Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

nisam 100 godina jeo burek, i sad sam ga platio 130 din wtf?? mislim, poslednji put kad sam jeo burek cene su bile fazon 60 din burek sa sirom, 80-90 sa mesom, a ovo me je baš ono iznenadilo lol

Onda bas dugo nisi jeo. Ja sam odsutan evo druga godina a secam se da je burek bio 100+ kada sam ga jeo pre toga

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Dobro jutroskeeeeeEee .. Tesko je i dalje ali ne kao juce. Zvezda karala Cibonu u sred Hrvatske i presrecan sam zbog toga.

Burek s mesom 150 kinti sada batanaa... jebote ala deru sa cenama.. Jutros odem do mesare duzmem malo chvaraka (uzeleo se covek) i matori 900 dingera kilogram chvaraka.. Jebote to mu dodje 2 kg mesa ALO BRE !!

Pricali su stari ljudi da su chvarci bili sirotinjska hrana, ispostavija se sada da chvarke mogu da jedu samo oni sa dubokim dzepom..

Edited by edit_

Pa realno da ce svako pre uzeti 2 kg mesa nego chvarke.. Juce isao da gledam prasence jedno sad za praznike i izadje te prase od 22 kg negde oko 5100 dinara.. Ako te usere da naletis na coveka koji prodaje prasence za 220-230 dinara po kg..

Edited by edit_

Заљубио сам се у ГО ГО играчицу из дискотеке у Михајловцу... Има савршено тело, али не и фацу, но нема везе... волим је...

pa sto je nisi platio!Tamo sve mozes za pare!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...