Mitch Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 jebote, dokle je ovo doslo, prica je bila za porednjenje fotografisanja i prevodjenja, i to je to, duletu i jos nekim drugarima je fascinantno kako neki lik pisa pred kamerom, meni nije i verovatno bi mi bilo fascinantno njegovo crtanje... Spomenuo je primer gde su pitali coveka da ostavi opremu ljudima na par dana i da nema potrebe da on bude tu... Sto je sasvim normalno, ne trebas da budes neki ajnstajn da provalis kako se koristi jebeni aparat. Za skill potreban za fotografisanje svadbi/ krstenja, tek ne zelim da komentarisem. a jel znas da meni npr nije fascinantno (ali stvarno) kad neko dobro peva i ne znam da ocenim zasto je neko kvalitetniji pevac od drugog. sve mi je slicno (osim karleuse) i nije mi jasno kako jedan robbie williams obrce desetine miliona evra godisnje a lokalni pevac u dzez klubu jedva sastavi kraj sa krajem kad isto tako dobro peva. sad sam vec otisao u drugu stranu, ali poenta je da nesto za sta ti mislis da ne treba skill i da je lako (a pride i mnogo placeno), nije apsolutno tacno i tu se svaka prica zavrsava. tvoje iskustvo ili percepcija, nazovimo to kako oces, ne igra ovde nikakvu ulogu... a jos si pritom konstantno ubedjen da si upravu, jer eto, ti si prevodio i znas da je to teze nego uzeti fotoaparat u ruke i slikati po svadbi. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 i ti si dement +1 Да се забележи, ово сам први пут урадио после једанаест година на руру (не мислим на плусједанирање него на подржавање овакве изјаве). Ето, имамо један преседан данас! tvoje iskustvo ili percepcija, nazovimo to kako oces, ne igra ovde nikakvu ulogu... a jos si pritom konstantno ubedjen da si upravu, jer eto, ti si prevodio i znas da je to teze nego uzeti fotoaparat u ruke i slikati po svadbi. Мислим, царски је, неко има утисак, неко му каже како јесте јер нема утисак него зна, тај неко и даље фура свој утисак. Мислим, није кажњиво, ал оно, мало је лол, јер да би оправдао утисак, треба да будеш упућен. И цео трип ми је пресео код ''драго ми је што ти црташ девет година, ја цртам каткад ал не узимам паре'' - брате, то ми је посо. ја цртам цео живот. девет година означава нешто друго, девет година цртам под неким законитостима са којима се ти никад нећеш срести, па макар цртао више од мене пет пута на крају крајева. као што ти вежбаш до фа ла фа до, а ја не иако певам нон стоп, можда певам више од тебе. Резултат тога је да ја знам да цртам, а ти не знаш. Исто као што ти знаш да певаш, а ја не знам. А и ти и ја знамо да радимо у меку и зато је то геј плаћен посао иако је тежи и од певања и од цртања. То што ТИ НЕ ВИДИШ РАЗЛИКУ код фотографија неког ко зна и фотографија неког ко не зна, а да имају исту ИДЕНТИЧНУ ОПРЕМУ И УСЛОВЕ, то је ТВОЈ ПРОБЛЕМ. То што ниси упућен у то колико тај фотограф треба да зна, а колико му зависи од опреме, то је опет ТВОЈ ПРОБЛЕМ И ТВОЈА НЕУПУЋЕНОСТ. То што немаш поштовања за било који други рад осим инструменталног (погледај категоризацију рада на нету ако не знаш), то је опет ТВОЈ ПРОБЛЕМ И ТО ВЕЛИКИ, а по твојим постовима до сада (не само везаним за ово), мислим да је и НАЈВЕЋИ и ЈАКО ГАДАН. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 A nista zen, a Duljo? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Samo da podsetim da sam predvideo ovo, a vi se niste slagali sa mnom. Eto vam sad. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ne znam ni ja da vozim bord :c to jest, mozda znam, nisam probao matori nabaviću ti ja opremu ti samo vidi za kartu za x-games osvajaš sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ali mora da bude najbolja oprema, ako je najbolja osvajam sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 jel vi to hocete da kazete da je lakse voziti bord nego slikati po svadbama? Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 (edited) +1 Да се забележи, ово сам први пут урадио после једанаест година на руру (не мислим на плусједанирање него на подржавање овакве изјаве). Ето, имамо један преседан данас! trebalo je onda da je podrzis u nekom grandioznijem stilu a ne ovim slabasnim i jedva primetnim "+1" :) cek, mora i na ovu stranu: o tome i pricam, vecina novijih end aparata vec ima neka sranja u sebi, tako da sve izgleda lepo Edited November 26, 2012 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Sta je danas sa ljudima na internetu, nigde nema mira. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 a jel znas da meni npr nije fascinantno (ali stvarno) kad neko dobro peva i ne znam da ocenim zasto je neko kvalitetniji pevac od drugog. sve mi je slicno (osim karleuse) i nije mi jasno kako jedan robbie williams obrce desetine miliona evra godisnje a lokalni pevac u dzez klubu jedva sastavi kraj sa krajem kad isto tako dobro peva. sad sam vec otisao u drugu stranu, ali poenta je da nesto za sta ti mislis da ne treba skill i da je lako (a pride i mnogo placeno), nije apsolutno tacno i tu se svaka prica zavrsava. tvoje iskustvo ili percepcija, nazovimo to kako oces, ne igra ovde nikakvu ulogu... a jos si pritom konstantno ubedjen da si upravu, jer eto, ti si prevodio i znas da je to teze nego uzeti fotoaparat u ruke i slikati po svadbi. kapiram, robi ima "pr" i ima "to nesto", ali pride ima godine autorskog rada, to je ono isto sto sam spomenuo, da neka deca prosto imaju vise kvaliteta, ali zbog nekih drugih "bitnijih" stvari ne mogu da se probiju. Drugo, oprema na kojoj peva taj isti covek i tonac kog ima ne moze da se poredi sa ovim koji cami u lokalnom klubu. Svakako, omalozavam tudji rad, nije lepo, ali opet me buni onakvo poredjenje. Kao sto i tebe sa razlogom buni robi vilijams, iako ne mozes da poredis pevace, sto je i normalno, posto je to stvar ukusa. joj JOJ JOJ JEBOTE ti ne vidiš kako tvoja priča izgleda sa strane. u sve se razumeš jebote, sve si probao u životu. mislim, to ide dotle da si duleta zen majstora izbacio iz diskusije, objašnjavajući mu stvari kojima se bavi profesionalno. niko ovde nije po difoltu neprijateljski nastrojen, čak ni vića, ali se stvarno trudiš da nas ubediš da si nesnosni bilmez // edit eto vidiš šta si uradio sad :/ izvinjavam se, zaista, i jeste, u pravu si, idem glavom kroz zid, i znam da idem na kurac ljudima zato sto pricam kao da znam sve, ali ne znam, vec pricam iz mog nekog iskustva, za koje svakom vriste jaja, posto nismo pljuckali semenke zajedno. Ko je vica? :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 A nista zen, a Duljo? :( Зен из фајн, ја само констатујем и објашњавам, никакав линч не правим brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 lepo vam je dečko rekao, sve je do opreme, ne znam šta se ložite 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Samo da podsetim da sam predvideo ovo, a vi se niste slagali sa mnom. Eto vam sad. Kili, ti i ja. No dobro. Ni prvi, ni poslednji put. Ви позивате на линчеве, ја се са тим не слажем. Нпр. не треба санкционисати Марка или га ограничити на форуму само зато што мисли некако, како год то некако било (осим јелте ако није нека педофилија и шта ти ја знам). Ви бисте га терали са форума и ту је тачка прекида. Чисто да клирујем око чега је трип са тим, ти Вићо увек мислиш да тебе нико не слуша, а никад не претпоставиш да те можда сви слушају, а можда се и слажу са констатацијама, али се не слажу сви са твојом политиком. Мислим, добронамеран савет, обрати пажњу на то (на разлику између неслагања са политиком и неслагања са констатацијом), сети се дакијатања између мене и тебе. Ово не кажем да бих те убеђивао у нешто, него да не трипујеш увек да те сви као кулирају и/или не разумеју и/или ти не верују, кад у 100% случајева није то. 1 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Добро, за ките не сумњам, свако воли добру киту с врем.... чек, не иде тако brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 ne kita, kurac. Marko preterao si! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 који си ћале:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 +1 Да се забележи, ово сам први пут урадио после једанаест година на руру (не мислим на плусједанирање него на подржавање овакве изјаве). Ето, имамо један преседан данас! Мислим, царски је, неко има утисак, неко му каже како јесте јер нема утисак него зна, тај неко и даље фура свој утисак. Мислим, није кажњиво, ал оно, мало је лол, јер да би оправдао утисак, треба да будеш упућен. И цео трип ми је пресео код ''драго ми је што ти црташ девет година, ја цртам каткад ал не узимам паре'' - брате, то ми је посо. ја цртам цео живот. девет година означава нешто друго, девет година цртам под неким законитостима са којима се ти никад нећеш срести, па макар цртао више од мене пет пута на крају крајева. као што ти вежбаш до фа ла фа до, а ја не иако певам нон стоп, можда певам више од тебе. Резултат тога је да ја знам да цртам, а ти не знаш. Исто као што ти знаш да певаш, а ја не знам. А и ти и ја знамо да радимо у меку и зато је то геј плаћен посао иако је тежи и од певања и од цртања. То што ТИ НЕ ВИДИШ РАЗЛИКУ код фотографија неког ко зна и фотографија неког ко не зна, а да имају исту ИДЕНТИЧНУ ОПРЕМУ И УСЛОВЕ, то је ТВОЈ ПРОБЛЕМ. То што ниси упућен у то колико тај фотограф треба да зна, а колико му зависи од опреме, то је опет ТВОЈ ПРОБЛЕМ И ТВОЈА НЕУПУЋЕНОСТ. То што немаш поштовања за било који други рад осим инструменталног (погледај категоризацију рада на нету ако не знаш), то је опет ТВОЈ ПРОБЛЕМ И ТО ВЕЛИКИ, а по твојим постовима до сада (не само везаним за ово), мислим да је и НАЈВЕЋИ и ЈАКО ГАДАН. Znam, umem da budem bezobziran i "sljakator", ali opet kazem, imam par drugarica na FPU, i bas je oprema bila tema. I sad ti meni kazes da te devojke placu oko sira ili su hipsterke zato sto im je fotografija sa najobicnijim "idiot" aparatom, zapravo umetnost. svakako, izvini i ti sto sam te gurnuo iz koloseka, nije bila namera :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 pa ne izretardirao se, a nije glup. Evo sad ce da me hrane govnima :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Dosao sam u Bg na par dana , a u cetvrtak imam let za Moskvu, pa hocu da prenesem protein, glutamin, 7 kila prsute, par pakovanja ekomer tableta i vitamina i jos neke sitnice. Jel mogu da me cimaju za nesto od toga? http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 ne kita, kurac. Marko preterao si! <3 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Dosao sam u Bg na par dana , a u cetvrtak imam let za Moskvu, pa hocu da prenesem protein, glutamin, 7 kila prsute, par pakovanja ekomer tableta i vitamina i jos neke sitnice. Jel mogu da me cimaju za nesto od toga? Za 7 kila prsute mogu teoretski, zato sto je hrana, ali u praksi ako to stavis dole u prtljag ne bi trebalo da bude problema, nose nasi gradjevinski radnici i vise. Ove tabletice osim ako nisu bas neki ono hevi lekovi za smirenje isto nije problem (ja sam donosio iz Mosve neke "magicne lekove" ovde ljudima kad su me zamolili, kapiram da je to isto). E sad ovi proteini, glutamini i sl nemam pojma, moja logika je da ne bi trebalo da te zajebavaju, ali se s njima nikad ne zna. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 (edited) Ево, фотограф један с мог факса, мајнд да не готивим лика, али не могу му порећ да јебе кеве у ономе што ради. И сад ти фоткај ово, ево ти сва опрема http://www.dontpanic...s/luka-klikovac Врхунски. Има ли негде онлине више радова? Боја разливена у води? :) Едит: Нема везе, Гугл :) Edited November 26, 2012 by overkind ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 ju kolko ste ispisali. Si pitao Istoka kolko bi naplatio prevod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ako izdaje po stranicu dnevno u formatu stripa i kači na 9Gag prevešće mu za dž 1 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ви позивате на линчеве, ја се са тим не слажем. Нпр. не треба санкционисати Марка или га ограничити на форуму само зато што мисли некако, како год то некако било (осим јелте ако није нека педофилија и шта ти ја знам). Ви бисте га терали са форума и ту је тачка прекида. Чисто да клирујем око чега је трип са тим, ти Вићо увек мислиш да тебе нико не слуша, а никад не претпоставиш да те можда сви слушају, а можда се и слажу са констатацијама, али се не слажу сви са твојом политиком. Мислим, добронамеран савет, обрати пажњу на то (на разлику између неслагања са политиком и неслагања са констатацијом), сети се дакијатања између мене и тебе. Ово не кажем да бих те убеђивао у нешто, него да не трипујеш увек да те сви као кулирају и/или не разумеју и/или ти не верују, кад у 100% случајева није то. Ja nisam pozivao na linc vec sam objasnjavao da covek ima problem i da ce vremenom postati novi marmen na ruru sto je lose i po njega i po nas. Ako bas hoces mozemo da iskopamo tu diskusiju. @vitja Kili je dosao i rekao LOLRAWRNUBLOL, ti si dosao i rekao LOLMARMENLOL, a ja sam wotovao sa njim i ostalima objasnjavajuci gde ce ga taj pattern ponasanja dovesti. Ako ces to u isti kos onda ok. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts