Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Dule se potrudio da mi objasni, zato sto, kao sto kaze, ne vidim neke stvari koje on vidi, i zakopali smo sekire. Covek ima svoj opravdan stav, zato sto se bavi time, ja sam izgradio stav na osnovu drugih ljudi koji se bave time, ali imam manje prava od njega da pricam, posto sam ocigledno povrsno to skapirao. Nema potrebe za jos par strana... Ovoga. :)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Dosao sam u Bg na par dana , a u cetvrtak imam let za Moskvu, pa hocu da prenesem protein, glutamin, 7 kila prsute, par pakovanja ekomer tableta i vitamina i jos neke sitnice. Jel mogu da me cimaju za nesto od toga?

whey i glutamin su praškovi beše? :D

Ala je lep ovaj svet, onde marmen, ovde hejt [:D]

ne valja ti pesmica, marmen i hejt su na istom mestu jer hejt ide za marmenima.

Седмо, оно и даље не могу да схватим, да си узео мој пример који је запањујуће геј и те ликове треба спалити (онај са предлогом за остављање опреме на пар дана) и користио га афирмативно у разговору и то више пута. Да сам ја тај фотограф и да су мени то рекли, па не бих их отерао у курац, него би им кости поломио ту на месту. Свако се занесе у разговору па оде у трипове, ал брате, који курац, шта причаш ти

тл/др

за марка конклузија, никакво започињање и ништа претерано интересантно

ti si bas vatreni navijac na tom polju :)

Evo, pokusacu da ti prostije objasnim svoje vidjenje. To je isto kao kad radis keramiku, slozices se da je i to umetnost. Ponekad se nadje neki cale koji hoce da ustedi i "ima komsiju koji zna da postavi u kuhinji, ali ne zna u kupatilu posto mu je pod pod nagibom, zidovi krivi, a trebaju i cevi da se urade", i svaki majstor (barem ljudi sa kojima sam ja radio) ce da mu pozajmi malo materijala preko cene i da se ne cima da radi, posto ce ugovoriti drugi posao. U vecini slucajeva se desi da taj lik sjebe stvar, i onda posle par nedelja te zove da to popravljas, i onda mu uzmes jos love, ALI, nekad se desi da komsija zaista zna da postavlja plocice kako valja, ali, jebes ga, ne zna da izravna zid u kupatilu, pa zato to prepusta majstoru.

I to je moje vidjenje, ako bilo koji fotograf zaista strahuje da neko ne odradi slike bolje od njega, onda ne znam. I ako taj neki random Pera zna da odradi to dovoljno-dobro-za-svoje-standarde, onda ceo taj posao nije ni bio za profi fotografa.

Jeste, stoji da ti ostavljas alat kod klijenta, ali imas jos aparata sigurno i kapiram da je bolje da ih pustis da izdivljaju, uzmes im pare na iznajmljivanju, i onda ako nista ne urade, uzmes jos para na normalnom fotoseshnu.

Inace. Hvala ti za WOT, slazem se donekle. Ali da trebam da upisem fotografiju da bi srao o istoj, znas i sam da ima gomila samoukih ljudi koji jebu majku u odnosu na skolovane, znam, verovatno nisam taj, ali opet. Svakako zapusio si mi usta sa onim "ja vidim ono sto ti ne vidis", i realno, ja tu ne mogu nista da ti kazem, posto ne znam o cemu pricas, a u svakoj profesiji toga ima. Vodim se svojom nekom percepcijom za "lepo", i to "lako-tesko", sto se kosi sa tvojim pogledom :)

znas i sam da ima gomila samoukih ljudi koji jebu majku u odnosu na skolovane,

to je taj stav zbog koga fotografi i rade za 100 dinara. Ima i klinaca koji znaju bolje od inzenjera da poprave bojler. Video sam takvog jednog pri razvlacenju mreze, surovi profi [roflmao] Tj nagledao sam se takvih profija u deusu a i u zivotu.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

i dalje teras po svome moram priznati :)

Ne znam ko je zmija...jel bese onaj iz staljinove ekipe nedelja dota?

jes :)))) zmija, albatros n co :)

imam neki tyco electronics udzbenik iz 2008me je izdanje, posto oni isto rade neke sertifikacije, tu mi skuplja prasinu :) jel to vredi uciti?

to je taj stav zbog koga fotografi i rade za 100 dinara. Ima i klinaca koji znaju bolje od inzenjera da poprave bojler. Video sam takvog jednog pri razvlacenju mreze, surovi profi [roflmao] Tj nagledao sam se takvih profija u deusu a i u zivotu.

Mohi, rekao ti fatso da si glup.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...