necu moci jer su vec zakazali Coca Cola karavan i ove godine.

Sa jedne strane mi je bas drago sto cu raditi taj karavan, jer je to em do jaja zanimljivo, em se bas dobro placa, a sa druge strane mi je bas zao sto ovo necu raditi, jer ta vrsta posla (u nekom drugacijem vidu) bi trebalo da bude moja buducnost.

Eto tako... Sta ima kod vas? :D

edit: e da, gledao sam sad ovaj nas novi film "Smrt coveka na Balkanu" i mogu reci da je dobar. Fino sam se ismejao, mada mi je zasmetalo sto na samom kraju nema neku poentu, zakljucak, sta god, vec je nekako naglo zavrseno.

Edited by LESkOpoz

2ch4bup.jpg

Citam Blic i naidjem na ovo

Magla je, zapravo, oblak u kontaktu sa tlom. Poput ostalih oblaka, magla se formira kada se vazduh dovoljno ohladi da voda isparava u obliku rose, što se dešava na temperaturi kada se para kondenzuje u kapljice.

Wat?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...